soundou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 ο πεθερος μ εχει αφησει απληρωτο δανειο 19κ στεγαστικο.σκεφτομαι να παρω στεγαστικο εγω 30κ να ξεπληρωσω κ κατι υποχρεωσεις που εχω.γινεται ολο αυτο η τζαμπα το σκεφτομαι?
ELTASSOS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Το στεγαστικο ειναι χαμηλοτοκο αλλα ΜΟΝΟ για αγορα στεγης...οποτε δεν μπιρεις να τα δωσεις για αλλο δανειο η καλυψη αλλων ςναγκων, εκτος αν η ιδια η τραπεζα του πεθερου το δεχτει...αλλα και παλι ΜΟΝΟ για αγορα στεγης.
soundou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 ναι να δηλωσει ο πεθερος οτι θελει να το πουλησει 30κ παραδειγμα κ να το αγορασω εγω
ELTASSOS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Αυτο ναι γινεται...( νομιζα οτι θα εδινες τα λεφτα του δανειου σου στον π. Να ξεχρεωσει, ετσι στο χερι)
soundou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 ναι αλλα απο την στιγμη που δεν το εχει εξοφλησει μπορει να το πουλησει?παιζει ρολο η "συγγένεια" που εχουμε?
ELTASSOS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ναι ακριβως ετσι , με το που το πουλησει σε σενα , η συμβολαιογραφος παρακρατει το ποσον του πεθερου υπερ του πιστωτη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, soundou είπε οκ σε ευχαριστω πολυ να πατε στην τράπεζα να σας πουν.Γιατί χωρίς την εγκριση της δεν γίνεται τίποτα
ELTASSOS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε να πατε στην τράπεζα να σας πουν.Γιατί χωρίς την εγκριση της δεν γίνεται τίποτα Η τραπεζα το δεχεται αν ο νεος οφειλετης /αγοραστης ειναι αξιοπιστος... εμπλοκη υπαρχει αν το δανειο του πεθ. ειναι απο ταμειο ειδικου σκοπου, ας πουμε πχ σεισμοπληκτου πυροπληκτου, με χαριστικους ορους επιδοτουμενους απο κρατος η eec...οπου πρεπει να εγκρινει η επιτροπη του ειδικου σκοπου...που συνηθως εγκρινει. Αυτο περι αποφυγης πωλησης επιδοτουμενων αγορων σεισμοπληκτων και τη κερδοσκοπια των δηθεν θυματων....ναι ειναι πολλοι που το 3κμεταλλευονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα