Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, magictoboggan είπε

Η αλήθεια είναι ότι το wifi λειτουργεί στην συχνότητα 2.4hz όπου είναι η ίδια συχνότητα που λειτουργεί και ο φούρνος μικροκυμάτων. Ο φούρνος μικροκυμάτων ζεσταίνει τα μόρια του νερού και σαν αποτέλεσμα και το φαγητό. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείτε από 70% νερό...

Δηλαδή θα μπορώ να ζεσταίνομαι το χειμώνα στο σπίτι μόνο με το WiFi χωρίς καλοριφέρ ή air condition;🤣 

• Like 3
Δημοσ.

Το τελευταιο πραγμα μεσα στο σπιτι που ειχε αναγκη φορτισης ειναι το τηλεχιρηστηριο της τηλεορασης που βαζεις 2 μπαταριες που οταν χρειαστεις να ξαναβαλεις και ανοιγεις το καπακι στο remote ειναι σαν ανοιγεις σαρκοφαγο στην αιγυπτο .Αλλο ενα αχρειαστο εξτρα κοστος .

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thresh είπε

Πόσο εύκολα αλλάζεις κανάλια με αυτό ή το τωρινό "smart" remote της που δεν έχει τα 0-9 κουμπιά?

Καθόλου, καθόλου εύκολα...Αν θέλεις να πας από το 1 στο 9 κατευθείαν, έχει μια διαδικασία που θέλει τουλάχιστον 4 πατήματα. Αν οι φωνητικές εντολές δούλευαν 100% γρήγορα και αξιόπιστα, θα παλευόταν, αλλά, στην δική μου τουλάχιστον, αυτό δεν συμβαίνει.

Έψαξα να πάρω ένα για καβάντζα, γιατί δεν μου μοιάζει ότι το δικό μου θα μακροημερεύσει. Έχει 60 (εξήντα) ευρώ. Αυτό πόσο θα κάνει για να το πάρεις ξεχωριστά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, martkonsta said:

ενδεικτικές καταναλώσεις

Φούρνος μικροκυμάτων 700W

Ubiquity AP AC PRO 9W

Μην μπερδευεσαι, αλλο 9W καταναλωση και αλλο 9W εφαρμοστεα-εκπεμπομενη ισχυς.

Στην Ε.Ε και στη πλειοψηφια των χωρων, ισχυουν καποια ορια οσο αναφορα την εκπεμπομενη ισχυ (απο κεραιες κινητων, wifi, κ.α). Τα modem-router/router ανηκουν σε αυτο το οριο και κυμαινονται σε κλιμακες mW, πχ 100-200 mW ==> 0.1 Watt - 0.2 Watt.

Κατα τα αλλα σωστα το σκεφτηκες οτι υπαρχει διαφορα ισχυος και οτι το wifi δεν ειναι φουρνος μικροκυματων οπως ανεφερε το αλλο μελος για να δημιουργησει δηθεν εντυπωσεις και τρομο. :)

Επεξ/σία από DanielRGr
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, magictoboggan είπε

Η αλήθεια είναι ότι το wifi λειτουργεί στην συχνότητα 2.4hz όπου είναι η ίδια συχνότητα που λειτουργεί και ο φούρνος μικροκυμάτων. Ο φούρνος μικροκυμάτων ζεσταίνει τα μόρια του νερού και σαν αποτέλεσμα και το φαγητό. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείτε από 70% νερό...

Το καλοριφέρ πως νομίζεις ότι σε ζεσταίνει; Ένα μέρος του είναι θερμική ακτινοβολία. Έχεις ψάξει να δεις σε τι συχνότητες εκπέμπει ή μόνο όταν βλέπεις ηλεκτρονικά το ψάχνεις;

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να δω magic remote με αυτή την τεχνολογία... και να είναι συμβατό με webos 4+ οπωσδήποτε. Και να έχει λογικά λεφτά ε? Κάνα 20-30 ευρώ μαξ... και το πήρα εχθές... πανέξυπνα πράγματα... 

Άλλη μια ιδέα... Μια μικρή μπαταρία 100-200 mah φλίδα να μην πιάνει καθόλου χώρο στο κινητό η οποία να φορτίζει ΜΟΝΟ από αυτή την τεχνολογία και όταν ξεμένει το κινητό μας από μπαταρία εντελώς να γυρίζει σε super saving mode μόνο για κλήσεις και να χρησιμοποιεί αυτή την μπαταρία. Ένα 2ωρο ομιλίας για πλάκα με 200mah... 

Βασικά μπορεί να έχει αμέτρητες εφαρμογές μια τέτοια τεχνολογία με τόσα ρουτερ που υπάρχουν στην ζωή μας πλέον. Το ηλιακό δεν το συζητώ θα έπρεπε να είναι το Α υλικό κατασκευής οτιδήποτε υπάρχει σε συσκευή απλά δεν είναι εφικτό λόγο κόστους και εμφάνισης... Αλλά αυτή η τεχνολογία να μετατρέπει συχνότητα σε ηλεκτρική ενέργεια έτσι απλα πρώτη φορά το ακούω... τρομερό απλά!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, magictoboggan είπε

το μπουζούκι είναι όργανο... ο αστυνομικός είναι όργανο, οπότε....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Μην μπερδευεσαι, αλλο 9W καταναλωση και αλλο 9W εφαρμοστεα-εκπεμπομενη ισχυς.

Στην Ε.Ε και στη πλειοψηφια των χωρων, ισχυουν καποια ορια οσο αναφορα την εκπεμπομενη ισχυ (απο κεραιες κινητων, wifi, κ.α). Τα modem-router/router ανηκουν σε αυτο το οριο και κυμαινονται σε κλιμακες mW, πχ 100-200 mW ==> 0.1 Watt - 0.2 Watt.

Κατα τα αλλα σωστα το σκεφτηκες οτι υπαρχει διαφορα ισχυος και οτι το wifi δεν ειναι φουρνος μικροκυματων οπως ανεφερε το αλλο μελος για να δημιουργησει δηθεν εντυπωσεις και τρομο. :)

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα έκανα διάλειμμα από ταινία και ήμουν στο κινητό, όποτε πέρα από το ότι βαριόμουν να κοιτάω specification PDFs (γιατί δεν θυμόμουν το ανώτατο όριο εκπομπής σε mW 😄) έκανα και simulate το ποσο εύκολα και γρήγορα θα μπορούσε να βρει κάποιος την πληροφορία ότι ο φούρνος μικροκυμάτων έχει 70 φορές μεγαλύτερη κατανάλωση σε Watt, συγκεντρωμένη σε έναν σχετικά μικρό χώρο. 
Προφανώς στα 9W του AC PRO του παραδείγματος υπολογίζει μέσα και τον επεξεργαστή, την κάρτα δικτύου του καθώς ακόμη και το μπλε LED του (προσωπικά τα έχω μετρήσει κοντά στα 5W πραγματικής κατανάλωσης, εγκυκλοπαιδικά 😄)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris.04 είπε

Το καλοριφέρ πως νομίζεις ότι σε ζεσταίνει; Ένα μέρος του είναι θερμική ακτινοβολία. Έχεις ψάξει να δεις σε τι συχνότητες εκπέμπει ή μόνο όταν βλέπεις ηλεκτρονικά το ψάχνεις;

Αγαπητέ μου φίλε έχεις μεγάλο άδικο , Εγώ πού τό έχω ψάξει αυτό το τηλεκοντρόλ είναι του σατανά καί μας παρακολουθεί(Το έχω διαβάσει από εφημερίδα )

Δημοσ.

Μόνο ως concept για μελλοντικές φορτίσεις σε πιο σημαντικά προιόντα όπως το κινητό μπορώ να διαβάσω αυτή την είδηση.Μιλάμε για τηλεκοντρόλ τηλεόρασης που συνήθως αλλάζεις πρώτα τηλεόραση και ύστερα τις μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ της.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Thresh είπε

Πόσο εύκολα αλλάζεις κανάλια με αυτό ή το τωρινό "smart" remote της που δεν έχει τα 0-9 κουμπιά?

Τυχαίνει να έχω αυτό που βάζει τώρα στις tv, που είναι ίδιο χωρίς το Disney κουμπί. Είναι πολύ βολικό και το χέρι το συνηθίζει αμέσως. Από τα παλιά remote βέβαια άλλαζα κανάλια με το -+ch.

Βοηθάει το tizen που είναι γρήγορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aris.04 είπε

τα σώματα και οι φούρνοι μικροκυμάτων εκπέμπουν σε διαφορετική συχνότητα

1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Αλλά αυτή η τεχνολογία να μετατρέπει συχνότητα σε ηλεκτρική ενέργεια έτσι απλα πρώτη φορά το ακούω... τρομερό απλά!

τα πρώτα ραδιόφωνα πριν 120 χρόνια λειτουργούσαν χωρίς εξωτερική παροχή ενέργειας και η τροφοδοσία τους ήταν από τα ραδιοκύματα που έκαναν λήψη.

Επεξ/σία από nvel
  • Thanks 1
Δημοσ.

σε ποσα χρονια φορτιζει δλδ;

μου κανει για γκιμικια για οσκαρ

2 λεπτά πριν, nvel είπε

τα πρώτα ραδιόφωνα πριν 100 χρόνια λειτουργούσαν χωρίς εξωτερική παροχή ενέργειας και η τροφοδοσία τους ήταν από τα ραδιοκύματα που έκαναν λήψη.

ελα τι ancient τεχνολογια που την ξεχασαμε;

που τα βρισκετε ρε μπαγασικα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nvel είπε

τα σώματα και οι φούρνοι μικροκυμάτων εκπέμπουν σε διαφορετική συχνότητα

τα πρώτα ραδιόφωνα πριν 120 χρόνια λειτουργούσαν χωρίς εξωτερική παροχή ενέργειας και η τροφοδοσία τους ήταν από τα ραδιοκύματα που έκαναν λήψη.

giphy.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...