manolis940 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Κανένας δεν είπε όμως για το νέο φανταστικό γυαλιστερό κουτί. Όλοι την ψήκτρα κοιτάτε !!! 1 ώρα πριν, TroyMelloy είπε Μα ότι γράφεις άκυρο είναι. Που τα είδες αυτα. Κάτσε εσυ με I7 2ης γενιάς και εάν ανοίξει o chrome πάνω απο 4 tabs, κάνε του δώρο λουκούμι. Το PCI4 δεν σε απασχολή μάλλον και να μην μπω σε τεχνικές λέπρομέρειες όπως τα νέα Instruction sets ή τους νέους P/E πυρήνες. και η ενσωματομενη κάρτα γραφικών είναι πολύ καλύτερη απο ΟΛΕΣ τις κάρτες που αγοράζεις πλέων κάτω απο 200ε Έχω δύο i3 3ης για client και ένα i5 4ης ο οποίος είναι και server και κάνω δουλειά πάνω. Δουλειά γραφείου κάνω πάνω τους αλλά συνήθως περνάω τα 10tabs σε firefox και τρέχω ταυτόχρονα 2-3 με άλλα software, είτε για pdf είνα για διαχείρηση έργων και πελατολογίου, δουλεύουν και dual screen. Δεν σέρνεται κανένα από αυτά και όλα τρέχουν νεράκι. Οι μόνες αναβαθμίσεις ανά τα χρόνια είναι οι RAM σε 8GB και 16GB αντίστοιχα. Εμπειρία δεν έχω με 2η γενιά αλλά δεν νομίζω ένας i7 να μην μπορούσε να σταθεί αντάξια απέναντι σε i3 επόμενης γενιάς. Είμαι βέβαια στο πλάνο αντικατάστασης των μηχανημάτων μέχρι το 2025 για να υπάρχει πλήρη συμβατότητα με windows 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα