Προς το περιεχόμενο

TP link TL-WA801ND access point problem

kalaitzos87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια, εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γωνιών μου  εχουμε ιντερνετ απο τον ΟΤΕ στο ισόγειο, στον δεύτερο όροφο που μενω εγω εχω παρει ενα tplink TL-WA801ND που με καλώδιο που εχω τραβήξει απο το ισόγειο το εχω συνδεσει και εχω ξεχωριστο κωδικο προσβασης απο το ρουτερ του ΟΤΕ. Τώρα θελω να αλλάξω τον κωδικό του tplink αλλα δεν με αφήνει να μπω στην ip απο τον browser σε αντιθεση με την ip που αφορα το ρουτερ του ΟΤΕ εκει με αφηνει να μπω και να κανω αλλαγες αν θελω.  

Εχετε καμια λυση? ευχαριστω! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, kalaitzos87 said:

Γεια σας παιδια, εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γωνιών μου  εχουμε ιντερνετ απο τον ΟΤΕ στο ισόγειο, στον δεύτερο όροφο που μενω εγω εχω παρει ενα tplink TL-WA801ND που με καλώδιο που εχω τραβήξει απο το ισόγειο το εχω συνδεσει και εχω ξεχωριστο κωδικο προσβασης απο το ρουτερ του ΟΤΕ. Τώρα θελω να αλλάξω τον κωδικό του tplink αλλα δεν με αφήνει να μπω στην ip απο τον browser σε αντιθεση με την ip που αφορα το ρουτερ του ΟΤΕ εκει με αφηνει να μπω και να κανω αλλαγες αν θελω.  

Εχετε καμια λυση? ευχαριστω! 

το tp link 801nd αν δεν του εβαλες εσυ static ip κατα την εγκατασταση(αποdefault εχει 192.168.0.254) τοτε εχει παρει αυτοματα Ip απο τον dhcp του ρουτερ της cosmote.οποτε μπαινεις στο ρουτερ της cosmote και καπου στον Dhcp θα σου πει ποιες συσκευες ειναι συνδεδεμενες πανω και ποια Ip εχουν.εκει θα βρεις την ip του tp link. αν δεν παιζει ετσι κανε Hard reset ξανασεταρε το και δωσε static ip.αν πχ της cosmote ειναι 192.168.1.1 τοτε αυτο βαλτο 192.168.1.254 με κλειστο dhcp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...