Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Διαβάζω ότι αύριο είναι δημόσια αργία. 

Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για το κοινό; 

Δε ξέρω, πάντως νομίζω ηρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι e banking

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Jimmy1244 είπε

Δε ξέρω, πάντως νομίζω ηρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι e banking

Μωρέ ακόμα και ΌΛΟΙ να 'χουμε e-banking, εάν δεν γίνουν άριστες ΌΛΕΣ οι υπηρεσίες (δημοσίου και μη) κάποιες εργασίες θα συνεχίσουν να απαιτούν φυσική παρουσία. Και δε μιλάω φυσικά για πληρωμές, μεταφορές, και τέτοια. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Jimmy1244 είπε

...νομίζω ηρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι e banking

Ώπα ώπα μεγάλε, η συνήθεια χρόνων να μπαίνεις, να πέρνεις νουμεράκι, να περιμένεις στην ουρά μαζί με τα παπούδια, να λες καλημέρα στον ξινισμένο ταμία και τελευταίο και καλύτερο, να ακούς το μηχάνημα που μετράει μπροστά σου το κασέρι δεν κόβεται εύκολα. :D

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Haldol είπε

Μωρέ ακόμα και ΌΛΟΙ να 'χουμε e-banking, εάν δεν γίνουν άριστες ΌΛΕΣ οι υπηρεσίες (δημοσίου και μη) κάποιες εργασίες θα συνεχίσουν να απαιτούν φυσική παρουσία. Και δε μιλάω φυσικά για πληρωμές, μεταφορές, και τέτοια. 

Πρέπει να εκσυγχρονιστούν όλες πλήρως, από προσωπική εμπειρία υπάρχουν ιδιωτικές με πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά σίγουρα δεν είναι όλες έτσι, μη με παρεξηγήσεις αλλά σιχαίνομαι αφάνταστα το πολύ "χαρτι" και την αναμονή

Επεξ/σία από Jimmy1244
Δημοσ.

Πρόκειται για μια πληρωμή θυρίδας που πηγαίνει η μάνα μου κάθε χρόνο στην εν λόγω τράπεζα να πληρώσει, ebanking δικό της δεν παίζει να βγάλει....

Δοκίμασα μεταφορά με έμβασμα από άλλη τράπεζα μεσω ebanking προς στον λογαριασμό πληρωμής της θυρίδας αλλά απορρίπτεται όπως κάθε φορά. 

Οποτε θα πάει άλλη ημέρα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dpolal είπε

Ώπα ώπα μεγάλε, η συνήθεια χρόνων να μπαίνεις, να πέρνεις νουμεράκι, να περιμένεις στην ουρά μαζί με τα παπούδια, να λες καλημέρα στον ξινισμένο ταμία και τελευταίο και καλύτερο, να ακούς το μηχάνημα που μετράει μπροστά σου το κασέρι δεν κόβεται εύκολα. :D

Νοσταλγός capital control alert😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jimmy1244 είπε

Πρέπει να εκσυγχρονιστούν όλες πλήρως, από προσωπική εμπειρία υπάρχουν ιδιωτικές με πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά σίγουρα δεν είναι όλες έτσι, μη με παρεξηγήσεις αλλά σιχαίνομαι αφάνταστα το πολύ "χαρτι" και την αναμονή

Me too. Δυστυχώς όμως θ' αργήσουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Σε καμιά 5-ετία ίσως.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αύριο είναι υποχρεωτική αργία. Όλα είναι κλειστά, και ότι είναι ανοιχτό πχ φούρνοι, καφέ κλπ αμοίβονται ανάλογα.

Δημοσ.

Αμα γινουν ολες οι υπηρεσιες μεσω ebanking θα κλεισουν κ τα τελευταια καταστηματα με οτι συνεπαγεται..Η που θα ναι 2 ατομα μεσα που θα ξερουν τα παντα κ θα τους εχουν κανει πατινι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Basilhs23___ said:

Συγγνώμη που ρωτάω, και χωρίς ίχνος ειρωνίας αλλά ζεις στο εξωτερικό;

μου φαίνεται περίεργο κάποιος να μην ξέρει ότι 6/1 είναι υποχρεωτική αργία των φώτων 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ημιαργια ειναι νομιζω μεχρι τις μια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...