Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ναι δεν είναι κακό αλλά θέλει κι' άλλα objectives γιατί κάνεις τα ίδια και τα ίδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Θα σε κάνω add το μεσημέρι. @GhostRiderLSOVέπαιξες καθόλου ; Μόνο με σένα. Δεν αντέχω με randoms.
headbanger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 αρχίζει να είναι και ενδιαφέρον δύσκολο στην Αλάσκα. θα με παίξεις και μένα @GhostRiderLSOV μετά απο 15 χρόνια;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, headbanger είπε αρχίζει να είναι και ενδιαφέρον δύσκολο στην Αλάσκα. θα με παίξεις και μένα @GhostRiderLSOV μετά απο 15 χρόνια; Αν μαζευτούμε, παίζω. Απλά πρέπει να με πετύχετε γιατί παίζω πολλά.
newlynx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Πάντως και εγώ που είδα τον μικρό να παίζει -δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ -μου φάνηκε ενδιαφέρον. Από την άλλη σωστά ειπώθηκε για ανύπαρκτο marketing, ενώ από την άλλη μου ήρθε μήνυμα για closed beta του Ghost Recon Frontline. Όλα μαζί θα τα βγάλουν;
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Το κακό είναι ότι η squad είναι 3άδα.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, headbanger είπε αρχίζει να είναι και ενδιαφέρον δύσκολο στην Αλάσκα. θα με παίξεις και μένα @GhostRiderLSOV μετά απο 15 χρόνια; 19 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν μαζευτούμε, παίζω. Απλά πρέπει να με πετύχετε γιατί παίζω πολλά. θα παίξετε και μένα;;
andreas443 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μετά το τελευταίο update δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το DLSS ενώ πριν δούλευε κανονικά
undi13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Θελει παρεα γνωστων για να παιξεις σοβαρα και να μιλας. ποσες φορες εχω εκνευριστει οταν παιζω με αλλους και κανουν οτινανε. Με αποτελεσμα να παιζω και πολυ σολο. Σημειωση το παιζω στο Xbox. Kαντε add αν θελετε να παιξουμε CoachLong γιατι ψαχνω ατομα και δεν βρισκω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα