Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα χρόνο πολλά και καλή χρονιά. Εχω το redmi note 8 και το smartwatch Της Huawei watch gt 2. Εδω και λιγο καιρο οταν μπαινω στην εφαρμογή "Υγεια" το ρολοι ειναι αποσυνδεδεμενο και φυσικα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. Από το μενου του κινητου Μπαταρια και Αποδοση , φαινεται οτι κλεινει την εφαρμογη Υγεια επειδη εκκινειται αυτοματα. Οσες φορες και να το εχω αποεπιλεξει μετα από λίγο γίνεται πάλι το ιδιο. Υπαρχειο κατι που μπορω να κανω για να σταματησει? Γιατι με αυτον τον τροπο ακυρωνεται η υπαρξη του smartwatch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε ρυθμισεις-εφαρμογες την εφαρμογή που θες (health) - να επιτρέπεται στο παρασκήνιο 

IMG_20220104_214606.jpg

Επεξ/σία από Tsilitheo2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Δοκίμασε ρυθμισεις-εφαρμογες την εφαρμογή που θες (health) - να επιτρέπεται στο παρασκήνιο 

IMG_20220104_214606.jpg

Έχεις βάλει εξοικονόμηση ενέργειας?

Γιατί βλέπω πορτοκαλί την μπαταρία.

Δημοσ.

Ναι Νίκο... Πάντα εξοικονόμηση ενέργειας το έχω...

8 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

Screenshot_2022-01-07-15-22-19-032_com_miui.powerkeeper.jpg.0984513af869bf2c04d321297fd00adb.jpg

Αυτο πρεπει να ειναι στο miui   αλλα και παλι παραμενει το προβλημα.

Έψαξα στο κινητό της συζύγου το ίδιο μενού (Redmi note 9 pro) και ναι είναι αυτό στο σκρινσοτ σου... Περίεργο...  Θα προσπαθήσω να ψάξω ενδελεχως

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε

Έψαξα στο κινητό της συζύγου το ίδιο μενού (Redmi note 9 pro) και ναι είναι αυτό στο σκρινσοτ σου... Περίεργο...  Θα προσπαθήσω να ψάξω ενδελεχως

Στην εξοικονόμηση ενέργειας φυσικά και "κόβονται" ή περιορίζονται κάποιες μη απαραίτητες λειτουργίες.

Οποτε το βρίσκω λογικό να αντιμετωπίζεις το θέμα που αναφέρεις.

Δοκίμασε να δεις πως συμπεριφερεται σε normal mode και οχι σε energy save mode.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Στην εξοικονόμηση ενέργειας φυσικά και "κόβονται" ή περιορίζονται κάποιες μη απαραίτητες λειτουργίες.

Οποτε το βρίσκω λογικό να αντιμετωπίζεις το θέμα που αναφέρεις.

Δοκίμασε να δεις πως συμπεριφερεται σε normal mode και οχι σε energy save mode.

Δεν αντιμετωπίζω εγώ κάποιο θέμα......

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Εγώ δεν την βάζω γιατί πέφτει η μπαταρία σαν π@υτ#ν@ 

Καλά στο δε iPhone X δεν το συζητώ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...