Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Στο Αιγάλεω πετάνε μολότωφ και δυναμίτες σε σπίτια σκληρά εργαζομένων

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πω ρε φιλε προσφατα τον ανακαλυψα στο youtube αυτον τι τρελοκομειο γινεται εκει μεσα.. 

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

θες να πεις πως σε ολόκληρη αττική δεν υπάρχει ούτε ένα οικοδομικό τετράγωνο που να έχει ή να υπάρχουν τριγύρω σε μικρή απόσταση όλα αυτά που ψάχνω;

Κάνε ένα τσεκ στην περιοχή πέριξ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Τωρα πως εγιναν γκετο τα νοτια προαστια δηλαδη ολο το παραλιακό μέτωπο της Αττικης μονο εσυ το ξερεις??????

Έχουν φύγει τα hotspot απο ελληνικό Αργυρούπολη; 

Σε γκέτο έχει μετατραπεί το hot spot του Ελληνικού | Pronews

Δεν βλέπεις τέτοια ; 

Άλιμος: Πεντακάθαρες από σκουπίδια οι δύο ανοικτές ακτές | Παλμός Γλυφάδας

Στην παραλία ωραία ειναι δεν λέω... 

Αλλά αν ήθελα λοφάκια λιμνούλες και γραφικά παλιά κτίρια κάθομαι και στην καστοριά :P 

Στην παραλιακή πάω και με το αυτοκίνητο κάνα βράδυ αν προκύψει η όρεξη δεν χρειάζεται να μένω πάνω εκει ή κοντά εκεί. 

Εγώ ψάχνω να μείνω σε ένα τετράγωνο που να πληρεί της προϋποθέσεις που έγραψα 

Δεν θέλω να έχει ηρεμία και λοφάκια παρκάκια θάλασσα (τουλάχιστον όχι απαραίτητα)  θέλω να έχει βαβούρα ζωή  να κάνω το περπάτιμα η το τρεξιματάκι μου και να ανακατεύομαι με τις τριγύρω γειτονιές

πχ κάποια γωνιά σαν αυτές

Κάθε γειτονιά της Αθήνας έχει τη δική της προσωπικότητα - yang.gr

Πεζόδρομος Αιόλου | Trip2Athens.com

H Κυψέλη στις 50 πιο cool γειτονιές του κόσμου

χωρίς αυτά 

Οι 7 περιοχές «γκέτο» της εγκληματικότητας στην Αττική | ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM

Επιχείρηση στα γκέτο της Αθήνας | VIMA Online

Να ψαχτώ λίγο στα σοκάκια και να ανακαλύψω κάτι τέτοιο 

Η Αθήνα σε 72 ώρες | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Τα καλύτερα μαγαζιά στα Πετράλωνα (2017 update)

(όλες οι εικόνες ειναι απο αθήνα παρεμπιπτόντως) 

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα σε μας Κουκάκι τότε. Τα έχει όλα, εκτός από ανθρώπινα νοίκια. Θα χρειαστείς θέση πάρκινγκ μάλλον.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χοτ σποτ αδειασαν χρονια τωρα.Θα γινουν ουρανοξύστες και καζινο .......καποτε και σιγουρα εχουν και αυτα που ψάχνεις και χωρίς τα ασχημα που δειχνεις τουλαχιστον φατσα φορα.Το θεμα δεν ειναι αν σου αρεσουν αλλα και το αν έχεις τα φραγκα για να νοικιάσεις νοτια.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Τα χοτ σποτ αδειασαν χρονια τωρα.Θα γινουν ουρανοξύστες και καζινο .......καποτε και σιγουρα εχουν και αυτα που ψάχνεις και χωρίς τα ασχημα που δειχνεις τουλαχιστον φατσα φορα.Το θεμα δεν ειναι αν σου αρεσουν αλλα και το αν έχεις τα φραγκα για να νοικιάσεις νοτια.

notos_drone_vimaonline_645x.jpg

41.jpg

FCi2aH0hIW2gcwdzavYhwjv5Wg8cD1cMCSA5EOke1tczDoUOFWgUHwC22PC0tQCxCk44AE5FvPF.jpg

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Το θεμα δεν ειναι αν σου αρεσουν αλλα και το αν έχεις τα φραγκα για να νοικιάσεις νοτια.

Αντε παλι. Νταξει το καταλαβε-καταλαβαμε για τα φραγκα. Θελεις φραγκα για τα ΝΠ. Απλα ειναι ασχετο με αυτο που ζηταει ο ανθρωπος. Μα εντελως ασχετο. 

Βεβαια το ερωτημα παραμενει. Ρε Pepper λυσε μας την απορια, εχεις φραγκα για ΝΠ; Γιατι δεν ξερω αν το εμαθες, αλλα τα ΝΠ θελουν φραγκα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Να έχει νορμάλ ενοίκια ή τεσπα όχι πολυτελής και πολύ ακριβές περιοχές (αλλά αν ειναι σχετικά κοντά σε τέτοιες περιοχές θα θεωρηθεί + αλλά όχι απαραίτητο ) 

Απανταω εδω ........................τωρα αν θελει ο δοκτωρ να μας πει τι εννοει νορμαλ θα μαθουμε αν ειναι και ασχετο

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Λοιπόν, σκέφτομαι να μετακομίσω στην Αθήνα έμενα παλιά στον Χολαργό για 4 χρόνια που σαν περιοχή μου άρεσε είχε όμως (δεν ξέρω αν ακόμη δεν έχει βασικά) τα πράγματα που θα ήθελα. 

Γενικά έχω κάποιες περιοχές στο μυαλό αλλά μιας και δεν είχα μάθει στο 100% την αττική (λέω Αθήνα αλλά με ενδιαφέρουν και τα προάστια αρκεί να μην ειναι πολύ απομακρυσμένα) , + έχουν περάσει γύρο στα 8 χρόνια απο τότε που έφυγα  και θα ήθελα την άποψη απο ντόπιους η τέλος πάντων γνώστες. 

Είμαι freelancer οπότε η τοποθεσία της δουλειάς δεν παίζει ρόλο. 

Οι απαιτήσεις μου ειναι απλές.

Πρόσβαση σε "πολύ" γρήγορο internet για τα δεδομένα της ελλάδας (πάροχος αδιάφορος αρκεί να μην μιλάμε για leased σε λογικό κόστος πρόσβαση δηλαδή) 100Mbps τουλάχιστον.  <--- σε περίπτωση που υπάρχουν περιοχές με όλα τα άλλα που παραθέτω αλλά δεν υπάρχει σε αυτές 100+ mbps θα το σκεφτώ αν υπάρχει καμπίνα VDSL 50

Να έχει μια ζωή/κίνηση την ημέρα.  (μιλάμε σε περίπτωση που καταλαγιάσει η πανδημία) 

Να έχει μεγάλη ποικιλία απο καλά φαγάδικα που να κάνουν ντελίβερι  όχι γύρος γύρος πίτσα πίτσα έβερεστ μικέλ και τα αλλά να ειναι μούφα ή να μην υπάρχουν καν σαν επιλογές  θέλω να μπορώ να παραγγέλνω διαφορετικές κουζίνες ή έστω ιδέες  αλλά να ειναι και καλή η ποιότητα

Να υπάρχει μετρο στην περιοχή, έχω αμάξι αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν λιγότερο για τίποτα βραδυνές εξόδους ή άλλες ανάγκες  

Να μην φοβάμαι πως θα μπουκάρουν στο σπίτι ή να μου κλέψουν το αμάξι (πχ πετράλωνα) 

Να μην φοβάμαι μην γίνει τίποτα περίεργο το βράδυ αν γυρίσω απο έξοδο (οκ για τα δύο αυτά πουθενά δεν είσαι 100% σίγουρος αλλά να μην είναι περιοχή υψηλού κινδύνου) 

Να έχει νορμάλ ενοίκια ή τεσπα όχι πολυτελής και πολύ ακριβές περιοχές (αλλά αν ειναι σχετικά κοντά σε τέτοιες περιοχές θα θεωρηθεί + αλλά όχι απαραίτητο ) 

Για όλα αυτά που ζητάς, Κολωνάκι.  Έμενα εκει  μέχρι το Σεπτέμβριο με λογική τιμή σε αξιοπρεπές διαμέρισμα (60s), όχι κανένα πανάκριβο. Αρχικά έψαχνα για Νεάπολη και μου βγήκε συμφερότερο. Έπεσα βέβαια και πάνω στην κατρακύλα του Airbnb

Δημοσ.

Για έμενα μεγάλο ρόλο παίζει ποίους έχεις γείτονες πάρα η περιοχή... Οπότε ψάχνε με βάση αν θες παρκινγκ π.χ και τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις κάθε μήνα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Γιατι δεν ξερω αν το εμαθες, αλλα τα ΝΠ θελουν φραγκα.

Μερικοί νομίζουν ότι τα ενοίκια σε όλα τα ΝΠ είναι επιπέδου Βουλιαγμένης, Πανόραμα Βούλας, Λόφος Πανί, Αιξωνή, Πυρνάρι. 😅

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

notos_drone_vimaonline_645x.jpg

41.jpg

FCi2aH0hIW2gcwdzavYhwjv5Wg8cD1cMCSA5EOke1tczDoUOFWgUHwC22PC0tQCxCk44AE5FvPF.jpg

Ναι ακριβώς ότι δεν με ενδιαφέρει ωραία τοπία και νέκρα  (το μπαρ ο βράδυ λογικό ειναι να έχει κόσμο) εγώ μιλάω οι μικρές αγορές οι μικροί πεζόδρομοι να έχουν ζωή την ημέρα να βγαίνω έξω και να νιώθω κίνηση ζωντάνια τριγύρω :P 

Τέλος το είπα και πριν στην παραλία ωραία μέσα τι γίνεται 

Και στον Χολαργό ωραία ήταν (όχι βέβαια όσο η παραλιακή) αλλά ήταν νέκρα οκ φυσικά οι καφετέριες σίγουρα είχαν κόσμο αλλά κλουβιά με ανθρώπους ενα εδώ ένα πιο δίπλα... 

δες ξανά τις φωτό που σήκωσα για να καταλάβεις ότι ψάχνω για θέρμη/βαβούρα στην γειτονιά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Μερικοί νομίζουν ότι τα ενοίκια σε όλα τα ΝΠ είναι επιπέδου Βουλιαγμένης, Πανόραμα Βούλας, Λόφος Πανί, Αιξωνή, Πυρνάρι. 😅

Οχι αλλα μεγαλωσα στην Αργυρουπολη που ειναι η ποιο προσιτή περιοχη στα νοτια πλέον και σου λεω οτι εκτός του οτι δεν υπαρχει να νοικιασεις κατι αν βρεις οι τιμες θα ειναι απαγορευτικές για τον μεσο μισθο ενος Ελληνα.Φυσικα μετα Ελληνικο  Αλιμος γλυφαδα βουλα βουλιαγμενη υπαρχει το χαος.ΔΕΝ κατανοώ τι βλέπεις εσυ σαν φτηνοτερο.Αντε ισως το φαληρο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Απανταω εδω ........................τωρα αν θελει ο δοκτωρ να μας πει τι εννοει νορμαλ θα μαθουμε αν ειναι και ασχετο

Το είπα ήδη πιο πάνω

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Παίρνω  απο εσένα αφορμή γιατί το αναφέρανε και άλλοι αυτό. 

Δεν ζητάω απαραίτητα λογικές τιμές με την έννοια "φθηνά" αν ειναι αυτό που θέλω θα δώσω το κάτι τις παραπάνω απλά όταν μίλησα για λογικές τιμές εννοούσα όχι χλιδάτα ενοίκια δεν ψάχνω για βίλες μπροστά στην παραλία κτλ

πχ όχι 800άρια και 1000άρια για 1ο όροφο 40 τετραγωνικά

Απο εκεί και πέρα δεν ειναι ιδιαίτερο θέμα το ενοίκιο δεν ψάχνω αναγκαστικά δηλαδή 250άρια 300άρια  (όχι ότι θα με χαλούσε αν παίζανε επιλογές και σε αυτά τα βαλάντια όμως :P ) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...