DisasterMaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και όλες και καλή χρονιά. Έχω pc και δεν έχω κάμερα ή μικρόφωνο. Οι θύρες έχουν ως εξής: Στο πίσω μέρος οι 3 κλασσικές κι έχω συνδέσει ηχεία. Στο μπροστινό μέρος πάνω έχει 2 θύρες η μια με σύμβολο μικροφώνου και η άλλη ακουστικών, το χω βάλει κι από κάτω εικόνα (fazn paladin midi tower). Στη δεύτερη συνδέω ενίοτε τα ακουστικά μου, μια χαρά. Το θέμα είναι οτι όταν παίζω ή έχω να μπω σε μάθημα ή discord, δεν έχω μικρόφωνο. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά μου ως μικρόφωνο (έχουν) αλλά και πάλι δεν ακούγομαι ποτέ. Αρχικά γιατί δεν λειτουργεί και κατά δεύτερον, ήθελα να φοράω ακουστικά και να ακούω από εκεί και ταυτόχρονα να μιλάω. Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Γιατί ακόμα κι αν τα κάνω να δουλέψουν ως μικρόφωνο, ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται από τα ηχεία μου. Τώρα αν βοηθάει, τα ηχεία μου έχουν επίσης αυτή την υποδοχή για ακουστικά. Είπα να δώσω όλες τις λεπτομέρειες😅 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από DisasterMaster
gianniz_k Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, DisasterMaster είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες και καλή χρονιά. Έχω pc και δεν έχω κάμερα ή μικρόφωνο. Οι θύρες έχουν ως εξής: Στο πίσω μέρος οι 3 κλασσικές κι έχω συνδέσει ηχεία. Στο μπροστινό μέρος πάνω έχει 2 θύρες η μια με σύμβολο μικροφώνου και η άλλη ακουστικών, το χω βάλει κι από κάτω εικόνα (fazn paladin midi tower). Στη δεύτερη συνδέω ενίοτε τα ακουστικά μου, μια χαρά. Το θέμα είναι οτι όταν παίζω ή έχω να μπω σε μάθημα ή discord, δεν έχω μικρόφωνο. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά μου ως μικρόφωνο (έχουν) αλλά και πάλι δεν ακούγομαι ποτέ. Αρχικά γιατί δεν λειτουργεί και κατά δεύτερον, ήθελα να φοράω ακουστικά και να ακούω από εκεί και ταυτόχρονα να μιλάω. Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Γιατί ακόμα κι αν τα κάνω να δουλέψουν ως μικρόφωνο, ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται από τα ηχεία μου. Τώρα αν βοηθάει, τα ηχεία μου έχουν επίσης αυτή την υποδοχή για ακουστικά. Είπα να δώσω όλες τις λεπτομέρειες😅 Ποια είναι τα ακουστικά;
DisasterMaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, gianniz_k είπε Ποια είναι τα ακουστικά; Της Sony ψείρες ακουστικά με μικρόφωνο. (Sony MDR-EX15AP In-ear) το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά σε λάπτοπ κ κινητό σε κλήσεις.
gianniz_k Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, DisasterMaster είπε Της Sony ψείρες ακουστικά με μικρόφωνο. (Sony MDR-EX15AP In-ear) το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά σε λάπτοπ κ κινητό σε κλήσεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις headset που το καλώδιο του θα καταλήγει σε δύο υποδοχές,ένα για να ακούς και ένα για το μικρόφωνο. Θεωρητικά με τα sony θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις έναν αντάπτορα σαν τον παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/30818947/Joyroom-2x-3-5mm-male-3-5mm-female-0-2m-SY-A05.html 1
DisasterMaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Πρέπει να χρησιμοποιήσεις headset που το καλώδιο του θα καταλήγει σε δύο υποδοχές,ένα για να ακούς και ένα για το μικρόφωνο. Θεωρητικά με τα sony θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις έναν αντάπτορα σαν τον παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/30818947/Joyroom-2x-3-5mm-male-3-5mm-female-0-2m-SY-A05.html Θα τα δοκιμάσω. Να σαι καλα!♥
thanosgk13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, DisasterMaster είπε Θα τα δοκιμάσω. Να σαι καλα!♥ Από προσωπική εμπειρία επειδή και εγώ χρησιμοποιώ ακουστικά ψείρες με ενσωματωμένο μικρόφωνο και έχοντας δοκιμάσει 2-3 διαφορετικούς αντάπτορες δεν μπόρεσα να το κάνω να παίξει 100% σωστά, είτε είχα θέμα με θόρυβο, είτε δεν τα αναγνώριζαν τα windows (Βέβαια μπορεί να φταίει κάτι στον δικό μου υπολογιστή). Πήρα ένα μικρόφωνο πέτου και έτσι χρησιμοποιώ και τα ακουστικά και το μικρόφωνο χωρίς παράσιτα και προβλήματα. 1
DisasterMaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Ήρθε σήμερα το πρωί το splitter. Το σύνδεσα το δοκίμασα σε Discord και παντού, δουλεύει άψογα, ακούγομαι πολύ καθαρά. Σε ευχαριστώ πολύ @gianniz_k!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα