Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην ομάδα, μου εχει μπλοκάρει η revolt και δεν μου δίνει την δυνατότητα μέσω μειλ η τηλεφωνο να την ξεμπλοκάρω υπάρχει κάποιος τρόπος?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ALMPANIS είπε

καλησπέρα στην ομάδα, μου εχει μπλοκάρει η revolt και δεν μου δίνει την δυνατότητα μέσω μειλ η τηλεφωνο να την ξεμπλοκάρω υπάρχει κάποιος τρόπος?

Μέσα από την εφαρμογή δεν μπορείς να μιλήσεις με Support? (για άλλα θέματα έχω βρει λύσεις άπειρες φορές...)

Δημοσ.

Είχα δηλώσει άλλο νούμερο που τώρα δεν έχω τώρα κατάφερα να μπω μέσα αλλά μου λέει ότι το μειλ μου χρησιμοποιείται από άλλον λογαριασμό  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Είχα δηλώσει άλλο νούμερο που τώρα δεν έχω τώρα κατάφερα να μπω μέσα αλλά μου λέει ότι το μειλ μου χρησιμοποιείται από άλλον λογαριασμό  

Πως τα καταφερνετε και αλλάζετε νουμερα κλπ και δεν ενημερώνετε την τράπεζα..........

Λες και είναι το candy crush που και να κλειδωσει δεν έγινε τίποτα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ALMPANIS είπε

Λογικό, αν ήταν "δεμένο" με τον παλιό αριθμό.

19 ώρες πριν, ALMPANIS είπε

Το νούμερο το δέχτηκε το μειλ δεν μιυ δέχεται τώρα έχεις καμία ιδέα τι μπορώ να κανω ;

Κάνε νέο εμαιλ και μετά προώθηση να σου έρχονται οι ενημερώσεις στο παλιό.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερωτηση , έχω ρεβολουτ στο δικό μου όνομα απλά κάναμε κατάθεση με ένα φίλο με την κάρτα του , θα υπάρξει κάποιο θέμα ;

Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 12:42 ΠΜ, pans3 είπε

Να κάνω και εγώ μια ερωτηση , έχω ρεβολουτ στο δικό μου όνομα απλά κάναμε κατάθεση με ένα φίλο με την κάρτα του , θα υπάρξει κάποιο θέμα ;

Ρεβολουτ η καρτα του φίλου σου;

Αλλη τράπεζα;Εμβασμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...