georgios14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το mate 20 pro και θέλω να πάρω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα στο iPhone 13 pro και το galaxy s21. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε η και να μου προτείνετε κάποιο άλλο. Ευχαριστώ
sattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ποιο s21? Στα iphone δεν πέφτουν ιδισιτερα οι τιμές και το 13pro έχει 1100€. Στην ίδια τιμή θα βγει στις 8-18 Φεβρουαρίου το S22+ Όμως τα S21 έχουν πλέον πέσει πολύ στην τιμή και τώρα βρίσκεις σκομα και το S21ultra αρκετά φθηνότερα από αυτήν την τιμή.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε Android και iOS. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσεις εσύ εάν θελεις και βολεύεσαι. Απο την άλλη προσωπικά εννοείται ότι θα πήγαινα στο iPhone 13 Pro εάν δεν υπήρχε θέμα κόστους. Αλλά μιλάμε για διπλάσια χρήματα!!! Οποτε και παλι δεν θα τα έδινα.
georgios14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, sattack είπε Ποιο s21? Στα iphone δεν πέφτουν ιδισιτερα οι τιμές και το 13pro έχει 1100€. Στην ίδια τιμή θα βγει στις 8-18 Φεβρουαρίου το S22+ Όμως τα S21 έχουν πλέον πέσει πολύ στην τιμή και τώρα βρίσκεις σκομα και το S21ultra αρκετά φθηνότερα από αυτήν την τιμή. Αλλάζω κάθε τέσσερα χρόνια κινητό οπότε θέλω να πάρω κάτι καλό το 22+ από ότι είδα είναι μεγάλο στο μέγεθος. Και με το mate 20 pro έχω θέμα για αυτό θέλω να πάρω κάτι μικρότερο. Ευχαριστώ
sattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 OK, τότε είσαι ανάμεσα στο 13pro στα 1100+€, το απλο S21 τώρα στα 600+€, ή το απλό S22 από 18 Φεβρουαριου στα 900+€. Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα σου πουν αυτά που σου έγραψε ο φίλος πιο πανω: 22 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε Android και iOS. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσεις εσύ εάν θελεις και βολεύεσαι. Απο την άλλη προσωπικά εννοείται ότι θα πήγαινα στο iPhone 13 Pro εάν δεν υπήρχε θέμα κόστους. Αλλά μιλάμε για διπλάσια χρήματα!!!
YellowGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και τα δυο κινητα ειναι τερατα οποτε ειναι καθαρα δικη σου επιλογη το πιο θα παρεις. Προσωπικα θα επερνα το iphone χωρις δευτερη σκεψη, μιας και απο Iphone 5s πηγα σε 6 plus και μετα το γυρισα σε android . Μετα απο αρκετα χρονια εμπειρας σε android θα παω παλι πισω σε iphone . Οχι οτι με χαλαει κατι στα ανδροιδ απλα δεν ξερω νιωθω οτι μου λειπει το iphone. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από YellowGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα