Almuric Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, filip123go είπε Do elaborate please...! No entiendo, repite por favor...
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, Almuric είπε No entiendo, repite por favor... Γιατί νομίζεις ότι είναι πιο ασφαλές απο τον υπολογιστή σου;; 1
georgerov Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 4:53 ΜΜ, Almuric είπε Δεν κάνω συναλλαγές ποτέ απ' το smartphone σε καμία τράπεζα. Τελειώνω με το άγχος αυτό παραβλέποντας κάποιες "ευκολίες" και e-banking σε 4 τράπεζες για τις αγορές μου, τις πληρωμές μου και τις μεταφορές μου χρησιμοποιώ μονάχα απ' τον υπολογιστή που είναι εκατό φορές πιο ασφαλής. Εάν προκύψει η ανάγκη κάποια στιγμή και είμαι εκτός σπιτιού έχω σκεφτεί εναλλακτικές, αλλά προς το παρόν πορεύομαι έτσι και εξυπηρετούμαι μια χαρά. Θα έλεγα ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Στο κινητό σου, υπάρχει μια εφαρμογή η οποία έρχεται μέσω του store από την ίδια την τράπεζα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το επικίνδυνο υπάρχει. Σε αντίθεση στον υπολογιστή σου μπαίνεις από browser, στην ιστοσελίδα της τράπεζας και σε πολλές άλλες. Γενικά για τον μέσο χρήστη είναι απείρως πιο εύκολο να εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστή παρά σε κάποιο κινητό / τάμπλετ.
Almuric Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2022 στις 6:56 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Γιατί νομίζεις ότι είναι πιο ασφαλές απο τον υπολογιστή σου;; Διότι έχω λάβει κάθε δυνατό μέτρο ασφαλείας προκειμένου να κάνω οποιαδήποτε συναλλαγή χωρίς φόβο. Το Android είναι σάπιο λειτουργικό από κάθε άποψη και εάν κάνεις ένα γκάλοπ εδώ μέσα στο ποιοι έχουν πλήρη έκδοση προστασίας (πληρωμένο) ενός antivirus (για παράδειγμα), θα εκπλαγείς απ' το μικρό ποσοστό. Στις 14/1/2022 στις 5:24 ΜΜ, georgerov είπε Θα έλεγα ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Στο κινητό σου, υπάρχει μια εφαρμογή η οποία έρχεται μέσω του store από την ίδια την τράπεζα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το επικίνδυνο υπάρχει. Σε αντίθεση στον υπολογιστή σου μπαίνεις από browser, στην ιστοσελίδα της τράπεζας και σε πολλές άλλες. Γενικά για τον μέσο χρήστη είναι απείρως πιο εύκολο να εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστή παρά σε κάποιο κινητό / τάμπλετ. Όταν έχεις λάβει τα μέτρα σου, τίποτε δε σε ενοχλεί μέσα απ' τα Windows. Μπορούμε να τα απαριθμήσουμε αν θέλεις βήμα προς βήμα. Δεν αναφέρομαι μονάχα σε συναλλαγές από τράπεζα σε τράπεζα, αλλά για κάθε είδους συναλλαγή. Δεν πάνε πολλοί μήνες που χάκεψαν φίλου το κινητό (όπως αποδείχτηκε) με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 350€ απ' το λογαριασμό του (ότι είχε τη δεδομένη στιγμή). Όταν το πήρε χαμπάρι ήταν αργά καθώς δεν εντοπίζονται αυτοί που το έκαναν. Είναι σα να έκανε μοιρασμένα σε διάφορους λογαριασμούς διαφόρων χωρών εμβάσματα των 20€. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Almuric
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα