firepc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 1:33 ΠΜ, BlueBlade είπε Φιλική συμβουλή, μην μπεις καν στον κόπο να παίξεις το δεύτερο εκτός αν θέλεις ντε και καλά να ολοκληρώσεις την τριλογία. Δηλώνω φανατικός της σειράς και ειδικά του πρώτου. Αλλά το δεύτερο δεν παιζότανε, απίστευτα κακό. Με το Rebirth κάτι γίνεται, είναι ένας τίμιος horror/adventure τίτλος. Αλλά όχι κάτι το τρελό. Τελος και το Αmnesia a Machine for Pigs Αμα σου πω οτι μου αρεσε, θα με βρισεις? 😄 Χαλαρο, ευκολο, το φαναρακι δεν χρειαζοταν λαδι, ουτε inventory ειχε ουτε τπτ. Απλοι γριφοι, οι εχθροι που ειχε δεν ενοχλουσαν πολυ, ηταν γενικα κομπλε. Ισως να ημουν και σε φαση για κατι τοσο χαλαρο. Btw, το νεκρο γουρουνι εχει γινει must στα χορορ? 😛 (τα ειχε και το Inside) 1
BlueBlade Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, firepc είπε Αμα σου πω οτι μου αρεσε, θα με βρισεις? Πολύ αντιδραστικός μας είσαι Mister firepc!!! Σοβαρά όμως, ίσως το έθεσα λάθος. Σαν παιχνίδι παίζεται, απλά δεν το βρήκα καθόλου ιδιαίτερο και με χάλασε το γεγονός ότι το βρήκα πολύ κατώτερο του πρώτου το οποίο θεωρώ Top. Αναφορά σε κείμενο Btw, το νεκρο γουρουνι εχει γινει must στα χορορ? Εμ, Τους έβρισκες σπαστικούς τους Gatherers του πρώτου! Τώρα μόνο νεκρά γουρούνια και φαντάσματα 🤣 Άντε με το καλό να πας στο 3. Εμένα μου άρεσε αρκετά σαν παιχνίδι
firepc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, BlueBlade είπε Πολύ αντιδραστικός μας είσαι Mister firepc!!! Σοβαρά όμως, ίσως το έθεσα λάθος. Σαν παιχνίδι παίζεται, απλά δεν το βρήκα καθόλου ιδιαίτερο και με χάλασε το γεγονός ότι το βρήκα πολύ κατώτερο του πρώτου το οποίο θεωρώ Top. Εμ, Τους έβρισκες σπαστικούς τους Gatherers του πρώτου! Τώρα μόνο νεκρά γουρούνια και φαντάσματα 🤣 Άντε με το καλό να πας στο 3. Εμένα μου άρεσε αρκετά σαν παιχνίδι Οταν τελειωσω με το 3 θα κανω μια παυση απ τα χορορ γτ με βλεπω να κοιμαμαι με χαπια στο τελος 😱
firepc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ειμαι στη πρωτη ωρα του Amnesia Rebirth Το σεναριο του μεχρι τωρα ειναι σχεδον ιδιο με του Call of the Sea Παντως φαινεται ωραιο το game 👍
firepc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Τελος το game Ειναι το καλυτερο της σειρας οντως. Θα μπορουσε να εχει μικροτερη διαρκεια γτ απο ενα σημειο και μετα, συνεχιζει να τραβαει την ιστορια ενω δεν χρειαζεται καθολου. Σεναριακα εχει ομοιοτητα με το CotS που ειπα και πιο πανω αλλα μεχρι την μεση. Μετα its all about her baby Οι γριφοι του ειναι καλοι αλλα χρειαζονται αρκετη ωρα να τους λυσεις και ο λογος ειναι το σκοταδι. Ολο και καποιο κουμπακι ή μοχλο θα χασεις και εκει ειναι που πεδευει ολιγον Γενικα ειναι μια καλη ατμοσφαιρικη τριλογια τρομου, την προτεινω σιγουρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα