giorgos1966 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Kαλημέρα και χρόνια πολλά. Εχω παρει παλαιότερα σετ για τον καθαρισμό του αισθητήρα στην Nikkon D7000 που έχω. Μου βγάζει μαύρα στίγματα πλέον σε κάποια σημεία στις φωτογραφίες ιδιαίτερα όταν εχουν να κάνουν με ουρανό. Αλλά επειδή φοβάμαι μη κανω καμμια ζημιά λέω να αποτανθώ σε κάποιον αξιόπιστο τεχνικό να μου τον καθαρίσει και γενικά να δει τη μηχανή, αν και δεν εχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Εχετε κάποιον να μου συστήσετε παιδιά; Μένω σε νησί και θα πρέπει βέβαια να τη στείλω.
zanskou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 https://www.photoservicenikon.4ty.gr/el/Συνεργαζόμενο Service Nikon Αττική Αθήνα - Καραμπάς Άρης - Επισκευές Φωτογραφικών Μηχανών Nikon?l=el
NickSyk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Kαλημέρα και χρόνια πολλά. Εχω παρει παλαιότερα σετ για τον καθαρισμό του αισθητήρα στην Nikkon D7000 που έχω. Μου βγάζει μαύρα στίγματα πλέον σε κάποια σημεία στις φωτογραφίες ιδιαίτερα όταν εχουν να κάνουν με ουρανό. Αλλά επειδή φοβάμαι μη κανω καμμια ζημιά λέω να αποτανθώ σε κάποιον αξιόπιστο τεχνικό να μου τον καθαρίσει και γενικά να δει τη μηχανή, αν και δεν εχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Εχετε κάποιον να μου συστήσετε παιδιά; Μένω σε νησί και θα πρέπει βέβαια να τη στείλω. Χρόνια πολλά.. αυτόν που σας πρότεινε αμέσως μετά ο ''zanskou'' η στο επίσημο servis της nikon στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. σχετικά πρόσφατος καθαρισμός αισθητήρα εκεί + προληπτικός έλεγχος σε nikon d610 , κόστος 30 ευρώ με φ.π.α. + συν τα μεταφορικά σας βέβαια εσείς.. χρόνος δυο εργάσιμες ημέρες..
giorgos1966 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, NickSyk είπε Χρόνια πολλά.. αυτόν που σας πρότεινε αμέσως μετά ο ''zanskou'' η στο επίσημο servis της nikon στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. σχετικά πρόσφατος καθαρισμός αισθητήρα εκεί + προληπτικός έλεγχος σε nikon d610 , κόστος 30 ευρώ με φ.π.α. + συν τα μεταφορικά σας βέβαια εσείς.. χρόνος δυο εργάσιμες ημέρες.. Στον Καραμπά λες; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από giorgos1966
NickSyk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Στον Καραμπά λες; εσείς αποφασίζετε.. όπως είπα , εγώ πήγα αντιπροσωπεία .. και λόγω εγγύησης..
giorgos1966 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, NickSyk είπε εσείς αποφασίζετε.. όπως είπα , εγώ πήγα αντιπροσωπεία .. και λόγω εγγύησης.. Εντάξει ευχαριστώ.Θα τους πάρω τηλέφωνο πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα