Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εχω το εξης θεμα : Στην αρχη οταν ειχα 24αρα επιανα μερικες φορες πολυ χαμηλες ταχυτητες τυπου 1-2 mbps και εχω μιλησει ποσες φορες με την vodafone ηρθαν και 2 τεχνικοι δεν βρηκαν τιποτα.

Στην συνεχεια αναβαθμισα σε 50αρα γραμμη και εχω απο τοτε το εξης προβλημα

το κινητο μου πιανει 50mbps ομως ο σταθερος μου με ενσυρματη συνδεση πιανει 24-26

εψαξα απο εδω και απο εκει και αλλαξα το speed n duplex: 100mbps half duplex και ειδα μια μικρη αυξηση στα 27-30 ομως απο εκει και περα δεν ξερω τι μπορει να το προκαλει αυτο μιλησα και με την vodafone και μου λενε οτι το θεμα υπαρχει ειτε στην καλωδιωση ειτε στον σταθερο μου

Υ.Γ ο σταθεροσ μου για motherboard εχει την asus x470 f gaming με intel i211 gigabit network connection και windows 10 αν καπως σας βοηθησει αυτη η πληροφορια

επισης μενω στο κεντρο της λαρισας οποτε το ενδεχομενο να φταιει η αποσταση του διαμερισματος με την καμπινα νομιζω ειναι λιγο απιθανη

Επεξ/σία από Μιχάλης Βύρλιος
Δημοσ.

Καλωδιο που σου είπαν άλλαξες;

Το κινητο που πιάνει 50, συνδέεται με το wifi του ίδιου ρουτερ στο οποιο συνδέεται και το pc, πως κανεις την μέτρηση στο pc και πως στο κινητο

Ανέβασε και τα στατιστικά του ρουτερ να δούμε τι λέει εκει

• Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, Μιχάλης Βύρλιος said:

Λοιπον εχω το εξης θεμα : Στην αρχη οταν ειχα 24αρα επιανα μερικες φορες πολυ χαμηλες ταχυτητες τυπου 1-2 mbps και εχω μιλησει ποσες φορες με την vodafone ηρθαν και 2 τεχνικοι δεν βρηκαν τιποτα.

Στην συνεχεια αναβαθμισα σε 50αρα γραμμη και εχω απο τοτε το εξης προβλημα

το κινητο μου πιανει 50mbps ομως ο σταθερος μου με ενσυρματη συνδεση πιανει 24-26

εψαξα απο εδω και απο εκει και αλλαξα το speed n duplex: 100mbps half duplex και ειδα μια μικρη αυξηση στα 27-30 ομως απο εκει και περα δεν ξερω τι μπορει να το προκαλει αυτο μιλησα και με την vodafone και μου λενε οτι το θεμα υπαρχει ειτε στην καλωδιωση ειτε στον σταθερο μου

Υ.Γ ο σταθεροσ μου για motherboard εχει την asus x470 f gaming με intel i211 gigabit network connection και windows 10 αν καπως σας βοηθησει αυτη η πληροφορια

επισης μενω στο κεντρο της λαρισας οποτε το ενδεχομενο να φταιει η αποσταση του διαμερισματος με την καμπινα νομιζω ειναι λιγο απιθανη

εφοσον το κινητο σου πιανει 50 ξεκιναμε οτι δεν φταιει η συνδεση σου αρα δεν φταιει και η vodafone.

α. κατεβασε νεους drivers για την ενσυρματη καρτα αλλα οχι απο την microsoft(windows update) αλλα απο την asus.τελευταιο firmware update προληπτικα.σιγουρεψου οτι δεν σε κοβει καποιο firewall ή οτι αλλο εχεις βλαει πανω στο Pc.στην χειροτερη μπες safe mode with networking να δεις αν εχεις 50. εναλλακτικα αλλαξε καλωδιο ειδικα αν ειναι Custom made και εχει κανει κανεις καμια βλακεια με τα χρωματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Καλωδιο που σου είπαν άλλαξες;

Το κινητο που πιάνει 50, συνδέεται με το wifi του ίδιου ρουτερ στο οποιο συνδέεται και το pc, πως κανεις την μέτρηση στο pc και πως στο κινητο

Ανέβασε και τα στατιστικά του ρουτερ να δούμε τι λέει εκει

την μετρηση την κανω απο το speedtest της ookla

επισησ τα στατιστικα ποια εννοεισ ? αυτα που με βγαζει το speedtest? σαν αυτο ? https://www.speedtest.net/result/12560183892

ή μεσα απο το ρουτερ τι λεει ?

10 λεπτά πριν, poulinos είπε

εφοσον το κινητο σου πιανει 50 ξεκιναμε οτι δεν φταιει η συνδεση σου αρα δεν φταιει και η vodafone.

α. κατεβασε νεους drivers για την ενσυρματη καρτα αλλα οχι απο την microsoft(windows update) αλλα απο την asus.τελευταιο firmware update προληπτικα.σιγουρεψου οτι δεν σε κοβει καποιο firewall ή οτι αλλο εχεις βλαει πανω στο Pc.στην χειροτερη μπες safe mode with networking να δεις αν εχεις 50. εναλλακτικα αλλαξε καλωδιο ειδικα αν ειναι Custom made και εχει κανει κανεις καμια βλακεια με τα χρωματα.

Λοιπον εχω κανει τα latest update σχετικα με τουσ drivers αλλα παλι τα ιδια , θα δοκιμασω το safemode να δω μετρησεισ και μετα θα δω τα υπολοιπα

Δημοσ.
8 minutes ago, Μιχάλης Βύρλιος said:

Λοιπον εχω κανει τα latest update σχετικα με τουσ drivers αλλα παλι τα ιδια , θα δοκιμασω το safemode να δω μετρησεισ και μετα θα δω τα υπολοιπα

δοκιμασε safe mode.μπορει να ειναι καποια ασυμβατοτητα. τυπικα δοκιμασε και με αλλο ethernet.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

δοκιμασε safe mode.μπορει να ειναι καποια ασυμβατοτητα. τυπικα δοκιμασε και με αλλο ethernet.

λοιπον δοκιμασα safemode και πιανω κανονικα 50 mbps οποτε καποιο προγραμμα η καποια ρυθμιση θα το δημιουργει το θεμα αυτο

ξερεισ μηπως καποιον τροπο ωστε να βρω τι το προκαλει ?

Δημοσ.
32 minutes ago, Μιχάλης Βύρλιος said:

λοιπον δοκιμασα safemode και πιανω κανονικα 50 mbps οποτε καποιο προγραμμα η καποια ρυθμιση θα το δημιουργει το θεμα αυτο

ξερεισ μηπως καποιον τροπο ωστε να βρω τι το προκαλει ?

ξεκινα με οτι προγραμμα εχει να κανει με firewall,antivirus κτλ.αυτα κλεισε για αρχη.

Δημοσ.

Άρχισε απο τα εύκολα

Απεγκατέστησε την καρτα δικτύου απο τον υπολογιστή κλειστον και μετα άνοιξε τον και ξαναεγκατέστησε την, αν δεν το κανει και μόνος του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Άρχισε απο τα εύκολα

Απεγκατέστησε την καρτα δικτύου απο τον υπολογιστή κλειστον και μετα άνοιξε τον και ξαναεγκατέστησε την, αν δεν το κανει και μόνος του.

λοιπον το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι σπουδαιο τις ιδιες ταχυτητεσ πιανω και παλι

2 ώρες πριν, poulinos είπε

ξεκινα με οτι προγραμμα εχει να κανει με firewall,antivirus κτλ.αυτα κλεισε για αρχη.

τα εκλεισα ολα αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη

Δημοσ.

Ειναι απλο το θεμα αν σε safemοde εισαι οκ ξεκινα το ψάξιμο, κανεις απο εδω δεν μπορει να σου πει τι παίζει. Μονο στην τύχη μπορει να το πετύχει κάποιος

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ειναι απλο το θεμα αν σε safemοde εισαι οκ ξεκινα το ψάξιμο, κανεις απο εδω δεν μπορει να σου πει τι παίζει. Μονο στην τύχη μπορει να το πετύχει κάποιος

το θεμα ειναι τι πρεπει να ψαξω προγραμμα η ρυθμισεις ? επειδη δεν εχω καποιο προγραμμα σχετικο με το network η κατι παρομοιο. μηπως να ξεκιναω να κανω απεγκατάσταση ενα ενα τισ εφαρμογεσ μου ?

Δημοσ.
5 hours ago, Μιχάλης Βύρλιος said:

λοιπον το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι σπουδαιο τις ιδιες ταχυτητεσ πιανω και παλι

τα εκλεισα ολα αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη

σιγουρα κατι δεν του αρεσει και δεν ειναι η καρτα οπως φαινεται

4 hours ago, Μιχάλης Βύρλιος said:

το θεμα ειναι τι πρεπει να ψαξω προγραμμα η ρυθμισεις ? επειδη δεν εχω καποιο προγραμμα σχετικο με το network η κατι παρομοιο. μηπως να ξεκιναω να κανω απεγκατάσταση ενα ενα τισ εφαρμογεσ μου ?

οτιδηποτε μπορει.αρχισε να κλεινεις ή να απενεργοποιεις πραγματα. δοκιμαστικα φτιαξε αλλο account στα windows

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

σιγουρα κατι δεν του αρεσει και δεν ειναι η καρτα οπως φαινεται

οτιδηποτε μπορει.αρχισε να κλεινεις ή να απενεργοποιεις πραγματα. δοκιμαστικα φτιαξε αλλο account στα windows

δοκιμασα να φτιαξω αλλα παλι τα ιδια δεν ειδα διαφορα ,τωρα οσο για να κλεισω και να απενεργοποιεισω πραγματα , αυτα μπορω να τα κανω στο task manages η διαφορες ενεργερ εφαρμογες πχ στην κατω δεξια γωνια?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα!χθες έγινε ενεργοποίηση της γραμμής από nova στην Vodafone vdsl 50, και παρατηρώ ότι ενώ σε σχέση με την vdsl 50 της nova που είχα πάρα πολλά crc errors με την Vodafone δεν έχω σχεδόν καθόλου, αλλά κάτι που παρατήρησα με την Vodafone είναι ότι όταν πατάω κυρίως στο google κάποια σελίδα αργεί να την ανοίξει, αλλά δεν συμβαίνει πάντα αυτό, χωρίς όμως να γίνεται αποσύνδεση του ίντερνετ. Αν μπω π.χ. στο Facebook ταυτόχρονα δουλεύει κανονικά!υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται το ρούτερ του τίτλου που μου έδωσε η Vodafone;

Δημοσ.
On 05/01/2022 at 23:25, Μιχάλης Βύρλιος said:

δοκιμασα να φτιαξω αλλα παλι τα ιδια δεν ειδα διαφορα ,τωρα οσο για να κλεισω και να απενεργοποιεισω πραγματα , αυτα μπορω να τα κανω στο task manages η διαφορες ενεργερ εφαρμογες πχ στην κατω δεξια γωνια?

κλεισε και απο κατω δεξια κλεισε και απο το task manager.επισης δες οταν δεν εισαι σε safe mode και πας στο task manager  στο performance θα πρεπει η καρτα δικτυου να μην εχει κινηση παρα μονο αν ανοιγεις κατι.αν εχει κινηση κατι τραβαει bandwidth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...