angelk1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Γεια σε όλους και καλή χρονιά . Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά το θέμα αλλά μήπως έχει ψωνίσει κανείς online απο Τουρκία ;; Ρούχα παπούτσια και γενικά . λαμβάνοντας υπόψιν την κατάρευση της Τουρκικής λίρας λέω μήπως υπάρχουν καλές ευκαιρίες για αγορές . Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, angelk1983 είπε Γεια σε όλους και καλή χρονιά . Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά το θέμα αλλά μήπως έχει ψωνίσει κανείς online απο Τουρκία ;; Ρούχα παπούτσια και γενικά . λαμβάνοντας υπόψιν την κατάρευση της Τουρκικής λίρας λέω μήπως υπάρχουν καλές ευκαιρίες για αγορές . Ευχαριστώ. Τοσες μαιμούδες προιόντα υπάρχουν ,πρέπει να φτάσεις στην Τουρκία ;
SilentVoice Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, angelk1983 είπε Γεια σε όλους και καλή χρονιά . Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά το θέμα αλλά μήπως έχει ψωνίσει κανείς online απο Τουρκία ;; Ρούχα παπούτσια και γενικά . λαμβάνοντας υπόψιν την κατάρευση της Τουρκικής λίρας λέω μήπως υπάρχουν καλές ευκαιρίες για αγορές . Ευχαριστώ. Ενδιαφέρομαι και εγώ αν βρεθούν ιστοσελίδες που στέλνουν Ελλάδα από Τουρκία.Μόνο Νετφλιξ πήρα με τουρκικές λίρες. 1
moutsa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Αν υπήρχαν ηλεκτρονικά καταστήματα που να στέλνουν Ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τιμές θα ήταν σε δολάριο η ευρώ οποτε ξεχάστε τις οποίες ευκαιρίες. Εδώ η apple έκλεισε τα καταστήματα της για να αποφύγει την χασούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα