Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θέλεις βουνό και θέλεις πρόσβαση γρήγορη στη παραλία κοιτά από Βυρωνα μεχρρι άνω αργυρουπολη Ελληνικο

7 χρόνια Ελληνικό σε καινούργιο διαμέρισμα με πάρκινγκ 550 έδινα δίπλα στη Γερουλάνου.....

3 χρόνια Κωνσταντινουπόλεως Αργυρουπολη 500 με πάρκινγκ κοντά στη Κύπρου

τα τελευταία χρόνια Λούτσα όπου πέρασα φοβερά  σε καινούργια μικρή μαιζονετα 450 το μήνα (το συνδύασα και με τα θαλάσσια χομπυ μου και δουλειά Σπατα)

δεν αισθάνθηκα ποτέ κλεισούρα.....3 μήνες μοσχάτο έτσι έτσι και έτσι, 6μηνες Δάφνη σε ρετιρέ καλά αλλά θέλεις μηχανή για να κυκλοφορήσεις αξιοπρεπώς...πάρκινγκ πρόβλημα

το Ίντερνετ   ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε ( με 50αρα ήμουν)

• Like 2
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει κάποιος να δουλέψει Αθήνα εφόσων είναι freelancer / remote worker, υπάρχουν τόσες μικρότερες πόλεις που έχουν κόσμο, μαγαζιά , πολύ φθηνότερα ενοίκια λιγότερη εγκληματικότητα, λιγότερη κίνηση, ποιο καθαρό περιβάλλον. Εμείς κοιτάμε πως και πως να ξεφύγουμε και άλλοι θέλουν να έρθουν.

Γιατί θέλω να μείνω Αθήνα όχι γιατί πρέπει να μείνω εκεί, δεν έχει σχέση με την δουλειά μου απλά έχω την πολυτέλεια αν θες λόγω της κατάστασης μου (εργένης δική μου δουλειά όχι πλούσιος αλλά δεν μετράω τα ψιλά για να βγάλω τον μήνα) να μπορώ να μετακομίσω εκεί που νομίζω πως η καθημερινότητα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα τώρα ας πούμε τα βρίσκω όλα μίζερα εδώ που είμαι και ας είναι η πόλη που μένω (Καστοριά) όμορφη σαν περιοχή. 

Θα μου πεις με την πανδημία παντού σχετικά μίζερα θα ειναι αλλά οκ δεν θα μετακομίσω αύριο απλά το έχω στο μυαλό μου σαν άμεση προτεραιότητα με το που καταλαγιάσει λίγο το θέμα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε και εγώ Περιστέρι θα σου έλεγα έχει και καλες ταχύτητες ΑΛΛΑ στο κέντρο δεν έχει διαθεσιμότητα σε γραμμές όποιον πάροχο και να έχεις τον νου σου όπου και να πας. Λόγο δουλειάς ψάξε και αυτο.

Επεξ/σία από beknick
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

image.png.ea15676cb9846124d88a37fa8c2de9b5.png

SOLD! :P 

Πέρα απο την πλάκα εκτιμώ πολύ όλα τα ποστ σας αλλά τελικά με μπερδέψατε πολύ παραπάνω όλοι λέτε διάφορα μέρη αντι να συμφωνήσετε σε 2,3 :P  

Ψάξε διάφορες περιοχές μόνος σου, τουλάχιστον 5-6. Και μετά ρώτα εδώ να σου πούμε κάτι σαν αξιολόγηση από την πρώτη μέχρι την τελευταία. Με τόσες περιοχές που έχει η Αθήνα των 5εκ λογικό είναι να ακούς ένα σωρό προτάσεις, επίσης και εσύ εβαλες πολλά κριτήρια. Οπότε, σκέψου αυτό που πρότεινα και μετά θα σε κατατοπισουμε καλύτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.pngΔες χαρτη που καλυπτει η inalan.Το internet ειναι ασυναγωνιστο.με 28 ευρω εχεις 200/200 που στην πραγματικοτητα ειναι 230/230 τουλαχιστον!

Επεξ/σία από gustom2008
Δημοσ.

Και Παγκρατι ειναι περιοχη με φουλ ζωη και επιλογες για καφε, φαγητο κλπ. Εχει και παρκα. Και για μετρο πας με τα ποδια Ευαγγελισμο. Το παρκαρισμα βεβαια ειναι θεμα στις πυκνοκατοικημενες περιοχες, αλλα με το μπατζετ σου ας νοικιασεις διαμερισμα με θεση γκαραζ. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Η καλύτερη περιοχή της ΑΘήνας είναι στη πανόρμου πάνω στην αλεξάνδρας κοντά στα inspot. Εκεί έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Το κολωνάκι είναι καλή περιοχή κοντά στο Μαράσλειο (εκεί πήγα λύκειο). Μετά από αυτές Θα έλεγα πως το μαρούσι είναι πολύ καλή περιοχή που έχει ωραίους πεζοδρόμους να περπατήσεις και έχει και το mall κοντά αλλά θέλει κάμποση ώρα για να φτάσεις κέντρο με τον ηλεκτρικό. Προσωπικά δε ξέρω καμία άλλη περιοχή, από όσες γνώρισα στην ΑΘήνα μόνο αυτές μου αρέσουν. Τα νότια προάστια θεωρητικά έχουν τα πάντα αλλά ποτέ δεν θα πήγαινα να ζήσω εκεί πέρα, δε ξέρω γιατί αλλά ποτέ δε μου αρέσανε.

Η καλύτερη περιοχή της ΑΘήνας είναι στην πανόρμου???

Θα μας τρελανεις τελειως φιλε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iwnas28 είπε

Η καλύτερη περιοχή της ΑΘήνας είναι στην πανόρμου???

Θα μας τρελανεις τελειως φιλε....

Ξέρω γω? εσύ μπορεί να έχεις άλλα γούστα, εμένα πάντως μου άρεσε, από φαγάδικα είχα κυριολεκτικά ότι ήθελα, το καλύτερο internet cafe το είχα, πολύ κόσμο είχε, οτιδήποτε ήθελα το είχα αλλά οκ δε πρόκειται για μία περιοχή που θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη ψυχική γαλήνη ωστόσο έχει έντονη ζωή. Το μόνο που μισούσα ήταν μία τεράστια ανηφόρα που έπρεπε να ανέβω για να φτάσω σπίτι μου. Για να πω την αλήθεια δεν έχω ζήσει σε καμία περιοχή που να είχε τόσο ζωή όσο αυτή, η Μεσσήνη που είμαι τώρα είναι η μόνη που τη ξεπερνάει σε αυτό.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

φιλε για νεο ψυχικο εισαι,αλλα οχι τωρα που εχει κοβιντ και δε μπορεις να κυκλοφορησεις χειμωνα στα μπαρ και τα ρεστοραν.Περιμενεις να τελειωσει η πανδημια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντικειμενικά η πιο τοπ περιοχή για εργένη που θέλει κίνηση είναι η Γλυφάδα αλλά τα ενοίκια είναι στο θεό. Πολύ ωραία bars-restaurants, αγορά, πολύ ωραίος κόσμος, δίπλα στη θάλασσα, μεγάλοι πεζοδρόμια, εύκολο πάρκινγκ και πολυκατοικίες με λίγους ορόφους. Εγώ μένω Ν. Σμύρνη τώρα που επίσης είναι τίμια ειδικά αν μένεις κοντά στο άλσος/πλατεία.

Επεξ/σία από cool_ted
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, efo355 είπε

Εύκολο πάρκινγκ η Γλυφάδα που είναι όλα καβαλημενα στα πεζοδρόμια;

Γλυφάδα δεν είναι μόνο ο δρόμος πάνω στο τραμ 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...