dimitris_213 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα χρόνο πολλά και καλή χρονιά. Εχω το redmi note 8 και το smartwatch Της Huawei watch gt 2. Εδω και λιγο καιρο οταν μπαινω στην εφαρμογή "Υγεια" το ρολοι ειναι αποσυνδεδεμενο και φυσικα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. Από το μενου του κινητου Μπαταρια και Αποδοση , φαινεται οτι κλεινει την εφαρμογη Υγεια επειδη εκκινειται αυτοματα. Οσες φορες και να το εχω αποεπιλεξει μετα από λίγο γίνεται πάλι το ιδιο. Υπαρχειο κατι που μπορω να κανω για να σταματησει? Γιατι με αυτον τον τροπο ακυρωνεται η υπαρξη του smartwatch.
Tsilitheo2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε ρυθμισεις-εφαρμογες την εφαρμογή που θες (health) - να επιτρέπεται στο παρασκήνιο Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από Tsilitheo2
dimitris_213 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Αυτο πρεπει να ειναι στο miui αλλα και παλι παραμενει το προβλημα.
GATE123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Δοκίμασε ρυθμισεις-εφαρμογες την εφαρμογή που θες (health) - να επιτρέπεται στο παρασκήνιο Έχεις βάλει εξοικονόμηση ενέργειας? Γιατί βλέπω πορτοκαλί την μπαταρία.
Tsilitheo2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Ναι Νίκο... Πάντα εξοικονόμηση ενέργειας το έχω... 8 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Αυτο πρεπει να ειναι στο miui αλλα και παλι παραμενει το προβλημα. Έψαξα στο κινητό της συζύγου το ίδιο μενού (Redmi note 9 pro) και ναι είναι αυτό στο σκρινσοτ σου... Περίεργο... Θα προσπαθήσω να ψάξω ενδελεχως 1
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Ναι Νίκο... Πάντα εξοικονόμηση ενέργειας το έχω... Έψαξα στο κινητό της συζύγου το ίδιο μενού (Redmi note 9 pro) και ναι είναι αυτό στο σκρινσοτ σου... Περίεργο... Θα προσπαθήσω να ψάξω ενδελεχως Στην εξοικονόμηση ενέργειας φυσικά και "κόβονται" ή περιορίζονται κάποιες μη απαραίτητες λειτουργίες. Οποτε το βρίσκω λογικό να αντιμετωπίζεις το θέμα που αναφέρεις. Δοκίμασε να δεις πως συμπεριφερεται σε normal mode και οχι σε energy save mode.
Tsilitheo2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Στην εξοικονόμηση ενέργειας φυσικά και "κόβονται" ή περιορίζονται κάποιες μη απαραίτητες λειτουργίες. Οποτε το βρίσκω λογικό να αντιμετωπίζεις το θέμα που αναφέρεις. Δοκίμασε να δεις πως συμπεριφερεται σε normal mode και οχι σε energy save mode. Δεν αντιμετωπίζω εγώ κάποιο θέμα......
GATE123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ναι Νίκο... Πάντα εξοικονόμηση ενέργειας το έχω... Έψαξα στο κινητό της συζύγου το ίδιο μενού (Redmi note 9 pro) και ναι είναι αυτό στο σκρινσοτ σου... Περίεργο... Θα προσπαθήσω να ψάξω ενδελεχως Εγώ δεν την βάζω γιατί πέφτει η μπαταρία σαν π@υτ#ν@ Καλά στο δε iPhone X δεν το συζητώ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα