Ptolemaios1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 έχω την αίσθηση ότι έπεσε κατακόρυφα πήγα μια βόλτα στην αγορά τις προάλλες και τρόμαξα να βρω μέτριο μπουφάν με 50 ευρω 1
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δεν είμαι γνώστης, αλλά το μέτριο είναι κάτι υποκειμενικό εκτός κι αν τηρεί κάποια κριτήρια αντικειμενικά. Το κόστος είναι και πάλι υποκειμενικό. Αν υποθέσω το πόσα χρόνια κρατάω τα μπουφάν μου, μάλλον για μένα είναι μια σχετικά λογική τιμή τα 50 ευρώ. Τόσο περίπου αγόρασα τα παπούτσια μου που σε 2 έτη παίζει να τα έχω αλλάξει. Πάντως είναι ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης. 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Αν θελει ποιοτικό μπουφαν και διαθέτεις 50€ σαφως και δεν θα βρεις. Αρα δεν έπεσε η ποιότητα η τσεπη σου δεν μπορει να ανταποκριθεί στην ποιότητα που θελεις. 15 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε έχω την αίσθηση ότι έπεσε κατακόρυφα πήγα μια βόλτα στην αγορά τις προάλλες και τρόμαξα να βρω μέτριο μπουφάν με 50 ευρω Δεν έπεσε η ποιότητα. Από το φθινόπωρο έχουν ανέβει τα κόστη και οι τιμές στα πάντα. Μας γράφεις σίγουρα από τον πλανήτη Γη; 1
Land-decked Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 με 50 ευρω θα αγοραζες 5 second hand μπουφαναρες απο την λαικη... 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έπεσε η ποιότητα, οι τιμές ανέβηκαν. Το αποτέλεσμα είναι και πάλι να μην βρίσκεις, στα λεφτά που έδινες, την ποιότητα που αγόραζες αλλά το κοιτάς ανάποδα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από Kostasspil 1
1comment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ισχύει ότι οι τιμές ανέβηκαν λόγω αύξησης των τιμών χονδρικής. Έχουμε κατάστημα με παπούτσια και ένα 15% το έχουμε τσιμπήσει, κι αυτό με κριτήριο να κρατήσουμε καλές τιμές για τους πελάτες. Κανονικά θα πρεπε και παραπάνω. Κι έτσι ο πελάτης αναρωτιέται: γιατί το noname παπούτσι πήγε τόσο ενώ μέχρι πέρσι το έπαιρνα τόσο; Μήπως βελτιώθηκε ποιοτικά; Μήπως είναι δερμάτινο; Μήπως είναι επώνυμο; Η απάντηση σε όλα αυτά είναι όχι.🤨 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από 1comment
1comment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, giwfys είπε Με 50 ευρω τι μπουφαν θες να παρεις? Βρίσκεις. Θα δείξω το δικό μου που το χα πάρει πέρσι από κινέζικο της πόλης μου, όλο γούνα εσωτερικά, πάρα πολύ ζεστό. 60 νομίζω το χα πάρει. Προσωπικά από εκεί ξεκινάω το ψάξιμο γιατί ξέρω ότι θα βρω ποικιλία και ποιοτικά θα πάρω ό,τι πάρω κι από μαγαζί με no name, που κι αυτά από κινέζους χονδρέμπορους προμηθεύονται. Δεν θα ξεχάσω που το ίδιο μπουφάν το είχα δει σε μαγαζί 120Ε. Απόλυτα λογικό γιατί χονδρική μπορεί να το πήρε 40Ε ο επαγγελματίας. Εικόνα 1, εικόνα 2 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από 1comment 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 27 minutes ago, giwfys said: Με 50 ευρω τι μπουφαν θες να παρεις? 50-80 βρίσκεις ένα μπουφάν για καθημερινή χρήση, τώρα αν το θες για ιδιαίτερες συνθήκες, εκεί θα πας σε συγκεκριμένη κατηγορία άρα και ψηλότερη τιμή.
giwfys Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Eννοειται οτι βρισκεις Το θεμα ειναι τι ψαχνεις Για παραδειγμα την αλλη βδομαδα εχει εκπτωσεις και θα εχει πολυ καλα Mckinley στα Intersport που ειναι value for money για μενα.. Με 50 ευρω παιρνεις μπουφαν με καλη αδιαβροχοτητα και παιρνεις και ενα φλις για το μεσα με αλλα 20
Xvipes Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πέρα από τις τιμές/πληθωρισμός όμως μια προσωπική εκτίμηση είναι πως λόγω των αλυσίδων(H&M, Bull n Bear, Berska, Zara, etc) που προσφέρουν χαμηλής ποιότητας ρούχα σε "σχετικά" καλές τιμές, τα υπόλοιπα μαγαζιά προσπαθούν να το ανταγωνιστούν και ο μόνος τρόπος (που εγώ πιστεύω) είναι να ρίξουν και αυτά την ποιότητά τους. Για να το πω και ανάποδα, ποιο μαγαζί γνωρίζεται ότι πουλάει ποιοτικά ρούχα πλέον? Κάποτε θα έλεγα π.χ η Adidas ή Diesel άλλα πλέον τις περισσότερες φορές ότι αγόρασα ήταν κακής ποιότητας. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από Xvipes 2
cabdik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, 1comment είπε Δεν θα ξεχάσω που το ίδιο μπουφάν το είχα δει σε μαγαζί 120Ε. Απόλυτα λογικό γιατί χονδρική μπορεί να το πήρε 40Ε ο επαγγελματίας. Εικόνα 1, εικόνα 2 Βρισκεις λογικο απο χονδρικη 40€, να πουληθει 120€...??? 3φορες πανω τιμη?
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cabdik είπε Βρισκεις λογικο απο χονδρικη 40€, να πουληθει 120€...??? 3φορες πανω τιμη? Τα ρουχα εχουν τεραστιο περιθωριο κερδους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα