Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 37 minutes ago, john_dr said: Βλέπουμε πως τρέχουν τώρα να βγάλουν όλοι καλούς SSD controllers για το PCIe 5, ενώ για PCIe 4 δεν υπήρξε ιδιαίτερη κίνηση. Αντίστοιχη κίνηση θα έλεγα πως υπήρχε τότε και τώρα.
john_dr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Thresh είπε Αντίστοιχη κίνηση θα έλεγα πως υπήρχε τότε και τώρα. Νομίζω πιο ζεστά το έχουν πάρει τώρα. Και η Samsung αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά, έβγαλε PCIe 4.0 controller όταν ανακοίνωσε υποστήριξη PCIe 4.0 η Intel.
ocelotgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Thresh είπε Μόνο ένας θα βγει από ότι φαίνεται και δεν θα είναι 6000 series αλλά 5800Χ3D. Κ εγω με το δαχτυλο στην σκανδαλη ειμαι για desktop. Εχω βαλει price notifications απο camelcamelcamel για τα περισσοτερα eu amazons, κ εδω κ κανα μηνα παιζουν κοντα στα ιστορικα χαμηλα, οποτε νομιζω οτι κατι θα δουμε μεσα στο τριμηνο (οποτε κ κρατιεμαι, ακομα)
Hacker?pcs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Ταϊβανέζα είναι 😛 Το επίσημο όνομα της Ταϊβάν είναι Δημοκρατία της Κίνας😁 1
D-Lux Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Στις 5/1/2022 στις 5:01 ΜΜ, ocelotgr είπε Κ εγω με το δαχτυλο στην σκανδαλη ειμαι για desktop. Εχω βαλει price notifications απο camelcamelcamel για τα περισσοτερα eu amazons, κ εδω κ κανα μηνα παιζουν κοντα στα ιστορικα χαμηλα, οποτε νομιζω οτι κατι θα δουμε μεσα στο τριμηνο (οποτε κ κρατιεμαι, ακομα) Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και αυτό για price tracking. https://chrome.google.com/webstore/detail/keepa-amazon-price-tracke/neebplgakaahbhdphmkckjjcegoiijjo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα