Vaggos369 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα, ειχα φτιαξει εναν λογαριασμο alpha bank το καλοκαιρι ωστοσο δεν εχω ανεβασει ακομα επαγγελματικα στοιχεια που απαιτει. Η alpha bank εχει οριο πιστωσεων 15.000€ αμα δεν ανεβασω τα επαγγελματικα στοιχεια (διευθυνση εργασιας, επαγγελμα) και αμα περασουν 3 μηνες χωρις να τα ανεβασω τοτε δεν μπορω να πιστωσω επιπλεον ποσα στον λογαριασμο. Το προβλημα ειναι οτι μου σταλθηκε ενα εμβασμα ενω ο λογαριασμος μου ειναι περιορισμενος. Εχει κανεις ιδεα τι κανω σε αυτην την περιπτωση ? Τα λεφτα εχουν σταλει και δεν εχουν εμφανιστει στο λογαριασμο μου παρολο που ηταν αμεση εκτελεση
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Vaggos369 είπε Καλησπερα, ειχα φτιαξει εναν λογαριασμο alpha bank το καλοκαιρι ωστοσο δεν εχω ανεβασει ακομα επαγγελματικα στοιχεια που απαιτει. Η alpha bank εχει οριο πιστωσεων 15.000€ αμα δεν ανεβασω τα επαγγελματικα στοιχεια (διευθυνση εργασιας, επαγγελμα) και αμα περασουν 3 μηνες χωρις να τα ανεβασω τοτε δεν μπορω να πιστωσω επιπλεον ποσα στον λογαριασμο. Το προβλημα ειναι οτι μου σταλθηκε ενα εμβασμα ενω ο λογαριασμος μου ειναι περιορισμενος. Εχει κανεις ιδεα τι κανω σε αυτην την περιπτωση ? Τα λεφτα εχουν σταλει και δεν εχουν εμφανιστει στο λογαριασμο μου παρολο που ηταν αμεση εκτελεση Να ρωτήσεις την τράπεζα ίσως; 2
Vaggos369 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να ρωτήσεις την τράπεζα ίσως; Θα παρω τηλεφωνο αδερφε αυριο αλλα μεχρι να ερθει το αυριο ειπα μηπως υπαρχει καποιος εδω που ειχε αντιμετωπισει παρομοιο περιστατικο να με καθησυχασει
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Vaggos369 είπε Καλησπερα, ειχα φτιαξει εναν λογαριασμο alpha bank το καλοκαιρι ωστοσο δεν εχω ανεβασει ακομα επαγγελματικα στοιχεια που απαιτει. Η alpha bank εχει οριο πιστωσεων 15.000€ αμα δεν ανεβασω τα επαγγελματικα στοιχεια (διευθυνση εργασιας, επαγγελμα) και αμα περασουν 3 μηνες χωρις να τα ανεβασω τοτε δεν μπορω να πιστωσω επιπλεον ποσα στον λογαριασμο. Το προβλημα ειναι οτι μου σταλθηκε ενα εμβασμα ενω ο λογαριασμος μου ειναι περιορισμενος. Εχει κανεις ιδεα τι κανω σε αυτην την περιπτωση ? Τα λεφτα εχουν σταλει και δεν εχουν εμφανιστει στο λογαριασμο μου παρολο που ηταν αμεση εκτελεση Αν τα εστειλαν μετα τις 4, θα εμφανιστουν την επομενη εργασιμη
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Τι πιο απλο απο το να στείλεις αυτα που σου ζητούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα