Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό;
Jimmy1244 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό; Δε ξέρω, πάντως νομίζω ηρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι e banking
Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Jimmy1244 είπε Δε ξέρω, πάντως νομίζω ηρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι e banking Μωρέ ακόμα και ΌΛΟΙ να 'χουμε e-banking, εάν δεν γίνουν άριστες ΌΛΕΣ οι υπηρεσίες (δημοσίου και μη) κάποιες εργασίες θα συνεχίσουν να απαιτούν φυσική παρουσία. Και δε μιλάω φυσικά για πληρωμές, μεταφορές, και τέτοια.
dpolal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Jimmy1244 είπε ...νομίζω ηρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι e banking Ώπα ώπα μεγάλε, η συνήθεια χρόνων να μπαίνεις, να πέρνεις νουμεράκι, να περιμένεις στην ουρά μαζί με τα παπούδια, να λες καλημέρα στον ξινισμένο ταμία και τελευταίο και καλύτερο, να ακούς το μηχάνημα που μετράει μπροστά σου το κασέρι δεν κόβεται εύκολα. 1
Jimmy1244 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Haldol είπε Μωρέ ακόμα και ΌΛΟΙ να 'χουμε e-banking, εάν δεν γίνουν άριστες ΌΛΕΣ οι υπηρεσίες (δημοσίου και μη) κάποιες εργασίες θα συνεχίσουν να απαιτούν φυσική παρουσία. Και δε μιλάω φυσικά για πληρωμές, μεταφορές, και τέτοια. Πρέπει να εκσυγχρονιστούν όλες πλήρως, από προσωπική εμπειρία υπάρχουν ιδιωτικές με πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά σίγουρα δεν είναι όλες έτσι, μη με παρεξηγήσεις αλλά σιχαίνομαι αφάνταστα το πολύ "χαρτι" και την αναμονή Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από Jimmy1244
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Πρόκειται για μια πληρωμή θυρίδας που πηγαίνει η μάνα μου κάθε χρόνο στην εν λόγω τράπεζα να πληρώσει, ebanking δικό της δεν παίζει να βγάλει.... Δοκίμασα μεταφορά με έμβασμα από άλλη τράπεζα μεσω ebanking προς στον λογαριασμό πληρωμής της θυρίδας αλλά απορρίπτεται όπως κάθε φορά. Οποτε θα πάει άλλη ημέρα.
Jimmy1244 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, dpolal είπε Ώπα ώπα μεγάλε, η συνήθεια χρόνων να μπαίνεις, να πέρνεις νουμεράκι, να περιμένεις στην ουρά μαζί με τα παπούδια, να λες καλημέρα στον ξινισμένο ταμία και τελευταίο και καλύτερο, να ακούς το μηχάνημα που μετράει μπροστά σου το κασέρι δεν κόβεται εύκολα. Νοσταλγός capital control alert😂
Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Jimmy1244 είπε Πρέπει να εκσυγχρονιστούν όλες πλήρως, από προσωπική εμπειρία υπάρχουν ιδιωτικές με πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά σίγουρα δεν είναι όλες έτσι, μη με παρεξηγήσεις αλλά σιχαίνομαι αφάνταστα το πολύ "χαρτι" και την αναμονή Me too. Δυστυχώς όμως θ' αργήσουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Σε καμιά 5-ετία ίσως.
mihanikos1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό; Αύριο είναι υποχρεωτική αργία. Όλα είναι κλειστά, και ότι είναι ανοιχτό πχ φούρνοι, καφέ κλπ αμοίβονται ανάλογα.
Jimmy1244 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Haldol είπε Me too. Δυστυχώς όμως θ' αργήσουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Σε καμιά 5-ετία ίσως. Και λίγο λες
magicnumbers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Αμα γινουν ολες οι υπηρεσιες μεσω ebanking θα κλεισουν κ τα τελευταια καταστηματα με οτι συνεπαγεται..Η που θα ναι 2 ατομα μεσα που θα ξερουν τα παντα κ θα τους εχουν κανει πατινι.
marmagia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Basilhs23___ said: Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό; Συγγνώμη που ρωτάω, και χωρίς ίχνος ειρωνίας αλλά ζεις στο εξωτερικό; μου φαίνεται περίεργο κάποιος να μην ξέρει ότι 6/1 είναι υποχρεωτική αργία των φώτων Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από marmagia 2 1 2
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό; αφου είναι αργία .......... 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό; Ημιαργια ειναι νομιζω μεχρι τις μια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις