kitharas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχώς έκανα μια παραγγελία από AliExpress και ξέχασα να βάλω το επώνυμο μου. Όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο είναι όλα εκεί. Υπάρχει καμία περίπτωση να λάβω το δέμα ή μπα; Το δέμα είναι tracked
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δεν τα έχει τα στοιχεία σου ο πωλητης σου.. Αυτά θα έβαλε.. Το όνομα σου κτλπ..
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, kitharas είπε Δυστυχώς έκανα μια παραγγελία από AliExpress και ξέχασα να βάλω το επώνυμο μου. Όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο είναι όλα εκεί. Υπάρχει καμία περίπτωση να λάβω το δέμα ή μπα; Το δέμα είναι tracked Αν δεν υπάρχει επώνυμο εοανω στο δέμα δεν μπορείς να καταλάβεις, το δέμα θα έρθει και θα επιστρέψει πίσω σαν αζητητο
kitharas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Το δέμα θα εκτελωνιστει. Δεν παίζει από το τηλέφωνο να ενημερωθώ; εγω ενημέρωσα τους Κινέζους για τη διεύθυνση μήπως μπορούν να την προσθέσουν αλλά τα δέματα έχουν φύγει δυστυχώς
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, kitharas είπε Το δέμα θα εκτελωνιστει. Δεν παίζει από το τηλέφωνο να ενημερωθώ; εγω ενημέρωσα τους Κινέζους για τη διεύθυνση μήπως μπορούν να την προσθέσουν αλλά τα δέματα έχουν φύγει δυστυχώς Ίσως να στο φέρουν στην διευθυνση που έχεις δηλώσει... Δυσκολο απο το τηλέφωνο να ενημερωθεις... Μόνο αν πας πχ στα ΕΛΤΑ, acs...
kitharas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Λογικά αν είναι έκτα θα μου έρθει μήνυμα να πληρώσω και ΦΠΑ σκέφτομαι
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δεν έβγαλε κάποια ειδοποίηση ότι "το τάδε πεδίο δεν έχει συμπληρωθεί";
SB_1957 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Σε δική μου περίπτωση ο πωλητής δεν είχε βάλει επώνυμο!!!! Αλλά επειδή ήταν traked και υπήρχε τηλέφωνο κινητό μου έστειλαν μήνυμα και το παρέλαβα κανονικά χωρίς πρόβλημα. 1
1comment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Αν σου βγει φόρος εκτελωνισμού, έρχεται sms στο κινητό και σου λέει να πας στα ελτα να πληρώσεις και να παραλάβεις. Εκεί όμως θα ζητήσουν ταυτότητα για να τσεκάρουν τα στοιχεία. Δεν ξέρω αν μόνο με το sms θα τους πείσεις ότι σου ανήκει.
SB_1957 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, 1comment είπε Αν σου βγει φόρος εκτελωνισμού, έρχεται sms στο κινητό και σου λέει να πας στα ελτα να πληρώσεις και να παραλάβεις. Εκεί όμως θα ζητήσουν ταυτότητα για να τσεκάρουν τα στοιχεία. Δεν ξέρω αν μόνο με το sms θα τους πείσεις ότι σου ανήκει. Μέσω ελτά είχε έρθει και το δικό μου δέμα στο οποίο δεν είχε βάλει το επίθετο ο πωλητής και το παρέλαβα κανονικότατα, ακριβώς επειδή υπήρχε κινητό τηλέφωνο. Χωρίς τηλέφωνο εννοείται ότι δεν επρόκειτο να με βρουν και το δέμα θα επέστρεφε Κίνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα