greek litterature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας έχω πόνο στους όρχεις κυρίως στον αριστερό και με πκναει αρκετά και λίγο πιο πάνω στον αριστερο προσαγωγό και έχω την υποψία οτι ειναι λογω της κιρσοκήλης που έχω.Ο γιατρός μου ειπε οτι για να φυγει, θέλει χειρουργείο.Αυτή την περίοδο είμαι φαντάρος στον στρατο ξηρας και δεν ξερω αν πρεπει να παω σε στρατιωτικό νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό.Έχει μήπως κάποιος να προτείνει κάποιο στρατιωτικό ουρολογο που να χει ακουσει οτι χειρουργεί κιρσοκήλη σε οποιαδήποτε πόλη;;Ειχε καποιος αλλος παρόμοια εμπειρία;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, greek litterature είπε Καλησπέρα σας έχω πόνο στους όρχεις κυρίως στον αριστερό και με πκναει αρκετά και λίγο πιο πάνω στον αριστερο προσαγωγό και έχω την υποψία οτι ειναι λογω της κιρσοκήλης που έχω.Ο γιατρός μου ειπε οτι για να φυγει, θέλει χειρουργείο.Αυτή την περίοδο είμαι φαντάρος στον στρατο ξηρας και δεν ξερω αν πρεπει να παω σε στρατιωτικό νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό.Έχει μήπως κάποιος να προτείνει κάποιο στρατιωτικό ουρολογο που να χει ακουσει οτι χειρουργεί κιρσοκήλη σε οποιαδήποτε πόλη;;Ειχε καποιος αλλος παρόμοια εμπειρία; αρχικα ιατρικα ζητηματα μονο με τον γιατρο σου εφοσον εισαι φανταρος , πας στο στρατιωτικο νοσοκομειο και αποφασιζουν εκει τι γινεται , μπορει να κανεις την οποια επεμβαση η θεραπεια χρειαστει , αλλα μπορει να σου δωσουν και αναβολη καποιο διαστημα για να κανεις την επεμβαση και μετα οταν εισαι γερος δυνατος να γυρισεις 1
greek litterature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δε νομιζω αναβολή, αναρωτικη αδεια εφοσον εισαι στα μεσα της θητειας σου. Αλλα οπως και μα χει εγω δεν ρωτησα γενικα και αοριστα τι γινεται...ρωτησα αν γνωριζει καποιος καποιον στρατιωτικο ουρολογο να μου πει.αυτό
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Όταν υπηρετεις την θητεία σου, σε στέλνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο και καλύπτουν τα έξοδα από τον στρατό, το κράτος δηλαδή. Δεν νομίζω πως έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις γιατρό εκεί, όποιος τύχει η οποίος αποφασίσουν. Οι γιατροί των στρατιωτικών νοσοκομειων είναι αρκετά έμπειροι και καταρτισμενοι, δεν προλαμβάνουν εκεί οποιον να ναι, ορισμένοι έχουν διδακτορικά και εμπειρία στο εξωτερικό, λόγω στρατού και περιορισμών δεν γινεται εκεί το μπαχαλο που επικρατεί στα υπόλοιπα νοσοκομεία του ΕΣΎ, αρκεί να μην πέσεις σε ορθοπεδικο πρόβλημα καθώς στα ανάλογα τμήματα γίνεται ο κακός χαμος.
greek litterature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολυ αδερφέ.Υπαρχει περιπτωση να ξερεις κατι για ουρολογικά θέματα; οπως το δικο μου κιρσοκήλη; εννοω ειτε να χεις ακουσει γις καποιονπου να χειρουργηθηκε καπου; ειτε καποιον γιατρο;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, greek litterature είπε Σε ευχαριστώ πολυ αδερφέ.Υπαρχει περιπτωση να ξερεις κατι για ουρολογικά θέματα; οπως το δικο μου κιρσοκήλη; εννοω ειτε να χεις ακουσει γις καποιονπου να χειρουργηθηκε καπου; ειτε καποιον γιατρο; 52 λεπτά πριν, greek litterature είπε Δε νομιζω αναβολή, αναρωτικη αδεια εφοσον εισαι στα μεσα της θητειας σου. Αλλα οπως και μα χει εγω δεν ρωτησα γενικα και αοριστα τι γινεται...ρωτησα αν γνωριζει καποιος καποιον στρατιωτικο ουρολογο να μου πει.αυτό Aν κρινει ο γιατρος οτι εχεις πχ 3 μηνες θητεια και απο αυτους τους 2 θα τους φας σε αναρωτικες δινουν αναβολη συνηθως , εξαρτατε απο το γιατρο που θα πετυχεις και πως θα εχει ξυπνησει μιλας με το λοχαγο σου οτι εχεις το ταδε θεμα και σε στελνουν στο νοσοκομειο απο εκει και περα οποιος γιατρος ειναι εφημερια θα σε εξετασει , δεν εχεις δυνατοτητα επιλογης
greek litterature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δεν γινεται να σου δωσουν αναβολη για κιρσοκηλη μην τρελαθουμε δηλαδη,για ποιο λογο μετα υπαρχουν οι αναρωτικες αδειες; τελος παντων φαινεται πως δε ξερεις πολλα.καλη συνεχεια
fmarulezkd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, greek litterature είπε Δεν γινεται να σου δωσουν αναβολη για κιρσοκηλη μην τρελαθουμε δηλαδη,για ποιο λογο μετα υπαρχουν οι αναρωτικες αδειες; τελος παντων φαινεται πως δε ξερεις πολλα.καλη συνεχεια Το 16 που υπηρέτησα είχα σειρά που έκανε την ίδια επέμβαση. Κανονικά αναρρωτική πήρε και όλα καλά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, greek litterature είπε Δεν γινεται να σου δωσουν αναβολη για κιρσοκηλη μην τρελαθουμε δηλαδη,για ποιο λογο μετα υπαρχουν οι αναρωτικες αδειες; τελος παντων φαινεται πως δε ξερεις πολλα.καλη συνεχεια αναλογα ποσο θητεια εχεις σου εγραψα τι αδειες δεν εχεις παρει, αλλα και τι χρονο αναρωσης αναμενετε απο εκει και περα πανε μιλα με το στρατιωτικο γιατρο να σε σου πει τι ακριβως θα κανεις
greek litterature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μπορεις αδερφέ αν τον ξερεις να τον ρωτήσεις που την ειχε κανει την επέμβαση και με ποιο τρόπο επεμβασης; επειδη υπάρχουν 3 διαφορετικοι τρόποι που γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις