Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς, εγώ ο εμβολιασμένος με 2 δόσεις όπου η 2η έγινε πριν 4 μήνες, εκδίδω την βεβαίωση του αποτελέσματος του θετικού rapid test ώστε να πάρω την πληρωμένη αναρρωτική άδεια που ανακοινώθηκε όταν την ίδια στιγμή το σύστημα λέει ότι εκδίδεται μόνο με PCR ενώ το ίδιο το κράτος λέει ότι αρκεί ένα rapid και στην τελική κανένας δεν μου δίνει την βεβαίωση του αποτελέσματος για το οποίο πλήρωσα;

Ή εγώ είμαι ηλίθιος και άχρηστος και δεν βρίσκω το σωστό κουμπί ή αυτή η πλατφόρμα είναι άθλια όπως και το κράτος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Που έκανες το rapid ? Δεν σου εκδίδουν αυτοί ? 

Έχω την αίσθηση ότι έχεις μπερδέψει τα self test με τα rapid 

Rapid σε φαρμακείο έκανα την Τετάρτη.

Δεν ξέρω αν αυτοί μπορούν να εκδόσουν κάτι. Θέλω να την εκδώσω ηλεκτρονικά εγώ ο ίδιος και δεν μπορώ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sahgon είπε

Rapid σε φαρμακείο έκανα την Τετάρτη.

Δεν ξέρω αν αυτοί μπορούν να εκδόσουν κάτι. Θέλω να την εκδώσω ηλεκτρονικά εγώ ο ίδιος και δεν μπορώ. 

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αυτό που αναφέρεις είναι για θετικά PCR. Εγώ έχω θετικό rapid.

https://www.kathimerini.gr/society/561656899/koronoios-ti-allazei-se-pistopoiitika-pcr-rapid-test-kai-adeies-i-nea-kya/

Αναφορά σε κείμενο

Πώς θα εκδίδεται το πιστοποιητικό νόσησης

Σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση «το πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται: α) κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο, β) ειδικώς για τους πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2, και κατόπιν θετικού ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test). Η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από τον κατά τα ανωτέρω μοναδικό ή πρώτο θετικό έλεγχο, με την επιφύλαξη των δύο επόμενων εδαφίων.

Επεξ/σία από sahgon
  • Like 1
Δημοσ.

Rapid θετικο δεν εκδιδεται απο 2/12, θελει να πας στα σημεια του ΕΟΔΥ ή σε δημοσια δομη. Αν ειναι θετικό συνηθως σε παιρνουν τηλεφωνο για να πας να κανεις pcr ξανα εκει ή αλλιως σε ιδιωτικο. Το ιδιο το φαρμακειο θα επρεπε να σου πει οτι δεν μπορει να το δηλώσει. Δεν γνωριζω κατι περισσοτερο.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sahgon είπε

Πώς, εγώ ο εμβολιασμένος με 2 δόσεις όπου η 2η έγινε πριν 4 μήνες, εκδίδω την βεβαίωση του αποτελέσματος του θετικού rapid test ώστε να πάρω την πληρωμένη αναρρωτική άδεια που ανακοινώθηκε όταν την ίδια στιγμή το σύστημα λέει ότι εκδίδεται μόνο με PCR ενώ το ίδιο το κράτος λέει ότι αρκεί ένα rapid και στην τελική κανένας δεν μου δίνει την βεβαίωση του αποτελέσματος για το οποίο πλήρωσα;

Ή εγώ είμαι ηλίθιος και άχρηστος και δεν βρίσκω το σωστό κουμπί ή αυτή η πλατφόρμα είναι άθλια όπως και το κράτος.

Επειδή φίλη βγήκε και αυτη θετική, με ενημέρωσε ότι θα το δει η επιχείρηση που δουλεύεις μέσω ΕΡΓΑΝΗ. Έτσι την ενημέρωσαν από το φαρμακείο τουλάχιστον 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GroundZero_96 είπε

Δεν υποτίθεται ότι με θετικό rapid test οι εμβολιασμένοι δικαιούμαστε πιστοποιητικό νόσησης;

Και όχι έχουν πιστοποιητικό νοσησης, τους το ληγει τωρα για να κανουν το εμβολιο. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, GroundZero_96 είπε

Δεν υποτίθεται ότι με θετικό rapid test οι εμβολιασμένοι δικαιούμαστε πιστοποιητικό νόσησης;

Καλα, κατσε να φτιαξουν το συστημα με το πιστοποιητικό εμβολιασμου που δεν αναστέλλεται  η ισχυς του και μπορεις να μπαινεις μεσα για φαι πχ ενω εισαι θετικος :P

• Like 1
Δημοσ.

Ακυρο λιγο αλλα για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Το rapid σαλιου που φτύνεις στο σακουλακι καταργήθηκε; ετσι ειπαν στην μανα μου στο φαρμακειο

αλλα εγω βλεπω στον skroutz τα πουλανε ακομα

αν αγορασω να εχω αρκετα και τους το παω να μου το κανουν εκει γινεται;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, panosno1com είπε

Καλα, κατσε να φτιαξουν το συστημα με το πιστοποιητικό εμβολιασμου που δεν αναστέλλεται  η ισχυς του και μπορεις να μπαινεις μεσα για φαι πχ ενω εισαι θετικος :P

Γνωστή φίλη εμβολιασμένη με δύο δόσεις 10 μέρες θετική. Δεν έχει κάτσει ούτε μέρα στο σπίτι. Καφετέριες , ταβέρνες , λεωφορεία , μετρο , παντού.

-Ρε που πας δεν λυπάσαι τον κόσμο.

-Σιγά μη κάτσω να σκάσω, μου είπαν εμβολιάσου να ζεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ αυτό κάνω.🤣

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Γνωστή φίλη εμβολιασμένη με δύο δόσεις 10 μέρες θετική. Δεν έχει κάτσει ούτε μέρα στο σπίτι. Καφετέριες , ταβέρνες , λεωφορεία , μετρο , παντού.

-Ρε που πας δεν λυπάσαι τον κόσμο.

-Σιγά μη κάτσω να σκάσω, μου είπαν εμβολιάσου να ζεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ αυτό κάνω.🤣

και μετα φοβούνται απο τους ανεμβολίαστους! τουλαχιστον οι ανεμβολιαστοι κανουν ολο τεστ 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...