Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

δες ξανά τις φωτό που σήκωσα για να καταλάβεις ότι ψάχνω για θέρμη/βαβούρα στην γειτονιά

Μοναστηράκι τοτε.....................

4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν ζητάω απαραίτητα λογικές τιμές με την έννοια "φθηνά" αν ειναι αυτό που θέλω θα δώσω το κάτι τις παραπάνω απλά όταν μίλησα για λογικές τιμές εννοούσα όχι χλιδάτα ενοίκια δεν ψάχνω για βίλες μπροστά στην παραλία κτλ

νούμερο πες απλα και ασε τα σαπια.Χαλανδρι εχει αυτο που ζητας αλλα και εκει θελει φραγκα και πολυ τυχη για να βρεις κατι.

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koupan16 είπε

Για όλα αυτά που ζητάς, Κολωνάκι.

Τραγικα παρεξηγημενη περιοχη (για ευνοητους λογους). Οποτε πηγαινω κεντρο και εχω χρονο, μου αρεσει να κανω περιπατο μεσα στο Κολωνακι και μετα να βγαινω προς Λυκαβηττο.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε

Μοναστηράκι τοτε.....................

Αν είχα να επιλεξω μόνο μεταξύ αργυρούπολη, ελλινκό, μοναστιράκι θα επέλεγα μοναστιράκι πάντως σίγουρα. 

Αν σου αρέσει εσένα δικαίωμα σου δεν λέω πως κάνεις κάποιο λάθος γούστα ειναι αυτά και βαισκά σε καταλαβαίνω έχει παρόμοιο γούστο με τον αδερφό μου θέλεις ησυχία πράσινο κτλ 

Εγώ κάτι τέτοια δεν τα μπορώ αν τα μπορούσα θα καθόμουν καστοριάdownload.jpg.3917db379699a831c1c3daea61b4b2d0.jpg

Aυτό εμένα (Αργυρούπολη ) δεν μου αρέσει μου θυμίζει επαρχιακή πόλη ας πούμε δεν ειναι θέμα ποιος έχει δίκαιο ή άδικο και οι δύο δίκιο έχουμε γούστα ειναι αυτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νούμερο δεν λες ομως

Αυτο που εβαλες ειναι η κυπρου ο ποιο κεντρικός δρομος.Εχει οτι ζητας και γειτονια και πρασινο και βουνο και τζερτελε και γκομενακια απλα πρεπει να το ψαξεις ο ιδιος.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPY_oo7 είπε

νούμερο δεν λες ομως

Εξαρτάται το διαμέρισμα τα χαρακτηριστικά και πόσο θα μου αρέσει αλλά δεν ψάχνω κάτι μεγάλο εργένης είμαι και σκοπεύω να παραμείνω μερικά χρόνια ακόμη :P αλλά δεν θα ήθελα να δώσω πάνω απο 800άρι (αλλά απο την άλλη δεν θα έδινα 800άρι για ένα στούντιο σε παλιό διαμέρισμα κτλ)  Απο εκει και πέρα όσο φθηνότερα τόσο το καλύτερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

νούμερο δεν λες ομως

Αυτο που εβαλες ειναι η κυπρου ο ποιο κεντρικός δρομος.Εχει οτι ζητας και γειτονια και πρασινο και βουνο και τζερτελε και γκομενακια απλα πρεπει να το ψαξεις ο ιδιος.

με 800 αρα μια χαρα εισαι

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Υπάρχει περιοχή στην Αθήνα ....8 χιλιόμετρα από το Σύνταγμα, πολύ ήσυχη, με ένα καταπληκτικό πάρκο που μπορείς να τρέχεις να κανείς ποδήλατο, με μαγικά βουνά όπου ακόμη και σήμερα βλέπεις αλεπούδες στους δρόμους, με οπτικές ίνες, με χαμηλά ενοίκια και καταπληκτικές ολοκαίνουργιες βίλες, χωρίς νυχτερινή ζωή , με πολύ πάρκινγκ.....hint....κάποτε υπήρχαν εκεί τα Βασιλικά ανάκτορα (στο πάρκο), με προαστιακό σιδηρόδρομο, απρόσκοπτη πρόσβαση στις δύο κύριες εθνικές οδούς, με γείτονες νυκοκοίρηδες και κυρίως ιδιοκτήτες. Αν σου αρέσει η ποδηλασία, πεζοπορία, θέλεις να είσαι κοντά στην Αθήνα, σε ένα προσεγμένο και καθαρό προάστιο....ψάξε και βρες ποια περιοχή είναι. Τα ενοίκια ίσως δεν είναι χαμηλά...αλλά αξίζει τον κόπο!

• Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη περιοχή της ΑΘήνας είναι στη πανόρμου πάνω στην αλεξάνδρας κοντά στα inspot. Εκεί έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Το κολωνάκι είναι καλή περιοχή κοντά στο Μαράσλειο (εκεί πήγα λύκειο). Μετά από αυτές Θα έλεγα πως το μαρούσι είναι πολύ καλή περιοχή που έχει ωραίους πεζοδρόμους να περπατήσεις και έχει και το mall κοντά αλλά θέλει κάμποση ώρα για να φτάσεις κέντρο με τον ηλεκτρικό. Προσωπικά δε ξέρω καμία άλλη περιοχή, από όσες γνώρισα στην ΑΘήνα μόνο αυτές μου αρέσουν. Τα νότια προάστια θεωρητικά έχουν τα πάντα αλλά ποτέ δεν θα πήγαινα να ζήσω εκεί πέρα, δε ξέρω γιατί αλλά ποτέ δε μου αρέσανε.

Δημοσ.

να πω και γω την αποψη μου σαν θεσσαλονικιος που εζησα καποιες περιοχες στην αθηνα..μου αρεσε παρα πολυ το ηρακλειο,ησυχη γειτονια και με σχετικη ζωη και αντιστοιχα η ηλιουπολη,με καλυτερη ζωη αλλα σαν μερος λιγοτερο ωραιο,αλλα μαρεσε που βρισκεται σχετικα κοντα στη θαλασσα.Αν βρεις κατι λογικο εκει,μου φαινονται πολυ αξιολογες περιοχες και δεν ενιωσα ποτε ανασφαλης.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

πανόρμου πάνω στην αλεξάνδρας κοντά στα inspot.

image.png.ea15676cb9846124d88a37fa8c2de9b5.png

SOLD! :P 

Πέρα απο την πλάκα εκτιμώ πολύ όλα τα ποστ σας αλλά τελικά με μπερδέψατε πολύ παραπάνω όλοι λέτε διάφορα μέρη αντι να συμφωνήσετε σε 2,3 :P  

Δημοσ.

Χωρις παρεα και με δεδομενο οτι δεν υπαρχουν συναδελφοι λογο φρει λανσερ νομιζω οτι θα δυσκολευτείς οπου και να πας στην Αθηνα.Για αυτο αν έχεις κάποιους γνωστούς πηγαινε καπου κοντα τους για αρχη τουλαχιστον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε

Χωρις παρεα και με δεδομενο οτι δεν υπαρχουν συναδελφοι λογο φρει λανσερ νομιζω οτι θα δυσκολευτείς οπου και να πας στην Αθηνα.Για αυτο αν έχεις κάποιους γνωστούς πηγαινε καπου κοντα τους για αρχη τουλαχιστον.

Έχω ένα σωρό γνωστούς και φίλους  έμενα Αθήνα λίγα χρόνια αλλά πριν σχεδόν μια δεκαετία  δεν έχουμε τόσο επαφή πλέον λόγω απόστασης  (ήμουν Ηράκλειο Κρήτης και τώρα ειμαι καστοριά)  ειναι και ένας λόγος που θέλω να επιστρέψω αθήνα 

Το θέμα ειναι που να πάω όμως :P 

Δημοσ.

Έχουν ακουστεί διάφορα εδώ :P νομίζω οτι ο καθένας μας σε στέλνει όπου ξέρει ή έχει ακούσει οτι είναι καλά, και αποκλείει όπου ξέρει ή έχει ακούσει ότι είναι άσχημα. 

Όλα εξαρτώνται απο το budget σου αλλά η δική μου άποψη είναι να μείνεις σε σημείο που να εχει εύκολη πρόσβαση στο κεντρο. Αν υποστηρίζεις υψηλά ενοίκια πήγαινε νότια (αλλά όχι πολύ νότια), αν όχι πήγαινε δυτικά. Περιοχες οπως Αιγάλεω, Περιστέρι είναι μια χαρά, μην ακούς υπερβολές. Γι' αυτό και τα ενοίκια εχουν ανέβει πολύ και εκεί φυσικά. Αν δεν οδηγείς, επιβάλλεται πρόσβαση σε μετρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...