Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μετακόμισα και ο γείτονας (σπιτονοικοκύρης) προσφέρθηκε να μου δώσει wifi πιο συγκεκριμένα έχει έναν extenter σήματος tplink ο οποίο δεν έχει κωδικό και μου είπε όποτε θες συνδέσου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ εδώ και 1 εβδομάδα από το κινητό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μόλις όμως πήγα να το συνδέσω με τον υπολογιστή, ο υπολογιστής δεν εντόπιζε καν το συγκεκριμένο δίκτυο. Να σημειωθεί ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο το κινητό πιάνει full σήμα ενώ το pc δεν το εντοπίζει καν. Ακόμα να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώ usb κεραία στο  pc που επιβεβαιωμένα δούλευε.
έχει κανεις ιδέα τι συμβαίνει και δεν μπορώ να το εντοπίσω καν??  

Δημοσ.

η ο γειτονας παιζει στα 2.4 ghz καναλι 12 ή 13  και δεν το πιανεις(αμερικη συσκευες δεν τα πιανουν) ή παιζει μονο 5 ghz και δεν το υποστηριζει η καρτα σου επειδη ειναι παλια.δες απο το κινητο που συνδεθηκες

4 hours ago, TERRY89 said:

Πρόσφατα μετακόμισα και ο γείτονας (σπιτονοικοκύρης) προσφέρθηκε να μου δώσει wifi πιο συγκεκριμένα έχει έναν extenter σήματος tplink ο οποίο δεν έχει κωδικό και μου είπε όποτε θες συνδέσου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ εδώ και 1 εβδομάδα από το κινητό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μόλις όμως πήγα να το συνδέσω με τον υπολογιστή, ο υπολογιστής δεν εντόπιζε καν το συγκεκριμένο δίκτυο. Να σημειωθεί ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο το κινητό πιάνει full σήμα ενώ το pc δεν το εντοπίζει καν. Ακόμα να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώ usb κεραία στο  pc που επιβεβαιωμένα δούλευε.
έχει κανεις ιδέα τι συμβαίνει και δεν μπορώ να το εντοπίσω καν??  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...