Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειχα φτιαξει εναν λογαριασμο alpha bank το καλοκαιρι ωστοσο δεν εχω ανεβασει ακομα επαγγελματικα στοιχεια που απαιτει. Η alpha bank εχει οριο πιστωσεων 15.000€ αμα δεν ανεβασω τα επαγγελματικα στοιχεια (διευθυνση εργασιας, επαγγελμα) και αμα περασουν 3 μηνες χωρις να τα ανεβασω τοτε δεν μπορω να πιστωσω επιπλεον ποσα στον λογαριασμο. 

Το προβλημα ειναι οτι μου σταλθηκε ενα εμβασμα ενω ο λογαριασμος μου ειναι περιορισμενος. Εχει κανεις ιδεα τι κανω σε αυτην την περιπτωση ? Τα λεφτα εχουν σταλει και δεν εχουν εμφανιστει στο λογαριασμο μου παρολο που ηταν αμεση εκτελεση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vaggos369 είπε

Καλησπερα, ειχα φτιαξει εναν λογαριασμο alpha bank το καλοκαιρι ωστοσο δεν εχω ανεβασει ακομα επαγγελματικα στοιχεια που απαιτει. Η alpha bank εχει οριο πιστωσεων 15.000€ αμα δεν ανεβασω τα επαγγελματικα στοιχεια (διευθυνση εργασιας, επαγγελμα) και αμα περασουν 3 μηνες χωρις να τα ανεβασω τοτε δεν μπορω να πιστωσω επιπλεον ποσα στον λογαριασμο. 

Το προβλημα ειναι οτι μου σταλθηκε ενα εμβασμα ενω ο λογαριασμος μου ειναι περιορισμενος. Εχει κανεις ιδεα τι κανω σε αυτην την περιπτωση ? Τα λεφτα εχουν σταλει και δεν εχουν εμφανιστει στο λογαριασμο μου παρολο που ηταν αμεση εκτελεση

Να ρωτήσεις την τράπεζα ίσως;

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να ρωτήσεις την τράπεζα ίσως;

Θα παρω τηλεφωνο αδερφε αυριο αλλα μεχρι να ερθει το αυριο ειπα μηπως υπαρχει καποιος εδω που ειχε αντιμετωπισει παρομοιο περιστατικο να με καθησυχασει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vaggos369 είπε

Αν τα εστειλαν μετα τις 4, θα εμφανιστουν την επομενη εργασιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...