Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται σε όλους! Πριν κάτι χρόνια που είχα στη κατοχή μου ένα htc one είχε μια εφαρμογή ir blaster στην οποία είχες τη δυνατότητα, πέρα από τις συσκευές που είχε η εφαρμογή αποθηκευμένες στη βιβλιοθήκη της, να συγχρονίζεις τις υπέρυθρες με οποιαδήποτε συσκευή ήθελες, δλδ είχα εγώ πχ έναν ανεμιστήρα με τηλεχειριστήριο το οποίο δεν υπήρχε στην εφαρμογή, πατούσα προσθήκη άλλης συσκευής έβαζα το χειριστήριο του ανεμιστήρα απέναντι από το κινητό κ αυτό "διάβαζε" το σήμα που έστελνε το χειριστήριο κ το αποθήκευε..

υπάρχει λοιπόν κάποια αντίστοιχη εφαρμογή από αυτές που έχει το playstore? 

Δημοσ.

Πρέπει και η συσκευή να το  υποστηρίζει σε hardware επίπεδο αν θυμηθείς καλά στο πάνω μερος από το htc υπήρχε ένας αποστολέας σήματος όπως αυτά που έχουν τα τηλεκοντρόλ..

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Πρέπει και η συσκευή να το  υποστηρίζει σε hardware επίπεδο αν θυμηθείς καλά στο πάνω μερος από το htc υπήρχε ένας αποστολέας σήματος όπως αυτά που έχουν τα τηλεκοντρόλ..

Ναι το υποστηρίζει η συσκευή μου, έχω το poco f3, μια εφαρμογή ψάχνω που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ensternistis είπε

Ναι το υποστηρίζει η συσκευή μου, έχω το poco f3, μια εφαρμογή ψάχνω που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει εγκατεστημένη από μόνη της η συσκευή 

• Like 1
Δημοσ.

το είχα ψάξει παλαιότερα αυτό και αν θυμάμαι καλά είχα βρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο αυτό διότι πρέπει να υποστηρίζεται και από το hardware. Πράγμα πολύ σπάνιο, οπότε και το παράτησα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

το είχα ψάξει παλαιότερα αυτό και αν θυμάμαι καλά είχα βρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο αυτό διότι πρέπει να υποστηρίζεται και από το hardware. Πράγμα πολύ σπάνιο, οπότε και το παράτησα

Λες να υπάρχει κάποια συσκευή που μπορώ να αγοράσω ώστε να κάνω εγγραφή οποιουδήποτε χειριστηρίου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...