Προς το περιεχόμενο

το thread του fritzbox! 7530 ax (wifi 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 hours ago, broxopios said:

Νόμιζα έλεγες να τα βάλω για να συνδεθώ στο Mycosmote. Σε ποιο mail να τα βάλω όμως; Εδώ λες;

https://www.otenet.gr/

Οταν θες να τσεκαρεις αν τα στοιχεια σου ειναι σωστα τοτε τα δοκιμαζεις ειτε στο mycosmote ειτε στο email που σου δινει δωρεαν η cosmote.

20 hours ago, broxopios said:

Λοιπόν το μυστήριο λύθηκε!

Το γράφω λοιπόν και για κάποιον άλλον που έχει το ρούτερ και δυσκολεύεται με τη σύνδεση.

Το πρόβλημα ήταν ότι η σύνδεσή μου ήταν σε map-e. Λειτουργούσε μόνο η IPv6 αλλά όχι η IPv4. Οπότε πήρα τηλέφωνο στο 13788 και ζήτησα να μου την αλλάξουν σε dual-stack και να παίρνει και από τις 2. Και άμεσα λύθηκε το θέμα. Πήρε κανονικά τα credentials μου και όλα οκ.

μια χαρα.τελος καλα ολα καλα και να ευχαριστηθεις το fritz.

και με το router του παροχου (speedport) επαιζες μια χαρα τοσο καιρο? weird..

• Like 1
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

Οταν θες να τσεκαρεις αν τα στοιχεια σου ειναι σωστα τοτε τα δοκιμαζεις ειτε στο mycosmote ειτε στο email που σου δινει δωρεαν η cosmote.

μια χαρα.τελος καλα ολα καλα και να ευχαριστηθεις το fritz.

και με το router του παροχου (speedport) επαιζες μια χαρα τοσο καιρο? weird..

Ναι γιατί το Fritz δεν υποστηρίζει map-e. Αν και με το τελευταίο OS κάτι κάνανε για να μπορείς να το λειτουργείς σε δίκτυα που έχουν μόνο IPv6 (με χειροκίνητες ενέργειες).

Δημοσ.
10 minutes ago, broxopios said:

Ναι γιατί το Fritz δεν υποστηρίζει map-e. Αν και με το τελευταίο OS κάτι κάνανε για να μπορείς να το λειτουργείς σε δίκτυα που έχουν μόνο IPv6 (με χειροκίνητες ενέργειες).

δεν ξερω αν θα αλλαξει αυτο με το FRITZ!OS 8.

On 30/11/2024 at 17:03, broxopios said:

Αναγκάστηκα πάλι κι έβαλα εργοστασιακές ρυθμίσεις. Κατάφερε συνδέθηκε στο δίκτυο και είδα ότι είχε σαν username το γενικό της otenet κι όχι τα δικά μου. Όταν όμως έβαλα τα δικά μου δεν συνδεόταν στο δίκτυο. Και θυμήθηκα όταν είχε θέμα με το δίκτυο κι έβλεπα το Username, έβλεπα το δικό μου. Λογικά κάποια στιγμή το ρουτερ παίρνει τις ρυθμίσεις μου αλλά όταν τις παίρνει δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Τι γίνεται εκεί όμως; Γιατί συμβαίνει αυτό και δεν δέχεται ττα στοιχεία μου;

Βέβαια και τις otenet default ρυθμίσεις δε σημαίνει ότι τις πιάνει κατευθείαν. Μπορεί να χρειαστεί να κάνω 2-3 πίσω - μπρος για να συνδεθεί. Με τα δικά μου στοιχεία πάντως δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ.

εφοσον το εφτιαξες και Hard reset να το κανεις θα πρεπει να στα τραβηξει μονο του.και username/password και τηλεφωνια.και κοιτα οτι εχεις το τελευταιο firmware..θα παρει και την 8 εκδοση αν δεν την εχει παρει ηδη

On 30/11/2024 at 11:50, broxopios said:

Οκ θα το τσεκάρω. Όμως πιστεύω η Πρίζα δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που έχω με το Fritz. Θα το καταλάβαινα αν είχα θέματα και με το speedport. Τι να πω. Δεν περίμενα να έχω θέμα με το συγκεκριμένο ρουτερ.

Και δεν έχω και πολλές ελπίδες γιατί διαβάζω ότι από τα ελληνικά δίκτυα παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις χωρίς προβλήματα.

Υπάρχει υποστήριξη από κάποιον της εταιρείας του ρουτερ; Γιατί νομίζω εκεί θα καταλήξω

την πριζα την φτιαχνειςγια να παρεις τα μεγιστα και για να παιζεις πιο σταθερα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

την πριζα την φτιαχνειςγια να παρεις τα μεγιστα και για να παιζεις πιο σταθερα.

Αυτό το ξέχασα τελείως. Θα είναι το επόμενο που θα κοιτάξω.

Για gaming μπορούμε να κάνουμε κάτι σε ρυθμίσεις; Αν και με το που λειτούργησε το Fritz τα ms στο EA FC είναι απόλυτα σταθερά. Πριν με το speedboost ήταν ασανσέρ. Άρα από μόνο του βοήθησε πολύ την κατάσταση.

Δημοσ.
19 hours ago, broxopios said:

Αυτό το ξέχασα τελείως. Θα είναι το επόμενο που θα κοιτάξω.

Για gaming μπορούμε να κάνουμε κάτι σε ρυθμίσεις; Αν και με το που λειτούργησε το Fritz τα ms στο EA FC είναι απόλυτα σταθερά. Πριν με το speedboost ήταν ασανσέρ. Άρα από μόνο του βοήθησε πολύ την κατάσταση.

περα απο το να εισαι με καλωδιο ethernet δεν νομιζω οτι μπορεις να πειραξεις τιποτα ακομα.και να εισαι σε fast path σε upload και download. δεν ξερω αν εχει νοημα να φτιαξεις την καλωδιωση τωρα που καποια στιγμη θα πας σε ινα. καλα ναι το fritz ειναι πολυ καλυτερο απο τα μαμα router που δινουν οι παροχοι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...