Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Περα απο την πλακα, πουθενα δεν εχω δει τοσο οργανωμενο εγκλημα μαζεμενο (και να κυκλοφορει χαλαρα τριγυρω) οσο στην Γλυφαδα. Μπορει στο Αιγαλεω να σε μαχαιρωσει συμμορια απο 15 δεκαχρονα, μπορει στην Κηφισια να μενει ενας απο τους μεγαλυτερους "επιχειρηματιες" των Βαλκανιων ο οποιος ανα πασα στιγμη κινδυνευει να "τσακωθει" με "εκπροσωπους" αλλου μεγαλου "επιχειρηματια" εξω απο το σπιτι του, αλλα αυτος μενει στην επαυλη με την πυλη μακρια απο την πλεμπα.

Στην Γλυφαδα μπορει να προχωρας στον δρομο και να σκουντηξεις καποιον αρχινονο μεγαλο-μικροεγκληματια και εκτοτε να βγει bounty για την παρτη σου, με αποτελεσμα να βρεθεις στα καλα καθουμενα μεταναστης στο Βουπερταλ. Κυριολεκτικα πολος ελξης νεοπλουτου υποκοσμου. Και αυτοι "επιχειρηματιες" βεβαια, για να μην αδικω.

Ναι σιγά μην πας και στο φεγγάρι επειδή θα δεις αρχινονο στο διάβα σου. Θα ζητήσεις συγνώμη αν γίνει κάτι και τέλος, δεν τους συμφέρει αυτούς πάντα να τσαμπουκαλευονται με το παραμικρό. Συμφωνώ ότι Χαλάνδρι επικρατεί πολύ νεοπλουτισμος και δήθεν. Κηφισιά και περιξ επειδή μένουν άτομα καλύτερης οικονομικής κατάστασης υπάρχουν εγκληματίες και συμμορίες που πάνε να κλέψουν στον δρόμο ξέροντας ότι θα έχεις κάτι extra επάνω σου σε σχέση με αλλού. 

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Γιατι?

Νομίζω ήταν ειρωνικό 

Αλλά άποψη μου ειναι πως δεν έχει και τόσο δίκαιο Αργυρούπολη όντως δεν έχω πατήσει πόδι αλλά έχω μια προκατάληψη γιατί έχω κάμποσους γνωστούς απο την "silver city" :P  τύπου λοκομόντο ή/και αντίφα ή/και γκανγκστα ειναι και τρακαδώροι! :P  (οκ φαντάζομαι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν ειναι έτσι είπαμε πάει σχεδόν μια δεκαετία που έφυγα απο Αθήνα οι γνωριμίες μου ήταν σε ηλικία 20-30) 

Νομίζω ο μισός τουρισμός της Γαύδου απο Αργυρούπολη πρέπει να ειναι :P  και ρίχνοντάς μια ματιά με το μπαρμπαδάκι του googlemaps μου θυμήζει το χωρίο μου 2όροφα 3 όροφα 80s διαμερίσματα θέα λοφάκια κτλ 

Αλλά είπαμε δεν έχω πατήσει πόδι μπορεί να κάνω λάθος. 

Ο Άλιμος στην παραλία ωραίος ειναι μέσα τι γινεται... 

Το ίδιο και το ελληνικό πάλι δεν έχω πολύ άποψη 2,3 φορές περαστικός έχει 2,3 καλά σημεία αλλά πρέπει να έχει και πολύ πακιστάν απότι άκουσα δεν ξέρω αν άλλαξε... 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Μπορει στο Αιγαλεω να σε μαχαιρωσει συμμορια απο 15 δεκαχρονα

τελευταία φορά που μαχαιρώσανε κάποιον στο αιγάλεω πρέπει να ήταν πριν 5 χρόνια. ειναι απο τις πιο ησυχες περιοχες στην αθήνα. με το ζόρι βρίσκεις ενα άρθρο για έγκλημα το εξάμηνο. μικροκλοπες και καμια διάρρηξη μόνο. Τα δυτικά πλέον ειναι πολύ πιο ασφαλή απο τις άλλες περιοχες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, archer100 είπε

Νεα Ιωνια εχει πιο λογικες τιμες και εχει οσα ζητας

Παίρνω  απο εσένα αφορμή γιατί το αναφέρανε και άλλοι αυτό. 

Δεν ζητάω απαραίτητα λογικές τιμές με την έννοια "φθηνά" αν ειναι αυτό που θέλω θα δώσω το κάτι τις παραπάνω απλά όταν μίλησα για λογικές τιμές εννοούσα όχι χλιδάτα ενοίκια δεν ψάχνω για βίλες μπροστά στην παραλία κτλ

πχ όχι 800άρια και 1000άρια για 1ο όροφο 40 τετραγωνικά

Απο εκεί και πέρα δεν ειναι ιδιαίτερο θέμα το ενοίκιο δεν ψάχνω αναγκαστικά δηλαδή 250άρια 300άρια  (όχι ότι θα με χαλούσε αν παίζανε επιλογές και σε αυτά τα βαλάντια όμως :P ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Μοσχαταρα, σχετικα λογικα ενοικια, πολυ ωραια μικροπεροοχη, ευκολη διασυνδεση σε κεντρικες αρτηρίες, ηλεκτρικος. Εμεινα 3 χρονια και ημουν πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νότια προάστια μόνο. 

Μέρος χωρίς θάλασσα είναι κλεισούρα 

Μετρό, τραμ υπάρχει, ιπαραλία για φαγητό διασκέδαση μπάνιο βόλτες 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Αργυρούπολη δεν έχω πάει ποτέ αλλά δεν ειναι λίγο γκέτο φάση;

Ο δήμος πλεον ειναι Εληνικο-Αργυρουπολη και για να τον πλησιάσεις θέλεις βάρια τσεπη.Τωρα πως εγιναν γκετο τα νοτια προαστια δηλαδη ολο το παραλιακό μέτωπο της Αττικης μονο εσυ το ξερεις??????

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Ο δήμος πλεον ειναι Εληνικο-Αργυρουπολη και για να τον πλησιάσεις θέλεις βάρια τσεπη.

Αυτο λεμε. Νεοπλουτο οργανωμενο εγκλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει κάποιος να δουλέψει Αθήνα εφόσων είναι freelancer / remote worker, υπάρχουν τόσες μικρότερες πόλεις που έχουν κόσμο, μαγαζιά , πολύ φθηνότερα ενοίκια λιγότερη εγκληματικότητα, λιγότερη κίνηση, ποιο καθαρό περιβάλλον. Εμείς κοιτάμε πως και πως να ξεφύγουμε και άλλοι θέλουν να έρθουν.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη φοβασε αν δεν εισαι μπλεγμενος δεν σε πειραζει κανεις,οπως παντου άλλωστε.Το καλοκαιρι γινεται μαζικη μεταναστευση απο ολη την Αττικη.Τα μαγαζια του παραλιακου μετώπου στα νοτια προαστεια και η νυχτερινη ζωη δεν υπαρχουν πουθενα.Υπαρχει χρημα και δεν κρυβεται.

9 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Αυτο λεμε. Νεοπλουτο οργανωμενο εγκλημα.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Της γενίκευσης το κάγκελο ως συνήθως. Και το βραβείο εδώ:

35 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αργυρούπολη όντως δεν έχω πατήσει πόδι αλλά έχω μια προκατάληψη γιατί έχω κάμποσους γνωστούς απο την "silver city" :P  τύπου λοκομόντο ή/και αντίφα ή/και γκανγκστα ειναι και τρακαδώροι!

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τελευταία φορά που μαχαιρώσανε κάποιον στο αιγάλεω πρέπει να ήταν πριν 5 χρόνια. 

Στο Αιγάλεω πετάνε μολότωφ και δυναμίτες σε σπίτια σκληρά εργαζομένων

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Αργυρούπολη όντως δεν έχω πατήσει πόδι αλλά έχω μια προκατάληψη γιατί έχω κάμποσους γνωστούς απο την "silver city" :P  τύπου λοκομόντο ή/και αντίφα ή/και γκανγκστα ειναι και τρακαδώροι!

Πιπέρι μας δουλευεις μου φαίνεται.....

Επεξ/σία από SPY_oo7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...