Computer_dot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό atari 2600 (με τους 4 μοχλούς, όχι τους 6) και ενώ έχω δοκιμάσει αρκετά καλώδια κεραίας, κανένα από αυτά όμως δεν είναι συμβατό. Μήπως ξέρετε από πού (είτε διαδικτυακά είτε από κοντά) θα μπορούσα να αγοράσω ένα συμβατό καλώδιο, χωρίς να ξεπεράσω τα 20Ε και ίσως να βρω και παιχνίδια σχετικά φτηνά? Μένω Θεσσαλονίκη
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν με απατα η μνημη μου, το καλωδιο για να το συνδεσεις στην τηλεοραση ηταν ενα απλο ομοαξονικο με το κλασικο rca στη μια πλευρα (του atari) και το κλασικο της κεραιας στην αλλη, και τα 2 αρσενικα. Αν δεν μπορεις να βρεις ενα τετοιο, μπορεις να φτιαξεις παιρνοντας ενα ομοαξονικο και κολλωντας πανω του τα φις. Μπορεις επισης να παρεις ενα που εχει rca και απο τις 2 πλευρες και να βαλεις στην μια εναν rca to uhf (ετσι νομιζω λεγεται της κεραιας). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από jim_p 1
Computer_dot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 8:47 ΠΜ, jim_p είπε Αν δεν με απατα η μνημη μου, το καλωδιο για να το συνδεσεις στην τηλεοραση ηταν ενα απλο ομοαξονικο με το κλασικο rca στη μια πλευρα (του atari) και το κλασικο της κεραιας στην αλλη, και τα 2 αρσενικα. Αν δεν μπορεις να βρεις ενα τετοιο, μπορεις να φτιαξεις παιρνοντας ενα ομοαξονικο και κολλωντας πανω του τα φις. Μπορεις επισης να παρεις ενα που εχει rca και απο τις 2 πλευρες και να βαλεις στην μια εναν rca to uhf (ετσι νομιζω λεγεται της κεραιας). Οκ ευχαριστώ φίλε
snbblp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Computer_dot είπε Οκ ευχαριστώ φίλε https://www.walmart.com/ip/6-ft-RCAVideo-Cable-RF-TV-Connector-for-Atari-2600-JR-7800-Colecovision-Intellivision/218544936
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα