Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα πράγματα είναι απλά: Επιλογή 1: Αγοράζετε τον αντάπτορα και δοκιμάζετε. Αν παίξει έπαιξε, αν δεν παίξει, Επιλογή 2: Αλλάζετε μητρική η οποία να έχει PCI θύρα, όπως αυτή που προτάθηκε από πάνω, Επιλογή 3: Αν δεν βρίσκετε μητρική, επιστρέφετε στο προηγούμενο σύστημα Ερώτηση: Πριν στήσετε το νέο σύστημα γιατί δεν ρωτήσατε εδώ; Επίσης, η PCI που κουμπώνει η εξωτερική κάρτα ποια είναι; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Μαρνε said: Α ρε μπρο φαγωθηκες με την ενσωματωμενη.και πες οτι το κανω αντε που δεν θα με καλυψει καν η ποιοτητα της απλα δεν συγκρινεται με τις εξωτερικες,πως θα συνδεσω τα μονιτορς?θα κατσω να μετατρεψω xlr καλωδια που βγαζουν τα ηχεια μου (για καλυτερης ποιοτητας) σε υποδοχη της motherboard?παλι ανταπτορες θα χρειαζομουν,αν και δεν θα το εκανα αυτο ποτε γιατι με παει πισω ποιοτικα σαφως.πυκνωτικα μικροφωνα και ανισχυτες που θα τα βαλω? Μιλαμε για συστημα οχι απλα μια καρτα ηχου,και οι εισοδοι και οι εξοδοι παιζουν σημαντικο ρολο για καποιον που ασχολειται με το αθλημα.Απλα ψαχνω μια λυση αν υπαρχει για να λειτουργησω με την καρτα που εχω προς το παρων το 22 και απο 23 ουτος η αλλος θα πηγαινα σε νεα καρτα γιατι θελω περισσοτερα καναλια Ο προενισχυτής της Gina ηταν μετριος 17 χρονια πριν, άν συνδέεις πυκνωτικό σε αυτόν το 2021 δεν σε απασχολεί η ποιότητα . Τα ηχεια σου δεν "βγάζουν" τίποτα, εισόδους έχουν. Δεν γνωριζείς επίσης τί είναι balanced και τί unbalanced και πως συνδέεις το ένα με το άλλο (καθημερινότητα σε ενα Studio). Όλες οι λύσεις σου εχουν ήδη προταθεί. Ως καποιος που ξεκινησε να ηχογραφει με AWE32 και κατέληξε με Pro Tools HDx, σου προτείνω-φιλικά πάντα-να μελετήσεις καλύτερα το αντικείμενο με το οποίο επέλεξες να ασχοληθείς peace out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρνε Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τα πράγματα είναι απλά: Επιλογή 1: Αγοράζετε τον αντάπτορα και δοκιμάζετε. Αν παίξει έπαιξε, αν δεν παίξει, Επιλογή 2: Αλλάζετε μητρική η οποία να έχει PCI θύρα, όπως αυτή που προτάθηκε από πάνω, Επιλογή 3: Αν δεν βρίσκετε μητρική, επιστρέφετε στο προηγούμενο σύστημα Ερώτηση: Πριν στήσετε το νέο σύστημα γιατί δεν ρωτήσατε εδώ; Επίσης, η PCI που κουμπώνει η εξωτερική κάρτα ποια είναι; Αν καταλαβα καλα εννοεις αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Σωστά! Σκεφτόμουν μήπως υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε PCI-e έκδοση, αλλά δεν απ' ότι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 5:29 ΜΜ, Μαρνε είπε Εχει Asio drivers η καρτα.Παλικαρια αν ειχα σκοπο να παρω νεα καρτα δεν θα εκανα αυτην την δημοσιευση(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ),προς το παρων εκανα αναβαθμιση στο pc μου μιας και εχω καρτα ηδη και λειτουργει ακομα αψογα απλα εγινε μπερδεμα με το θεμα υποδοχης και το ψαχνω μπας και υπαρχει καποια λυση.το θεμα μου ειναι αν υπαρχει περιπτωσει να λειτουργησει με αυτους τους ανταπτορες αλλα και να μην λειτουργησει ενα ερωτημα που με καιει ειναι αν την στιγμη που θα το δοκιμασω μη γινει κανα περιεργο και μου καψει τα παντα γιατι δεν εχω και πολυ ιδεα απο hardwares. Επισης δεν εχω σκοπο να αναβαθμισω σε αλλη καρτα και λογο λεφτων μιας και εφυγε ηδη ενα 300αρι. Βάλε την gina3G σου σε άλλο σύστημα με legacy PCI και 10άρια. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Αν καταφέρεις, εσύ ή τεχνικός, να την κάνετε να παίξει με χακεμένους driver, φέρνεις από Ιταλία το delock που σου πρότεινει o Chosen στην πρώτη σελίδα στα 82.50 έουρα. Delock εγγυημένη μάρκα. Αν δεν δούλευε δεν θα το κυκλοφορούσε: https://www.ebay.ie/itm/294689000203?hash=item449cd54b0b:g:w9cAAOSwkZhh1G7a Τα υπόλοιπα είναι απλά. Αν έχεις μη αποδεκτό delay κατά την ηχογράφηση, εισάγεις και στην ηχογραφούμενη πηγή αντίστοιχο delay για να διευκολυνθεί το τραγούδι ή το παίξιμο. Θα γνωρίζεις ήδη πως ή βρίσκεις οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρνε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μαλλον τελικα θα παω σε νεα καρτα ηχου απ'οτι φαινεται (usb να ξεμπερδευω) γιατι δεν συμφερει να παρω 80 ευρο ανταπτορα προτειμω να πεταξω αλλα 100 να παω σε νεα απλα θα με παει πισω λογο οικονομικων.Απλα ειναι κριμα η Echo που εχω γιατι μου λειτουργει αψογα σε windows 10 τοσα χρονια δεν μου εχει δημιουργησει ποτε ουτε ενα προβλημα.Ισως το κοιταξω και για αλλη motherboard θα δειξει Ευχαριστω παντως αλανια ολους μου δωσατε μια κατευθυνση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Μαρνε είπε ειναι κριμα η Echo που εχω γιατι μου λειτουργει αψογα σε windows 10 τοσα χρονια δεν μου εχει δημιουργησει ποτε ουτε ενα προβλημα Αν πρόκειται να μείνει στην άκρη μπορείτε να τη πουλήσετε εδώ ώστε να μην κοστίσει τόσο ακριβά η νέα κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 5:41 ΠΜ, Μαρνε είπε Καλησπερα αλανια,προχθες μου ηρθε η MSI B450 Tomahawk Max II και συνειδητοποιω οτι η εξωτερικη μου καρτα ηχου που δεν ειναι usb αλλα pci μιας και πολλων χρονων καρτα,δεν μπαινει στη συγκεκριμενη motherboard γιατι εχει pcie υποδοχες.Πανικοβληθηκα στην αρχη αλλα με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα οτι παιζουν adapters που μετατρεπουν pci σε pcie.To ερωτημα μου ειναι το εξης,το αν ειναι safe η αν θα υπαρξει περιπτωσει να μου καψει τιποτα,αξιζουν αυτα τα μαραφετια? Θελω γνωμες γιατι δεν ειμαι και στη φαση να παω ακομα σε νεα καρτα ηχου,η αν υπαρχει καποια αλλη λυση εκτος απο τα adaptors. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Εάν επιτρέπεται, από ποιο κατάστημα έγινε η αγορά της μητρικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρνε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, solution1 είπε Εάν επιτρέπεται, από ποιο κατάστημα έγινε η αγορά της μητρικής; Απο το Multicopter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, υπάρχουν τουλάχιστον 2 μητρικές στο εν' λόγω κατάστημα οι οποίες είναι ΑΜ4 και υποστηρίζουν pci: Asus Pro A520M-C/CSM (90MB1550-M0EAYC) @ 62€ Asus Pro B550M-C/CSM Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket (90MB15Q0-M0EAYC) @ 129€ Γνώμη μου είναι να πακετάρεις την μητρική προσεκτικά, να την επιστρέψεις και να πάρεις μία που να έχει θύρα pci Αν δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αγορά της, επικοινώνησε μαζί τους. Θα στην αλλάξουν. edit: Εμφανίζεται και η Asrock A520M-HDVP/DASH (90-MXBEA0-A0UAYZ) ως εξαντλημένη. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από solution1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαρνε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, solution1 είπε Λοιπόν, υπάρχουν τουλάχιστον 2 μητρικές στο εν' λόγω κατάστημα οι οποίες είναι ΑΜ4 και υποστηρίζουν pci: Asus Pro A520M-C/CSM (90MB1550-M0EAYC) @ 62€ Asus Pro B550M-C/CSM Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket (90MB15Q0-M0EAYC) @ 129€ Γνώμη μου είναι να πακετάρεις την μητρική προσεκτικά, να την επιστρέψεις και να πάρεις μία που να έχει θύρα pci Αν δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αγορά της, επικοινώνησε μαζί τους. Θα στην αλλάξουν. edit: Εμφανίζεται και η Asrock A520M-HDVP/DASH (90-MXBEA0-A0UAYZ) ως εξαντλημένη. Απο ηλιθιοτητα μου μπερδευτηκε πολυ το θεμα και ναι υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα για motherboard με pci.εχω και τον ryzen 5 3600 επρεπε να το ειχα αναφερει απο την αρχη εντωμεταξυ αυτο.Επισης κατι αλλο ρε αλανια εγω ειχα κατεβασμενα ηδη drivers για την καρτα ηχου σε ενα σκληρο μου για καλο και για κακο γιατι καποτε ειχα θεμα δεν ειχε η εταιρεια site για καποιο λογο δεν την εβρισκα με τιποτα δεν ξερω ακριβως τι ειχε συμβει και για 3 χρονια δεν εβρισκα τιποτα.Μολις εψαξα παλι πριν και βρηκα την σελιδα τους και ανανεωμενη κιολας πολυ καμια σχεση οπως ηταν παλια και ειδα οτι εχουν βγαλει νεους drivers και για την καρτα ηχου μου στις 4 σεπτεμβρη του 2021 πολυ προσφατα δηλαδη.Υπαρχει περιπτωσει αυτοι να βοηθησουν με τις νεες motherboard και αυτον τον ανταπτορα??Τους εστειλα και μυνημα τους εξηγησα ολη την φαση μπας και τελευταια ευκαιρια δινω αλλιως η αλλη motherboard η νεα καρτα αναγκαστηκα και με υπομονη 😫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα