Tetrabitos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάλι μπέρδεψα το hdmi του καινούργιου Xbox με αλλά 2 παλιά HDMI. Πώς το ξεχωρίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Καταλάβατε τώρα γιατί η apple ακολουθεί τους δικού της δρόμους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Μία είναι η λύση για όλα: το αλουμινόχαρτο. κρατάει και τα φαγητά ζεστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 για το 2021....και για να συνοδεύσω το xbox series x.....εμαθα τι παει να πεί....120hz( καλα , αυτό το ήξερα), vrr, vrr fresync pro, vrr freesync premium, hdmi 2.1, FALD, Local array dimming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 VGA μόνο και καθάρισες! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δε θα αγοράσω ακόμα, θα περιμένω το hdmi 2.1b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliostss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Εγώ πάλι μπέρδεψα το hdmi του καινούργιου Xbox με αλλά 2 παλιά HDMI. Πώς το ξεχωρίζω; Υπάρχουν και χειρότερα σαν εμένα… που απλά συνέδεσα το ίδιο hdmi καλώδιο που είχα στο Xbox X με το καινούριο series X. Τελικά το άλλαξα όταν πούλησα το παλιό, και κράτησα το καλό του series X! Πάλι καλά… 😂 16 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Εγώ πάλι μπέρδεψα το hdmi του καινούργιου Xbox με αλλά 2 παλιά HDMI. Πώς το ξεχωρίζω; Υπάρχουν και χειρότερα σαν εμένα… που απλά συνέδεσα το ίδιο hdmi καλώδιο που είχα στο Xbox X με το καινούριο series X. Τελικά το άλλαξα όταν πούλησα το παλιό, και κράτησα το καλό του series X! Πάλι καλά… 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα