Προς το περιεχόμενο

το thread του fritzbox! 7530 ax (wifi 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, katsoul said:

Πολύ χρήσιμη η πληροφορία αυτή. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τότε μία ασύρματη και μία ενσύρματη. Ευχαριστώ πολύ!

στο ειπα με απλα λογια για να μην το αναλυουμε χωρις λογο πως τι που γιατι και τι προβληματα μπορει να κανει.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 11/10/2024 στις 4:28 ΜΜ, poulinos είπε

μηπως γινεται μεσα απο το router και οχι απο το app?

Έχω ψάξει 10 φορές τα settings του Fritz και δε μπορώ να το βρω. Ή που θα είναι μπροστά στα μάτια μου ή δε ξέρω τι...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί μπορεί να έχω και 30 notifications την ώρα που είμαι σπίτι από το router της εταιρίας και δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τι είχα κάνει προ διετίας και από το router του σπιτιού δε μου έρχεται ποτέ ειδοποίηση!!

Δημοσ.
On 14/10/2024 at 12:02, bill_viper said:

Έχω ψάξει 10 φορές τα settings του Fritz και δε μπορώ να το βρω. Ή που θα είναι μπροστά στα μάτια μου ή δε ξέρω τι...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί μπορεί να έχω και 30 notifications την ώρα που είμαι σπίτι από το router της εταιρίας και δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τι είχα κάνει προ διετίας και από το router του σπιτιού δε μου έρχεται ποτέ ειδοποίηση!!

αν το εχεις κανει απο τοfritz ή το app του fritz ανοιξε ενα ticket στην avm και θα σου απαντησουν.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, poulinos είπε

αν το εχεις κανει απο τοfritz ή το app του fritz ανοιξε ενα ticket στην avm και θα σου απαντησουν.

To έκανα ευχαριστώ. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

• Like 1
Δημοσ.
On 21/10/2024 at 10:34, bill_viper said:

To έκανα ευχαριστώ. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

θα απαντησουν .γενικως απαντανε. μπορεις να δεις και στο knowledge database αν γραφει κατι.

https://en.avm.de/service/fritzbox/knowledge-base/?product=FRITZ-Box-7590&category=195&query=

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάτοχος πλέον κι εγώ του συγκεκριμένου ρουτερ. Έχω όμως θέμα σύνδεσης. Κάνω κανονικά τα βήματα και όταν φτάνει στο να τεστάρει την σύνδεση κάποιες φορές μου λέει ότι δεν μπόρεσε να κάνει establish. Το πέτυχα δύο φορές, συνδέθηκε κανονικά, όμως μετά από καμιά ώρα που τσέκαρα είδα το λαμπάκι info, σταθερά κόκκινο αναμμένο. Δεν είχε σύνδεση με ίντερνετ. Το έκανα reset αλλά τίποτα. Το έκανα restore και όλη τη διαδικασία από την αρχή. Κατά το 2ο σεταρισμα πάλι μου έβγαλε αδυναμία σύνδεσης και στην επανάληψη για σύνδεση πήρε κανονικά τις ρυθμίσεις και συνδέθηκε. Αυτό έγινε χθες βράδυ Σήμερα όμως το πρωί είδα πάλι το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο.

Μπήκα στο Fritzbox από browser και πάνω πάνω έγραφε αυτής εικόνας παρακάτω. Έκανα διαγνωστικό έλεγχο και μου έβγαλε πρόβλημα σύνδεσης. Νόμιζα τράβηξα screenshot αλλά τελικά όχι. Εκανα μετά έλεγχο σύνδεσης και μου έβγαλε το παρακάτω.

IMG_20241129_083948.jpg

IMG_20241129_084000.jpg

Δημοσ.
5 hours ago, broxopios said:

Κάτοχος πλέον κι εγώ του συγκεκριμένου ρουτερ. Έχω όμως θέμα σύνδεσης. Κάνω κανονικά τα βήματα και όταν φτάνει στο να τεστάρει την σύνδεση κάποιες φορές μου λέει ότι δεν μπόρεσε να κάνει establish. Το πέτυχα δύο φορές, συνδέθηκε κανονικά, όμως μετά από καμιά ώρα που τσέκαρα είδα το λαμπάκι info, σταθερά κόκκινο αναμμένο. Δεν είχε σύνδεση με ίντερνετ. Το έκανα reset αλλά τίποτα. Το έκανα restore και όλη τη διαδικασία από την αρχή. Κατά το 2ο σεταρισμα πάλι μου έβγαλε αδυναμία σύνδεσης και στην επανάληψη για σύνδεση πήρε κανονικά τις ρυθμίσεις και συνδέθηκε. Αυτό έγινε χθες βράδυ Σήμερα όμως το πρωί είδα πάλι το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο.

Μπήκα στο Fritzbox από browser και πάνω πάνω έγραφε αυτής εικόνας παρακάτω. Έκανα διαγνωστικό έλεγχο και μου έβγαλε πρόβλημα σύνδεσης. Νόμιζα τράβηξα screenshot αλλά τελικά όχι. Εκανα μετά έλεγχο σύνδεσης και μου έβγαλε το παρακάτω.

στο Log τι γραφει? εχασε το συγχρονισμο?δεν πηρε Ip? δεν ειναι σωστα τα Username/password?

adsl/vdsl/ftth? τι εχεις απο ολα?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

στο Log τι γραφει? εχασε το συγχρονισμο?δεν πηρε Ip? δεν ειναι σωστα τα Username/password?

adsl/vdsl/ftth? τι εχεις απο ολα?

Ναι δεν έγραψα τη σύνδεση μου. Cosmote 50 vdsl. Όταν πάω σπίτι θα δω το log. Οπως έλεγε και το μήνυμα υπάρχει ρύθμιση που να μην επιτρέπει να έχει πρόσβαση στο δίκτυο πέραν της 1 ώρας;

Δημοσ.
25 minutes ago, broxopios said:

Ναι δεν έγραψα τη σύνδεση μου. Cosmote 50 vdsl. Όταν πάω σπίτι θα δω το log. Οπως έλεγε και το μήνυμα υπάρχει ρύθμιση που να μην επιτρέπει να έχει πρόσβαση στο δίκτυο πέραν της 1 ώρας;

μονο αν ειχες ενεργοποιησει hotspot που εκει οριζεις προσβασεις με βαση την ωρα και βγαζεις και εξτρα tickets για παραπανω ωρα. εκει φτιαχνει ενα Guest network.αλλιως καντο ενα hard reset καλου κακου

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, poulinos είπε

μονο αν ειχες ενεργοποιησει hotspot που εκει οριζεις προσβασεις με βαση την ωρα και βγαζεις και εξτρα tickets για παραπανω ωρα. εκει φτιαχνει ενα Guest network.αλλιως καντο ενα hard reset καλου κακου

Δεν έχω κάνει κάτι πέρα από τη γρήγορη ρύθμιση.

Το διαγνωστικό λέει το παρακάτω

Screenshot_2024-11-29-15-34-16-28_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Δημοσ.

το log οχι το διαγνωστικο/

1 minute ago, broxopios said:

Δεν έχω κάνει κάτι πέρα από τη γρήγορη ρύθμιση.

Το διαγνωστικό λέει το παρακάτω

Screenshot_2024-11-29-15-34-16-28_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

το log οχι το διαγνωστικο/

Έκανα πάλι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Προς το παρόν δουλεύει αλλά το ίδιο συνέβη κι εχθές. Θα δω όταν το αφήσω ανενεργό το βράδυ. Αν εμφανιστεί πάλι κόκκινο πιθανόν να έχει να κάνε που μένει αδρανή χωρίς κάποια σύνδεση για πολύ ώρα. Θα δείξει. Θα επανέλθω με log

Δημοσ.
3 hours ago, broxopios said:

Έκανα πάλι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Προς το παρόν δουλεύει αλλά το ίδιο συνέβη κι εχθές. Θα δω όταν το αφήσω ανενεργό το βράδυ. Αν εμφανιστεί πάλι κόκκινο πιθανόν να έχει να κάνε που μένει αδρανή χωρίς κάποια σύνδεση για πολύ ώρα. Θα δείξει. Θα επανέλθω με log

εχει καμια επιλογη γιατι δεν θυμαμαι και πρεπει να δω που να σου λεει να πεφτει η συνδεση μετα απο χ ωρα? σε λιγα router υπηρχε.και σε αυτα υπηρχε και επιλογη always on ή αλλιως nailed up connection.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχει καμια επιλογη γιατι δεν θυμαμαι και πρεπει να δω που να σου λεει να πεφτει η συνδεση μετα απο χ ωρα? σε λιγα router υπηρχε.και σε αυτα υπηρχε και επιλογη always on ή αλλιως nailed up connection.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Ωστόσο πάλι τα ίδια. Κράτησε για αρκετή ώρα τώρα βέβαια. Από τις 15:30 ως τις 21:30 περίπου όπου και κόπηκε η σύνδεση. Στο log αυτό έδειξε.

2024-11-2921_53_37-FRITZ!Box7530AXMozillaFirefox.png.90bf09ca9575754530d967bb187ad088.png

και κάποια στιγμή που δεν ήμουν σπίτι το μεσημέρι

2024-11-2921_53_51-FRITZ!Box7530AXMozillaFirefox.png.c567192a22370a003bf31df97fbd33d2.png

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Να έχει κανένα θέμα το ρούτερ;

Δημοσ.
1 hour ago, broxopios said:

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Ωστόσο πάλι τα ίδια. Κράτησε για αρκετή ώρα τώρα βέβαια. Από τις 15:30 ως τις 21:30 περίπου όπου και κόπηκε η σύνδεση. Στο log αυτό έδειξε.

2024-11-2921_53_37-FRITZ!Box7530AXMozillaFirefox.png.90bf09ca9575754530d967bb187ad088.png

και κάποια στιγμή που δεν ήμουν σπίτι το μεσημέρι

2024-11-2921_53_51-FRITZ!Box7530AXMozillaFirefox.png.c567192a22370a003bf31df97fbd33d2.png

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Να έχει κανένα θέμα το ρούτερ;

σου βγαλε οτι εχασε συγχρονισμο? επισης για το δευτερο μυνημα μηπως εχεις παραλληλα? bridge taps?

η καλωδιωση στο vdsl πρεπει να ειναι συμφωνα με αυτο.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

οτιδηποτε με παραλληλα θα σου προκαλει προβληματα.

σου γραφει οτι εχασε sync το dsl καπου στο log?

μου κανει για αποσυνδεσεις εμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...