filop Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 καλησπερα παιδια χρονια πολλα καλη χρονια αλλαξα την μπαταρια στο μακ μου γιατι η δικια της τα εφαγε τα ψωμια της ομως παρατηρησα οτι καποια πραγματα και η κανουρια τα κανει ας πουμε οταν το κλεινω το μακ (αδρανεια) και παω να το ανοιξω μ λεει συνδεστε τον φορτιστη ενω εχει 70% μπαταρια φυσικα η μπαταρια ειναι αλλαγμενη ΟΕΜ στην irepair
efib Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ειχαν ακουστει πολλα για την irepair πριν καποια χρονια, δεν θα μου εκανε εντυπωση αν δεν εκαναν καλη δουλεια.. Γιατι δεν το πηγες σε isystem κλπ;
filop Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Τελικά ήθελε δύο πλήρης φορτίσεις Σε επισημους η αλλαγή μπαταρίας για αυτό το μοντέλο ήταν 270 ευρώ μετά την αλλαγή έτους 550 αν θυμάμαι καλά,μιλάμε για original μπαταρία,φυσικά δν θα έδινα αυτό το ποσό και με ένα 120-150 έγινε η δουλειά
Mp@mp1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 5:04 ΜΜ, filop είπε Τελικά ήθελε δύο πλήρης φορτίσεις Σε επισημους η αλλαγή μπαταρίας για αυτό το μοντέλο ήταν 270 ευρώ μετά την αλλαγή έτους 550 αν θυμάμαι καλά,μιλάμε για original μπαταρία,φυσικά δν θα έδινα αυτό το ποσό και με ένα 120-150 έγινε η δουλειά Αν και δεν ξέρω σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι εγώ αγόρασα μια γνήσια με λίγους κύκλους φόρτισης απ το ebay και σώθηκα , macbook 12 , 2017 και για ένα macbook air 11 του 2013 . Για το πρώτο πλήρωσα γύρω στα 80 ευρώ με 90 κύκλους και για το 2ο 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά με 200. Και στα 2 λειτουργούν άψογα . Για τις τιμές που ανέφερες για τις γνήσιες είναι εξωπραγματικές 1
filop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Mid 2015 15αρη,δν νομίζω να έμπαινα σε διαδικασία ebay + κόστος να μ το βάλουν μιας και εκεί τουλάχιστον εχω μαι ένα χρόνο εγγύηση
Mp@mp1s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, filop είπε Mid 2015 15αρη,δν νομίζω να έμπαινα σε διαδικασία ebay + κόστος να μ το βάλουν μιας και εκεί τουλάχιστον εχω μαι ένα χρόνο εγγύηση Μπαίνεις σ αυτόν τον κόπο μόνο εάν πιάνουν τα χέρια σου για να γλιτώσεις τα περαστικά με ότι ρίσκο φυσικά αυτο επακολουθεί. Δεν σε κριτικάρω , προς Θεού, μην με παρεξηγήσεις απλά το ανέφερα μήπως βοηθηθείς εσύ ή κάποιος άλλος τώρα ή στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα