Προς το περιεχόμενο

ups se router

Dimitris_2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα έγινε ξεκαθάρηση στην αποθήκη και βρήκα σε 1 κουτί 2 mini ups που μάλλον συνδέεται στο oxygen router. Το πρώτο γράφει conceptum και το δεύερο lamtech. Και τα δύο έχουν ενα αυτοκόλλητο για την εγγύση (warranty void tampered) και αναγράφεται ημερομηνία. Το conceptum είναι Νοέμβριος 2017 και το lamtech Ιούλιος 2019. 

Αυτές οι ημερομηνίες είναι για την λήξη της μπαταρίας? Πρέπει να τα επιστρέψω και να ζητήσω καινούριο mini ups?

Επεξ/σία από Dimitris_2020
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 hours ago, Dimitris_2020 said:

Καλησπέρα, σήμερα έγινε ξεκαθάρηση στην αποθήκη και βρήκα σε 1 κουτί 2 mini ups που μάλλον συνδέεται στο oxygen router. Το πρώτο γράφει conceptum και το δεύερο lamtech. Και τα δύο έχουν ενα αυτοκόλλητο για την εγγύση (warranty void tampered) και αναγράφεται ημερομηνία. Το conceptum είναι Νοέμβριος 2017 και το lamtech Ιούλιος 2019. 

Αυτές οι ημερομηνίες είναι για την λήξη της μπαταρίας? Πρέπει να τα επιστρέψω και να ζητήσω καινούριο mini ups?

τα δοκιμαζεις και βλεπεις αν παιζουν.ημερομηνια κατασκευης μου κανει.ληξη δεν γραφουν πανω.β.δεν ξερω αν δινουν ακομα mini ups.u can call them να σου πουν

Απο την cosmote μου είπαν είναι για την εγγύση, έχουν 1 χρονο. Σύνδεσα lamtech (επειδή είναι πιο καινούριο) στο ρεύμα μόνο του για να φορτίσει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
On 11/01/2022 at 20:47, Dimitris_2020 said:

Απο την cosmote μου είπαν είναι για την εγγύση, έχουν 1 χρονο. Σύνδεσα lamtech (επειδή είναι πιο καινούριο) στο ρεύμα μόνο του για να φορτίσει.

βαλτα και τα 2 να γεμισουν και δοκιμασε τα μετα να δεις ποσο και αν κρατανε.σιγουρα μπορεις να αγορασεις αλλο απο το εμποριο σιγουρα μπορεις να αλλαξεις μπαταριες σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις να ζητησεις αλλο απο τον παροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...