TheNight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες, έχω το εξής θέμα - βλ βίντεο Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι "softwarικό" ή "hardwarικό" Έχω googlάρει τα πάντα, αν έχετε κάποια ιδέα παρακαλώ σχολιάστε. Το κάνει για 10' κατά την έναρξη και περισσότερο όταν το αφήνω αδρανές, σε σημείο που χρειάζεται restart. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από TheNight
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, TheNight είπε Καλησπέρα παίδες, έχω το εξής θέμα - βλ βίντεο Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι "softwarικό" ή "hardwarικό" Έχω googlάρει τα πάντα, αν έχετε κάποια ιδέα παρακαλώ σχολιάστε. Το κάνει για 10' κατά την έναρξη και περισσότερο όταν το αφήνω αδρανές, σε σημείο που χρειάζεται restart. Μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση σε "ασφαλή λειτουργία" για ελέγχο του αν οφείλεται σε πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας γραφικών ή αστάθειάς της σε συγκεκριμένα ρολόγια. Ελέγχεις τα καλώδια αν είναι κουμπωμένα σωστά και αν στο κάνει με τη μία μόνο οθόνη εναλλάξ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα