Chrysa01 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά, Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή κάρτα μνήμης (ίσως και οικονομική) από 128gb και προτιμότερο από 256 και άνω gb? Για αποθήκευση αρχείων εικόνας, ήχου και κειμένου. Με ενδιαφέρει και η ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής. Έχω ήδη κάποιες κατά νου, αλλά δεν τις επισημαίνω για να μην επηρεάσω τις απαντήσεις... ευχαριστώ πολύ από τώρα για τη βοήθεια!!
Candela Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Οι toshiba micro SD πιστεύω ότι είναι μια χαρά, όπως αυτή εδώ: https://www.skroutz.gr/s/14296154/Toshiba-M203-microSDXC-256GB-U1-with-Adapter.html Αν την βρεις σε κατάστημα που την έχει σε προσφορά ακόμη καλύτερα 1
D___G Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα: Αν έχεις φωτογραφική μηχανή που παίρνει SD και βάλεις microSD με αντάπτορα υπάρχει πρόβλημα ή είναι σαν να έχεις κανονική SD ;
Candela Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Chrysa01 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά, Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή κάρτα μνήμης (ίσως και οικονομική) από 128gb και προτιμότερο από 256 και άνω gb? Για αποθήκευση αρχείων εικόνας, ήχου και κειμένου. Με ενδιαφέρει και η ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής. Έχω ήδη κάποιες κατά νου, αλλά δεν τις επισημαίνω για να μην επηρεάσω τις απαντήσεις... ευχαριστώ πολύ από τώρα για τη βοήθεια!! Και οι Sandisk micro SD είναι καλές, αλλά πιστεύω ότι οι Toshiba είναι ποιο σίγουρες. Εγώ στο smartphone έχω Toshiba 128 GB και στο απλό το κινητό Sandisk 32 GB, και οι 2 δουλεύουν κανονικά. 1
Chrysa01 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, D___G είπε Ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα: Αν έχεις φωτογραφική μηχανή που παίρνει SD και βάλεις microSD με αντάπτορα υπάρχει πρόβλημα ή είναι σαν να έχεις κανονική SD ; Χωρίς σιγουριά, θα σου πω ότι οι ανταπτορεςSD με microSD λειτουργούν ακριβώς όπως τις SD. Εγώ προς το παρόν αυτό κάνω σε laptop που έχει υποδοχή για SD. 2
Apollonian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Sandisk Extreme Pro 256GB V30, με κλειστά μάτια o πιο γρήγορος και αξιόπιστος στην κατηγόρια του. Τους χρησιμοποιώ σε κινητά και DSLR χρόνια τώρα και ότι κι αρχείο να τους δώσεις τα περνάει βούτυρο στην συσκευή. Είναι ένα δεκάρικο ακριβότεροι από τους Kingston και Samsung αλλά αξίζει και με το παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα