modaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρόνια να έχουμε . Έχω ένα θέμα με το Instagram και το Facebook δεν κάνει ανανέωση Στις δημοσιεύσεις και μου βγάζει αρκετές φορές δεν είναι υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο ενώ είμαι συνδεμένος σε Wi-Fi Ενώ όλες Οι υπόλοιπες εφαρμογές τρέχουν κανονικά με το Wi-Fi . Όταν ανοίγω τα δεδομένα αυτές η δυο εφαρμογές λειτουργούν κανονικά το κινητό είναι καινούργιο
koutsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, modaki είπε Καλημέρα και καλή χρόνια να έχουμε . Έχω ένα θέμα με το Instagram και το Facebook δεν κάνει ανανέωση Στις δημοσιεύσεις και μου βγάζει αρκετές φορές δεν είναι υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο ενώ είμαι συνδεμένος σε Wi-Fi Ενώ όλες Οι υπόλοιπες εφαρμογές τρέχουν κανονικά με το Wi-Fi . Όταν ανοίγω τα δεδομένα αυτές η δυο εφαρμογές λειτουργούν κανονικά το κινητό είναι καινούργιο Δοκίμασες να κάνεις uninstall και πάλι install τις εφαρμογές;
modaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ναι και reset τα δίκτυα το ίδιο πρόβλημα έχει κ το 11 pro max που δοκιμάσαμε..
koutsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, modaki είπε Ναι και reset τα δίκτυα το ίδιο πρόβλημα έχει κ το 11 pro max που δοκιμάσαμε.. Τι να πω; δοκίμασε να κάνεις ένα reset το router. Αν δεν δουλέψει κι αυτό κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από koutsis
wpgoalkeeper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, modaki είπε Ναι και reset τα δίκτυα το ίδιο πρόβλημα έχει κ το 11 pro max που δοκιμάσαμε.. Στο κάνει και με δίκτυο κινητής και με συνδεση σε WiFi? Αν με δίκτυο κινητής είναι οκ, τότε όντως κανε ένα on-off το ρουτερ (όχι reset) και δοκίμασε πάλι (εννοείται δοκίμασε να απενεργοποιήσεις οτιδήποτε αναμεταδότη έχεις -αν έχεις- στο σπίτι). Σίγουρα δεν έχεις θέμα με το Ίντερνετ γενικά εκεί που βρίσκεσαι ε; Αν στο κάνει και με δίκτυο κινητής και στα δυο κινητα (δύσκολο αλλά όχι απίθανο) κάτι θα έχει θέμα με το fb γενικότερα ή τις εφαρμογές τους σε iOS. Η μετάβαση σε «Meta” μπορεί να έχει κάποιες αναταράξεις…
koutsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Στο κάνει και με δίκτυο κινητής και με συνδεση σε WiFi? To γράφει στην περιγραφή ότι το κάνει μόνο με Wi-Fi... 1
wpgoalkeeper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Σωστός φίλε μου. Θενκς για την υπόδειξη. Σορυ αλλά λόγω Corona το κεφάλι είναι λίγο «γεμάτο». Άρα λογικά αφού το κάνει και η άλλη συσκευή πιθανολογώ θα είναι είτε θέμα με το WiFi στο σπίτι (από ρούτερ ή αναμεταδότη) ή της σύνδεσης του Ίντερνετ γενικά. 1
Tasos19s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Σωστός φίλε μου. Θενκς για την υπόδειξη. Σορυ αλλά λόγω Corona το κεφάλι είναι λίγο «γεμάτο». Άρα λογικά αφού το κάνει και η άλλη συσκευή πιθανολογώ θα είναι είτε θέμα με το WiFi στο σπίτι (από ρούτερ ή αναμεταδότη) ή της σύνδεσης του Ίντερνετ γενικά. Έτσι που τα περιγράφεις δεν φταίει η συσκευή σου
wpgoalkeeper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, Tasos19s είπε Έτσι που τα περιγράφεις δεν φταίει η συσκευή σου Δεν έχω εγώ πρόβλημα συνδεσιμότητας φίλε μου. Αλλά ο χρήστης που άνοιξε το θέμα.
Tasos19s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Δεν έχω εγώ πρόβλημα συνδεσιμότητας φίλε μου. Αλλά ο χρήστης που άνοιξε το θέμα. Ναι τέλος πάντων κατάλαβες που απευθύνομαι
Apollonian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Η πιο πιθανή εξήγηση είναι η κακή σύνδεση στο δίκτυο. Το Facebook και το Instagram σηκώνουν τα περισσότερα data επομένως αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενσωματωμένη κεραία του κινητού σου, τότε το πρόβλημα βρίσκεται στην γραμμή ή σε κακό ρούτερ.
G-D Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στις 5/1/2022 στις 11:01 ΠΜ, modaki είπε Καλημέρα και καλή χρόνια να έχουμε . Έχω ένα θέμα με το Instagram και το Facebook δεν κάνει ανανέωση Στις δημοσιεύσεις και μου βγάζει αρκετές φορές δεν είναι υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο ενώ είμαι συνδεμένος σε Wi-Fi Ενώ όλες Οι υπόλοιπες εφαρμογές τρέχουν κανονικά με το Wi-Fi . Όταν ανοίγω τα δεδομένα αυτές η δυο εφαρμογές λειτουργούν κανονικά το κινητό είναι καινούργιο Καλησπέρα.Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και έχω δοκιμάσει τα πάντα,αλλά δεν διορθώνετε.Επίσης μου το κάνει και σε διαφορετικά wifi δίκτυα,ενώ με τα δεδομένα δεν υπάρχει κανένα θέμα!Βρήκες μήπως κάποια λύση;
giannis_ps_21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις ρυθμίσεις του wifi που θα συνδεθεί το κινητό υπάρχει μια επιλογή που λέει "Χαμηλή κατανάλωση δεδομένων". Μήπως υπάρχει περίπτωση να το έχετε ενεργοποιημένο και γι αυτό δεν λειτουργεί σωστά; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από giannis_ps_21
wpgoalkeeper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Είτε ακόμα έχει να κάνει με την «Ιδιωτική Μεταγωγή». Ένα feature του ios15. Μέσα στα WiFi σου αν πατήσεις το “i” δίπλα στο WiFi που είσαι συνδεδεμένος θα δεις «Περιορισμός Ανίχνευσης Διεύθυνσης IP. Δες μήπως αν το απενεργοποιήσεις, διορθωθεί.
G-D Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 11:10 ΠΜ, giannis_ps_21 είπε Στις ρυθμίσεις του wifi που θα συνδεθεί το κινητό υπάρχει μια επιλογή που λέει "Χαμηλή κατανάλωση δεδομένων". Μήπως υπάρχει περίπτωση να το έχετε ενεργοποιημένο και γι αυτό δεν λειτουργεί σωστά; Δυστυχώς όχι,δεν είναι αυτό... Στις 23/1/2022 στις 1:33 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε Είτε ακόμα έχει να κάνει με την «Ιδιωτική Μεταγωγή». Ένα feature του ios15. Μέσα στα WiFi σου αν πατήσεις το “i” δίπλα στο WiFi που είσαι συνδεδεμένος θα δεις «Περιορισμός Ανίχνευσης Διεύθυνσης IP. Δες μήπως αν το απενεργοποιήσεις, διορθωθεί. Το απενεργοποίησα και δεν είχε να κάνει με αυτό,συνεχίζω να έχω το ίδιο θέμα θα απευθυνθώ σε αντιπροσωπεία πλέον, ευχαριστώ πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα