Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 μου εδωσαν κληση για παρανομο παρκαρισμα στο σημειο ειχε και αλλα αυτοκινητα οταν παρκαρα,οπως παντα ο τροχονομος μου ειπε να παω με την αδεια το διπλωμα και τις πινακιδες(?) να κανω ενσταση γτ μπορει να βγει αποφαση να παραδωσω διπλωμα και πινακιδες τι μπορω να επικαλεσω?
visualizer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνηθως λογους υγειας με χαρτι απο γιατρο οτι ηταν επειγον και ο γιατρος να ειναι εκει κοντα η χαρτι απο οδικη -ασφαλεια οτι το αμαξι ειχε μεινει. Το οτι ειχε αλλα αμαξια δεν παιζει κανενα ρολο, για να πρεπει να παραδωσεις πινακιδες και αδεια μιλαμε για θεση ΑΜΕΑ φανταζομαι , 2 μηνες αφαιρεση σωστα? Γενικοτερα δεν χαριζονται σε καμια περιπτωση οταν ειναι για ραμπες ΑΜΕΑ . Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από visualizer
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, visualizer είπε Συνηθως λογους υγειας με χαρτι απο γιατρο οτι ηταν επειγον και ο γιατρος να ειναι εκει κοντα η χαρτι απο οδικη -ασφαλεια οτι το αμαξι ειχε μεινει. Το οτι ειχε αλλα αμαξια δεν παιζει κανενα ρολο, για να πρεπει να παραδωσεις πινακιδες και αδεια μιλαμε για θεση ΑΜΕΑ φανταζομαι , 2 μηνες αφαιρεση σωστα? Γενικοτερα δεν χαριζονται σε καμια περιπτωση οταν ειναι για ραμπες ΑΜΕΑ . οχι δεν ειναι για αμεα
visualizer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Για ποιον λογο ειναι και για ποσο διαστημα ειναι η αφαιρεση?
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 κοιτα ειναι μια σειρα παρκαρισμενων και εγω παρκαρα πλαι στο παρκαρισμενο ανεκαθεν εχει αυτοκινητα εκει,δε ξερω τι τους επιασε και γραψανε σημερα
visualizer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Διπλοπαρκαρισμα ειναι 60 ευρω και 10 μερες αφαιρεση νομιζω . Πηγαινε πληρωσε το προστιμο και με παρακαλια ισως την γλυτωσεις την αφαιρεση . 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, visualizer είπε Διπλοπαρκαρισμα ειναι 60 ευρω και 10 μερες αφαιρεση νομιζω . Πηγαινε πληρωσε το προστιμο και με παρακαλια ισως την γλυτωσεις την αφαιρεση . 20 ευρω ειναι η κληση
visualizer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Ptolemaios1 είπε 20 ευρω ειναι η κληση Απο τον δημο ειναι ?
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εφόσον είσαι παράνομος, τότε πλήρωνε ενσταση θα κανω για να μη μου παρουν τις πινακιδες 1 λεπτό πριν, visualizer είπε Απο τον δημο ειναι ? οχι τροχαια
Nabuko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ενσταση θα κανω για να μη μου παρουν τις πινακιδες Θα σου πω ένα μυστικό. Αν πληρώσεις το πρόστιμο παίζει να μην στις πάρουν. Αν κάνεις ένσταση χωρίς να μπουν χρήματα στο κρατικό ταμείο i cut you χλωμ. Εκτός κι αν έχεις γνωστό.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε κοιτα ειναι μια σειρα παρκαρισμενων και εγω παρκαρα πλαι στο παρκαρισμενο ανεκαθεν εχει αυτοκινητα εκει,δε ξερω τι τους επιασε και γραψανε σημερα 4 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ενσταση θα κανω για να μη μου παρουν τις πινακιδες οχι τροχαια Αν ηταν για πινακίδες θα στις είχαν πάρει ή θα έλεγε να τις παραδόσεις.Λεει κατι τέτοιο η κλήση που έχεις; Αν ναι ,πληρώνεις την κληση και πας και κάνεις τον Τζανετάκο και ελπίζεις να σε λυπηθούν.
visualizer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) " μπορει να βγει αποφαση να παραδωσω διπλωμα και πινακιδες" πρωτη φορα το ακουω αυτο παντως μηπως απλα σε τρολλαρε? 🤣 Eκτος αν ελενχουν αν εχεις ποντους και αυτο καθοριζει αν θα αφαιρεθουν .. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από visualizer
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Θα σου πω ένα μυστικό. Αν πληρώσεις το πρόστιμο παίζει να μην στις πάρουν. Αν κάνεις ένσταση χωρίς να μπουν χρήματα στο κρατικό ταμείο i cut you χλωμ. Εκτός κι αν έχεις γνωστό. θα το πληρωσω,20 ευρω ειναι γνωστο δεν εχω 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν ηταν για πινακίδες θα στις είχαν πάρει ή θα έλεγε να τις παραδόσεις.Λεει κατι τέτοιο η κλήση που έχεις; Αν ναι ,πληρώνεις την κληση και πας και κάνεις τον Τζανετάκο και ελπίζεις να σε λυπηθούν. στην κληση λεει κατι για σταθμευση και τα αλλα γραμματα δε τα βγαζω 24 λεπτά πριν, visualizer είπε " μπορει να βγει αποφαση να παραδωσω διπλωμα και πινακιδες" πρωτη φορα το ακουω αυτο παντως μηπως απλα σε τρολλαρε? 🤣 ξερω κι εγω μακάρι αυτη εδω ειναι η κληση
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε μου εδωσαν κληση για παρανομο παρκαρισμα στο σημειο ειχε και αλλα αυτοκινητα οταν παρκαρα,οπως παντα ο τροχονομος μου ειπε να παω με την αδεια το διπλωμα και τις πινακιδες(?) να κανω ενσταση γτ μπορει να βγει αποφαση να παραδωσω διπλωμα και πινακιδες τι μπορω να επικαλεσω? Ενταση κανεις πλεον στο αρμόδιο ΑΤ μονο με εμαιλ, τα στοιχεια τα γράφει επάνω στο χαρτακι που σου εδωσαν με σφραγίδα. 99,9999% η απάντηση ειναι ΟΧΙ. Ο λογος οπως καταλαβαίνεις ειναι οτι πλέον ολα ειναι ηλεκτρονικά και ελέγχονται, εκείνα τα παλια "σκίσε" την κλήση πέρασαν ανεπιστρεπτί
Προτεινόμενες αναρτήσεις