Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι σε ενα σπιτι φιλου για λιγο καιρο, εχει AC LG inverter (New) αλλα δεν βγαζει ζεστη αρκετη - τι κανω λαθος;

δοκιμασα τωρα στους 20-22 βαθμους μπας και αλαξξει κατι 

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ.

Παιζει ρολο και η εξωτερικη θερμοκρασια. Τα κλιματιστικα σε <7 δεν αποδιδουν τοσο καλα.

Επισης βαλτο στους 24-26 βαθμους για αρχη

Δημοσ.

κάθε χρόνο, το κλιματιστικό θέλει βιολογικό καθαρισμό και έλεγχο υγρών από ψυκτικό. Αν δεν τα έχει κάνει αυτά λογικό να ξεκινούν τα προβλήματα.

Άμα έχει τοποθετηθεί πρόσφατα, μπορεί να έχει "χάσει" υγρά από λάθος τοποθέτηση η οι σωλήνες να έχουν θέμα.

Δημοσ.

Το έχω ψάξει πολύ με τη θέρμανση και θεωρώ το κλιματιστικό τη καλύτερη λύση ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θεωρώ ότι η μόνη εναλλακτική είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/96114/Kerosun-CH-900-Σόμπα-Carbon-1000W.html?from=catspan

Πήρα μία και τώρα έχω καλή θέρμανση σε πολύ χαμηλό κόστος (500βατ) βέβαια δεν είναι για να θερμάνει όλο το χώρο αλλά μόνο εσένα, εμένα όμως με βολεύει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πήρα φέτος ένα lg mirror 18000 και εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από αυτό. θέλω να φωνάξω τεχνικό από την lg μήπως και δεν το έχουν εγκαταστήσει σωστά. η αλήθεια είναι πως ούτε το καλοκαίρι με την ψύξη έμεινα ευχαριστημένη. και όχι τίποτα άλλο ήταν πανάκριβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...