ALMPANIS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 καλησπέρα στην ομάδα, μου εχει μπλοκάρει η revolt και δεν μου δίνει την δυνατότητα μέσω μειλ η τηλεφωνο να την ξεμπλοκάρω υπάρχει κάποιος τρόπος?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Τι σημαίνει "μου εχει μπλοκάρει"; Η ρεβο σε μπλόκαρε και αν ναι, τι μήνυμα σου έστειλε;
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ALMPANIS είπε καλησπέρα στην ομάδα, μου εχει μπλοκάρει η revolt και δεν μου δίνει την δυνατότητα μέσω μειλ η τηλεφωνο να την ξεμπλοκάρω υπάρχει κάποιος τρόπος? Μέσα από την εφαρμογή δεν μπορείς να μιλήσεις με Support? (για άλλα θέματα έχω βρει λύσεις άπειρες φορές...)
ALMPANIS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Είχα δηλώσει άλλο νούμερο που τώρα δεν έχω τώρα κατάφερα να μπω μέσα αλλά μου λέει ότι το μειλ μου χρησιμοποιείται από άλλον λογαριασμό
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Είχα δηλώσει άλλο νούμερο που τώρα δεν έχω τώρα κατάφερα να μπω μέσα αλλά μου λέει ότι το μειλ μου χρησιμοποιείται από άλλον λογαριασμό Πως τα καταφερνετε και αλλάζετε νουμερα κλπ και δεν ενημερώνετε την τράπεζα.......... Λες και είναι το candy crush που και να κλειδωσει δεν έγινε τίποτα.
ALMPANIS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Το νούμερο το δέχτηκε το μειλ δεν μιυ δέχεται τώρα έχεις καμία ιδέα τι μπορώ να κανω ;
dkmaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Αν δε μπορείς να μιλήσεις μέσω της εφαρμογής με το support, τότε εδώ είσαι: Contact Us | Revolut
kormos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, ALMPANIS είπε Είχα δηλώσει άλλο νούμερο που τώρα δεν έχω τώρα κατάφερα να μπω μέσα αλλά μου λέει ότι το μειλ μου χρησιμοποιείται από άλλον λογαριασμό Λογικό, αν ήταν "δεμένο" με τον παλιό αριθμό. 19 ώρες πριν, ALMPANIS είπε Το νούμερο το δέχτηκε το μειλ δεν μιυ δέχεται τώρα έχεις καμία ιδέα τι μπορώ να κανω ; Κάνε νέο εμαιλ και μετά προώθηση να σου έρχονται οι ενημερώσεις στο παλιό.
pans3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Να κάνω και εγώ μια ερωτηση , έχω ρεβολουτ στο δικό μου όνομα απλά κάναμε κατάθεση με ένα φίλο με την κάρτα του , θα υπάρξει κάποιο θέμα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 12:42 ΠΜ, pans3 είπε Να κάνω και εγώ μια ερωτηση , έχω ρεβολουτ στο δικό μου όνομα απλά κάναμε κατάθεση με ένα φίλο με την κάρτα του , θα υπάρξει κάποιο θέμα ; Ρεβολουτ η καρτα του φίλου σου; Αλλη τράπεζα;Εμβασμα;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Η καρτα που κανεις add στην ρεβο πρεπει να ειναι στο ονομα σου, αλλιως μπορει να θεωρηθεί δόλιο και να σε μπλοκάρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα