Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για κάποιο περίεργο λόγο που δεν καταλαβαίνω οι γεωπόνοι στην Ελλάδα δεν μπορούν να βρουν εύκολα δουλειά, φίλος μου τέλειωσε το πανεπιστήμιο το 2009  και ακόμα και σήμερα δεν έχει καταφέρει να βρει μία σταθερή δουλειά στο επάγγελμα του, πεντάμηνα μόνο και αυτά 600 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Έκανα το λάθος της ζωής μου και απέρριψα δουλειά στην Αγγλία το 2008, ήμουν λιγάκι μικρότερος από εσένα τότε και όλα στην Ελλάδα φαινόντουσαν να κυλούν ομαλά (που να ήξερα ο έρμος) και έτσι θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις, ακόμα και αν δεν πάει καλά θα είναι 3-4 χρόνια και μετά θα επιστρέψεις πίσω, αν όμως πάει καλά θα γλυτώσεις το χάος που ονομάζεται Ελλάδα, την χώρα μας την χαρακτηρίζει η διαφθορά και η αναξιοκρατία και σε αυτές τις συνθήκες θα είναι δύσκολο να  μπορέσεις να κάνεις οικογένεια δίχως να νιώθεις ένα μόνιμο κόμπο στον λαιμό σου για το πως θα βγει ο μήνας και πως θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Μάθε την Γλώσσα τους όσο καλύτερα μπορείς στο παράθυρο χρόνου που έχεις και πήγαινε να φτιάξεις την ζωή σου.

• Like 1
Δημοσ.

...διαφθορα ο αορατος εχθρος...ολοι την κατηγορουν αλλα κανενας δεν ειναι μερος της. Πως γινεται αυτο; Να κατσεις εδω να λαμψεις με τις επιδοσεις σου.

• Confused 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ τόσο που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τον πρωτογενή τομέαα θα περίμενε κανείς να είχαν δουλειά οι γεωπόνοι, αλλά δυστυχώς δεν έχουν.

Επίσης έχουμε και το υπεργαμάτο τμήμα βιοτεχνολογίας του γεωπονικού, που δε σε βγάζει ούτε γεωπόνο ούτε βιολόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...