Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά με υγεία!

Περιγράφω παρακάτω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω προσδοκώντας να βρω κάποια χρήσιμη λύση ή συμβουλή.

Έχω ένα toyota yaris μοντέλο 2012 με εργοστασιακό συναγερμό εγκατεστημένο με την αγορά του αυτοκινήτου.

Έχω χάσει το 2ο κοντρόλ συναγερμού και αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου 2 κλειδιά:

• 1 τελείως απλό το οποίο το έχω μαζί με το ενα κοντρόλ του συναγερμού  που μου έχει μείνει. Το κοντρόλ ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το συναγερμό και κλειδώνει/ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο ταυτόχρονα
  • 1 ακόμη που έχει πιάνω 2 κουμπιά για ξεκλείδωμα/κλείδωμα του αυτοκινήτου αλλά δεν έχει καμία επαφή με το συναγερμό

Σαν συνέπεια πρακτικά το ενα κλειδί μου ειναι άχρηστο.

Έχω ψαχτεί σε αντιπροσωπίες και σε διάφορα μαγαζιά που ασχολούνται με κλειδιά και σχετικά κυκλώματα οι απαντήσεις που πήρα ειναι οι εξής:

• Νέο κύκλωμα σε κλειδί και κοντρόλ με κόστος 160 ευρώ
  • Αντικατάσταση συναγερμού απο Toyota με κόστος 160 ευρώ
  • Αντικατάσταση πομπού μέσα στον υπάρχοντα συναγερμό και δημιουργία 2 νέων κοντρόλ με κόστος 60 ευρώ

Το τελευταίο μου μοιάζει πιο προσιτό αλλά δεν γνωρίζω κάποιον που να μπορει να το κάνει.

Συνεπώς θα ήθελα τις γνώμες σας για τα παραπάνω, κάποια επιπλέον λύση αν έχετε να προτείνετε και υπόδειξη κάποιου τεχνικού που να μπορει να υποστηρίξει το τελευταίο.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...