MANOLIS50 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Αγόρασα 3 καλύμματα λεκάνης WC τα οποία αναγκάσθηκα να επιστρέψω γιατί οι βίδες τους για συναρμολόγηση είναι πολύ κοντές.
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και γιατί δεν πήγες να αγοράσεις πιο μακριές βίδες ? Πιο πολύ σε πρόβλημα αντίληψης μου φαινεται παρά πρόβλημα υλικού όπως λέει ο τίτλος Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από zourman1981 2
MANOLIS50 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Είμαστε σε κατάσταση πανδημίας και το ψάξιμο για μακρύτερες βίδες κοντά μου είναι σχεδόν αδύνατο.
pavloa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MANOLIS50 είπε Είμαστε σε κατάσταση πανδημίας και το ψάξιμο για μακρύτερες βίδες κοντά μου είναι σχεδόν αδύνατο. Σε ένα κατάστημα με σιδηρικά είδη, μπογιές κτλ της γειτονιάς σου σίγουρα θα είχε βίδες. Aκόμη και αυτοί που πουλάνε είδη υγιεινής. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από pavloa
piiii Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Το πρόβλημα ποιό είναι δεν έχω καταλάβει. Αφού τα επέστρεψες είπες. 1
nvel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 μάλλον το ότι μένει σε μέρος που έχει lidl αλλά όχι σιδηροπωλείο
MANOLIS50 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, piiii είπε Το πρόβλημα ποιό είναι δεν έχω καταλάβει. Αφού τα επέστρεψες είπες. Το πρόβλημα είναι πως οι κοντές βίδες δεν ταιριάζουν σε καμιά λεκάνη για να ενημερωθούν οι μελλοντικοί αγοραστές. Το Lidl δέχθηκε άμεσα την επιστροφή.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, MANOLIS50 είπε Το πρόβλημα είναι πως οι κοντές βίδες δεν ταιριάζουν σε καμιά λεκάνη για να ενημερωθούν οι μελλοντικοί αγοραστές. Το Lidl δέχθηκε άμεσα την επιστροφή. Σε εμάς ήταν μια χαρά, οπότε πολύ πιθανό να παίζει ρόλο και η τουαλέτα που θα μπει οπότε μην το θέτεις γενικά, και εφόσον δεκτήκαν την αλλαγή πιο το νόημα του θέματος?
aromeo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, MANOLIS50 είπε Είμαστε σε κατάσταση πανδημίας και το ψάξιμο για μακρύτερες βίδες κοντά μου είναι σχεδόν αδύνατο. Άλλο αυτό; Τι σχέση έχει η πανδημία με τις βίδες;
csontheline Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ευκαιρία για να ανοίξει μαγαζί με σιδηρικά!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, aromeo είπε Άλλο αυτό; Τι σχέση έχει η πανδημία με τις βίδες; Να μπεις σε μαγαζι με πανδημία? Να κυκλοφορείς έξω? Μπήκε στο lidl με πολλαπλάσιο κόσμο να μπει σε ένα μαγαζί με σηδερικα που αντε να έχει ίσως και 1-2 άτομα έχουμε πανδημία δεν γίνεται 3
gianniz_k Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, piiii είπε Το πρόβλημα ποιό είναι δεν έχω καταλάβει. Αφού τα επέστρεψες είπες. Ότι θα πρέπει να χ€σ€ι όρθιος. Συγχωρέστε με δεν κρατήθηκα. Χρήσιμη η πληροφορία πάντως,να μετράμε πριν αγοράσουμε,μπορεί να υπάρχουν διαφορές σε λεκάνες 1
Narayan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Αν δεν ταιριάζουν οι βίδες του καπακιού από τα Lidl, που πουλάει σε εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη, το πιο πιθανό είναι να έχεις εσύ παράξενη τουαλέτα που δεν ταιριάζει με τα στάνταρ μεγέθη της αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις