ensternistis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Χαίρεται σε όλους! Πριν κάτι χρόνια που είχα στη κατοχή μου ένα htc one είχε μια εφαρμογή ir blaster στην οποία είχες τη δυνατότητα, πέρα από τις συσκευές που είχε η εφαρμογή αποθηκευμένες στη βιβλιοθήκη της, να συγχρονίζεις τις υπέρυθρες με οποιαδήποτε συσκευή ήθελες, δλδ είχα εγώ πχ έναν ανεμιστήρα με τηλεχειριστήριο το οποίο δεν υπήρχε στην εφαρμογή, πατούσα προσθήκη άλλης συσκευής έβαζα το χειριστήριο του ανεμιστήρα απέναντι από το κινητό κ αυτό "διάβαζε" το σήμα που έστελνε το χειριστήριο κ το αποθήκευε.. υπάρχει λοιπόν κάποια αντίστοιχη εφαρμογή από αυτές που έχει το playstore?
κουξκουκ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Πρέπει και η συσκευή να το υποστηρίζει σε hardware επίπεδο αν θυμηθείς καλά στο πάνω μερος από το htc υπήρχε ένας αποστολέας σήματος όπως αυτά που έχουν τα τηλεκοντρόλ..
ensternistis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Πρέπει και η συσκευή να το υποστηρίζει σε hardware επίπεδο αν θυμηθείς καλά στο πάνω μερος από το htc υπήρχε ένας αποστολέας σήματος όπως αυτά που έχουν τα τηλεκοντρόλ.. Ναι το υποστηρίζει η συσκευή μου, έχω το poco f3, μια εφαρμογή ψάχνω που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία
κουξκουκ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, ensternistis είπε Ναι το υποστηρίζει η συσκευή μου, έχω το poco f3, μια εφαρμογή ψάχνω που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει εγκατεστημένη από μόνη της η συσκευή 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Σίγουρα θα έχει και λέγεται mi remote νομιζω
ensternistis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Ναι την mi remote την έχει, θέλω όμως μια εφαρμογή που να κάνω ir learning μέσω του remote της εκάστοτε συσκευής κ επαναμεταδοση
Bitbit Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 το είχα ψάξει παλαιότερα αυτό και αν θυμάμαι καλά είχα βρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο αυτό διότι πρέπει να υποστηρίζεται και από το hardware. Πράγμα πολύ σπάνιο, οπότε και το παράτησα
ensternistis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε το είχα ψάξει παλαιότερα αυτό και αν θυμάμαι καλά είχα βρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο αυτό διότι πρέπει να υποστηρίζεται και από το hardware. Πράγμα πολύ σπάνιο, οπότε και το παράτησα Λες να υπάρχει κάποια συσκευή που μπορώ να αγοράσω ώστε να κάνω εγγραφή οποιουδήποτε χειριστηρίου ?
GATE123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.binarymode.android.irplus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα