Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Καθώς μπήκα στο ebanking να πληρώσω την πιστωτική μου κάρτα, βλέπω μια χρέωση 147,56€ από totalav.com και μου έφυγαν τα δόντια!

Βασικά, πριν 2 χρόνια αγόρασα license για το TotalAV με 22€ για 3 pc (προσφορά).

Από εκεί και πέρα δεν έκανα τίποτα.

Κι όμως, η εταιρεία αυτή μου χρέωσε αυθαίρετα την κάρτα μου για μια ακόμη διετή ανανέωση. Κανένα email που να με ειδοποιεί γι' αυτό. ΤΙΠΟΤΑ.

Φυσικά τους έστειλα email ζητώντας να μου επιστρέψουν το ποσό.

Και φυσικά θα μιλήσω και με την Τράπεζα για να μου πουν πώς μπορεί να γίνει αυτό. Πώς μπορεί δηλαδή κάποιος άλλος να πάρει χρήματα από την κάρτα σου?

Γκουγκλάροντας στη συνέχεια, είδα ότι κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

O λόγος για τον οποίο κάνω αυτό το post είναι

α) να προειδοποιήσω κι εσάς για να προσέχετε (και ίσως όχι μόνο την TotalAV)

β) να ρωτήσω εάν είχε κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία με οποιαδήποτε εταιρεία.

Νίκος

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαντεύω οτι η συνδρομή ανανεώθηκε αυτόματα μετά τη λήξη. Το λέει και στους όρους κάτω κάτω.

https://www.totalav.com/product/antivirus-pro

* Promotional prices are reserved for new customers and are available for their initial term only. All TotalAV™ services automatically renew at the then current regular rate using the payment method available on your account. Prices exclude VAT.

oroi.png.23e6efd2f6095c976231ee4f50f8b7ab.png

Επίσης και στο επόμενο βήμα πάλι σε ενημερώνει οτι χρεώνεται αυτόματα μέχρι να την ακυρώσεις εσύ.

oroi1.png.7e473a3b1eb56ae22d8aa148c6949a30.png

Επεξ/σία από alxandros_gr
.
  • Like 2
Δημοσ.

είναι ένα τρυκ...σου λέει η συνδρομή σου ανανεώνεται αφού δεν την ακύρωσες,ενω εσύ νομίζεις ότι όταν λήξει η συνδρομή σου αυτόματα λήγει.....

κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής να δεις τι θα γίνει τουλάχιστον να γλυτώσεις τη νέα συνδρομή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...