vagelis2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Kαλησπέρα Εχω συνδέσει το λογαριασμό της τράπεζας με το account του pp και ειμαι στο σταδιο που το pp κανει 2 καταθέσεις και πρεπει να της δω εγω και να βάλω το ποσο για να γίνει η επιβεβαίωση... Tο θεμα ειναι οτι δεν βλεπω καποια καταθέσει να εχει γινει στο web banking .. Εγω θελω να κάνω αγορές και να τραβάει απο το υπόλοιπο του ππ και για να εχω υπόλοιπο στο ππ θελει να συνδέσω τραπεζικο λογαριασμό και να κανω έμβασμα (αν κατάλαβα καλα). Θελω να παρω στην τηλεφωνική υποστήριξη αλλα δεν ξέρω αν μιλάνε ελληνικά μην τα μπλέξω με αγγλικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Την χρεωστική κάρτα που είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό θα βάλεις στο paypal, όχι τον ίδιο τον λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, jkoukos είπε Την χρεωστική κάρτα που είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό θα βάλεις στο paypal, όχι τον ίδιο τον λογαριασμό. Και πως μεταφέρω χρήματα από την χρεωστική στο paypal? Εγώ θέλω να μου χρεώνεται το υπόλοιπο του pp όταν κάνω αγορά να μην τραβάει δηλαδή από κάρτα ούτε από τραπεζικό λογαριασμό.. Δηλαδή έχω 50 ευρώ στο υπόλοιπο του pp κάνω αγορά π.χ 5 και το υπόλοιπο στο pp πάει 45... Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω topup (αν το λέω καλά) Την κάρτα την έχω πέρασει κανονικά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από vagelis2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Πατάς πάνω το Wallet. Στο PayPal balance επιλέγεις Transfer Money. Στη σελίδα που ανοίγει επιλέγεις add money to your balance. Στην νέα σελίδα, σου δίνει οδηγίες και τα στοιχεία SEPA που πρέπει να δηλώσεις στο ebanking της τράπεζας όπου θα κάνεις το έμβασμα. To ερώτημα είναι γιατί να το κάνεις αυτό και όχι κατευθείαν χρέωση του λογαριασμού μέσω της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, jkoukos είπε Πατάς πάνω το Wallet. Στο PayPal balance επιλέγεις Transfer Money. Στη σελίδα που ανοίγει επιλέγεις add money to your balance. Στην νέα σελίδα, σου δίνει οδηγίες και τα στοιχεία SEPA που πρέπει να δηλώσεις στο ebanking της τράπεζας όπου θα κάνεις το έμβασμα. To ερώτημα είναι γιατί να το κάνεις αυτό και όχι κατευθείαν χρέωση του λογαριασμού μέσω της κάρτας. Ο μόνος τρόπος να μεταφέρω χρήματα στο υπόλοιπο του ΠΠ είναι μέσο εμβάσματος δηλαδή? Δεν ξέρω μου φαίνεται καλύτερο να τραβάει από το υπόλοιπο του pp και να μην βάζω κάρτες.. Δεν είναι και ποιο ασφαλές η το ίδιο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μόνο με έμβασμα. Και ναι, είναι το ίδιο όσον αφορά την ασφάλεια, αλλά πρακτικότερη η κάρτα. Συνδεδεμένο λογαριασμό θα ήθελες αν χρειαστεί να μεταφέρεις σε αυτόν ποσό από το balance. Ωστόσο οι επιστροφές π.χ. από ακυρωμένες αγορές, που έχουν γίνει μέσω της κάρτας, πάλι σε αυτή θα επιστραφούν άρα στον λογαριασμό σου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Μόνο με έμβασμα. Και ναι, είναι το ίδιο όσον αφορά την ασφάλεια, αλλά πρακτικότερη η κάρτα. Συνδεδεμένο λογαριασμό θα ήθελες αν χρειαστεί να μεταφέρεις σε αυτόν ποσό από το balance. Ωστόσο οι επιστροφές π.χ. από ακυρωμένες αγορές, που έχουν γίνει μέσω της κάρτας, πάλι σε αυτή θα επιστραφούν άρα στον λογαριασμό σου. Εντάξει κατάλαβα ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasiah Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Mια επιστροφή χρημάτων που έχω από αγορά με paypal στο οποίο είναι συνδεδεμένη η χρεωστική μου κάρτα θα φανούν στην κάρτα μετά από μερικές εργάσιμες; δηλ στο paypal ήρθε μήνυμα για επιστροφή αλλά στην κάρτα δεν μπήκαν την χρεωστική. Έτσι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, anastasiah είπε Mια επιστροφή χρημάτων που έχω από αγορά με paypal στο οποίο είναι συνδεδεμένη η χρεωστική μου κάρτα θα φανούν στην κάρτα μετά από μερικές εργάσιμες; δηλ στο paypal ήρθε μήνυμα για επιστροφή αλλά στην κάρτα δεν μπήκαν την χρεωστική. Έτσι συμβαίνει; Εμένα που κάνανε αντιλογισμό (λόγω dispute) ήθελε μερικές εργάσιμες , λογικά πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύει και στις επιστροφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα