Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το project μου πάει για σοβαρό να μου δίνει να φάω να το πω ωμά. τεχνολογικό blog. Δεν με ενδιαφέρουν οι συνεργασίες με άλλους με ενδιαφέρει μόνο το adsense να μου επιτρέπει να ζω. Και επειδή το να ζω είναι πολύ διαφορετικό για τον καθένα, 5 κατοστάρικα για αρχή θα είμαι υπέρ εντάξει και στη συνέχεια να το φτάσουμε 7 και 8 κατοστάρια μέχρι εκεί. οι ερωτήσεις δυο:

1. Με τους ποιο απλούς υπολογισμούς και συντηρητικούς επειδή είμαι εντελως άσχετος, τα νούμερα εσόδων αυτά είναι εφικτά μέσα σε 1 μήνα με full προωθηση στο facebook και συνεχή ροή ειδήσεων;

2. επειδή στο χώρο μας υπάρχει η εκδίκηση (δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος) και ανταγωνιστικά sites επιτίθενται με bots και τελικά σου κλείνουν το adsense για μήνες λόγω invalid traffic και fake traffic που στέλνουν άλλοι, τι θα προτείνατε για την προστασία του.

εχω πάρει ήδη έγκριση από adsense, το blog το έχω συνδέσει ήδη στο free πακέτο του cloudflare. τι άλλο μπορεί κάποιος να κάνει για να είναι ασφαλής;  Εχω στόχο να αγοράσει το επί πληρωμή πακέτο του cloudflare των 20 ευρώ το μήνα, αλλά αυτό θα γίνει αργότερα, όταν θα αρχίζει να βγάζει τα πρώτα έξοδά του. Η Google δυστυχως δεν χαρίζεται και για πλάκα μπορεί να στο κλείσει αν υποψιαστεί κάτι.

Επεξ/σία από baladisk
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν το project σου πάει για σοβαρό, γιατί δεν πληρώνεις και ένα σοβαρό διαφημιστή να σε βοηθήσει;

Δεν νομιζώ κανεις αν του πεις, το budget μου είναι τόσο, να μην βρεθεί να σε βοηθήσει. Αυτο που αναφέρεις μάλλον ειναι το Negative SEO που σε κάνουν derank με διάφορους τρόπους. Το free πακέτο του cloudflare μόνο ταχύτητα σου προσφέρει κυρίως ως προς το σερβίρισμα του content. Ή θα γίνει SEO guru, ή θα βρείς κάποιον να σε βοηθήσει σε αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγκεντρωσου στην αναπτυξη του site σου για να πετυχεις το στοχο σου!

(Κανενας δεν προκειται να κανει επιθεση στο μικρο blog σου)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου προτείνω να αποφύγεις ΜΟΝΟ το traffic από social media αρχικά Προσπάθησε να κάνεις focus στο περιεχόμενο της σελίδας και να χτίσεις ένα κοινό που θα μπαίνει στην σελίδα σου για ενημέρωση. Επίσης ο όρος να ζω από την Adsense ακούγεται επικίνδυνο παιχνίδι. Γιατί πολύ απλά μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κλείσουν τις διαφημίσεις στην σελίδα για διάφορους λόγους ( Ένας είναι μόνο το traffic από social media) 
Γενικός κανόνας που ακολουθώ στις δουλειές μου είναι να έχεις πάντα μια εναλλακτική, ένα άλλο income streaming, κάποια άλλη διαφημιστική όπως το Adsense ή κάποιος άλλος διαφορετικός τρόπος monetizing του blog σου. Μια πολύ καλή ιδέα είναι τα Reviews με Affiliate link και μπορείς και να παίζεις διαφημίσεις του Adsense.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...