Προς το περιεχόμενο

το thread του fritzbox! 7530 ax (wifi 6)

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 hours ago, katsoul said:

Πολύ χρήσιμη η πληροφορία αυτή. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τότε μία ασύρματη και μία ενσύρματη. Ευχαριστώ πολύ!

στο ειπα με απλα λογια για να μην το αναλυουμε χωρις λογο πως τι που γιατι και τι προβληματα μπορει να κανει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 11/10/2024 στις 4:28 ΜΜ, poulinos είπε

μηπως γινεται μεσα απο το router και οχι απο το app?

Έχω ψάξει 10 φορές τα settings του Fritz και δε μπορώ να το βρω. Ή που θα είναι μπροστά στα μάτια μου ή δε ξέρω τι...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί μπορεί να έχω και 30 notifications την ώρα που είμαι σπίτι από το router της εταιρίας και δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τι είχα κάνει προ διετίας και από το router του σπιτιού δε μου έρχεται ποτέ ειδοποίηση!!

On 14/10/2024 at 12:02, bill_viper said:

Έχω ψάξει 10 φορές τα settings του Fritz και δε μπορώ να το βρω. Ή που θα είναι μπροστά στα μάτια μου ή δε ξέρω τι...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί μπορεί να έχω και 30 notifications την ώρα που είμαι σπίτι από το router της εταιρίας και δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τι είχα κάνει προ διετίας και από το router του σπιτιού δε μου έρχεται ποτέ ειδοποίηση!!

αν το εχεις κανει απο τοfritz ή το app του fritz ανοιξε ενα ticket στην avm και θα σου απαντησουν.

20 ώρες πριν, poulinos είπε

αν το εχεις κανει απο τοfritz ή το app του fritz ανοιξε ενα ticket στην avm και θα σου απαντησουν.

To έκανα ευχαριστώ. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

• Like 1

On 21/10/2024 at 10:34, bill_viper said:

To έκανα ευχαριστώ. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

θα απαντησουν .γενικως απαντανε. μπορεις να δεις και στο knowledge database αν γραφει κατι.

https://en.avm.de/service/fritzbox/knowledge-base/?product=FRITZ-Box-7590&category=195&query=

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...