sostos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Φιλαρακια , μηπως ξερει κανεις δεξια κατω φαινοταν εαν εχω αγγλικα η ελληνικα πληκτρολογειο και το αλλαζουμε με ( alt+shift ) εξαφανηστηκε , με πια ρυθμισει το επαναφερω ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, sostos είπε Φιλαρακια , μηπως ξερει κανεις δεξια κατω φαινοταν εαν εχω αγγλικα η ελληνικα πληκτρολογειο και το αλλαζουμε με ( alt+shift ) εξαφανηστηκε , με πια ρυθμισει το επαναφερω ? Ευχαριστω αν έχεις μόνο μια γλώσσα δεν εμφανίζεται με ότι ξέρω. πρόσθεσε άλλη μια και βλέπε. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από kinhthra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sostos είπε μηπως ξερει κανεις δεξια κατω φαινοταν εαν εχω αγγλικα η ελληνικα πληκτρολογειο και το αλλαζουμε με ( alt+shift ) εξαφανηστηκε , με πια ρυθμισει το επαναφερω ? δες έτσι είναι στα 10ρια κάπως έτσι θα πρέπει να είναι και στα 11? Έναρξη - Ρυθμίσεις - Συσκευές - Πληκτρολόγηση - Σύνθετες Ρυθμίσεις Πληκτρολογίου - Επιλογές της Γραμμής Γλώσσας - και επέλεξε το Αγκυρωμένη στην γραμμή εργασιών εάν δεν είναι επιλεγμένη Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα 11άρια δες την εικόνα Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω , αλλα δυστυχως ολα τα δοκιμασα ....Τιποτα ....Φιλε μου micos000 δυστυχώς το Docked in the teskbar δεν πατιέται. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από sostos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν αρχίσεις να το σκαλίζεις περισσότερο άνοιξε μια γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και ακολούθησε τις οδηγίες για την dism και το sfc. Άστο να τελειώσει, κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα