APPLEGEEK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειμαι σε ενα σπιτι φιλου για λιγο καιρο, εχει AC LG inverter (New) αλλα δεν βγαζει ζεστη αρκετη - τι κανω λαθος; δοκιμασα τωρα στους 20-22 βαθμους μπας και αλαξξει κατι Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από APPLEGEEK
devil-ji Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Παιζει ρολο και η εξωτερικη θερμοκρασια. Τα κλιματιστικα σε <7 δεν αποδιδουν τοσο καλα. Επισης βαλτο στους 24-26 βαθμους για αρχη
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Το έβαλα 22-27 τίποτα ,.μήπως θέλει σέρβις ? Από το 18 τα έχει
Pokemon640 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 κάθε χρόνο, το κλιματιστικό θέλει βιολογικό καθαρισμό και έλεγχο υγρών από ψυκτικό. Αν δεν τα έχει κάνει αυτά λογικό να ξεκινούν τα προβλήματα. Άμα έχει τοποθετηθεί πρόσφατα, μπορεί να έχει "χάσει" υγρά από λάθος τοποθέτηση η οι σωλήνες να έχουν θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Το έχω ψάξει πολύ με τη θέρμανση και θεωρώ το κλιματιστικό τη καλύτερη λύση ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θεωρώ ότι η μόνη εναλλακτική είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/96114/Kerosun-CH-900-Σόμπα-Carbon-1000W.html?from=catspan Πήρα μία και τώρα έχω καλή θέρμανση σε πολύ χαμηλό κόστος (500βατ) βέβαια δεν είναι για να θερμάνει όλο το χώρο αλλά μόνο εσένα, εμένα όμως με βολεύει.
casinaki Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 πήρα φέτος ένα lg mirror 18000 και εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από αυτό. θέλω να φωνάξω τεχνικό από την lg μήπως και δεν το έχουν εγκαταστήσει σωστά. η αλήθεια είναι πως ούτε το καλοκαίρι με την ψύξη έμεινα ευχαριστημένη. και όχι τίποτα άλλο ήταν πανάκριβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα