petran79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω κατι μήνες να χρησιμοποιήσω την κάμερα, μια Logitech 922 αλλά τώρα διαπίστωσα πως δεν λειτουργεί, το ίδιο και η κάμερα του λάπτοπ. Δεν ξέρω αν καμιά αναβάθμιση δημιούργησε προβλήματα. Αυτό λυνόταν με την ενεργοποίηση της στην Ασφάλεια των Windows. Στις ρυθμίσεις για την κάμερα εμφανίζεται όμως τώρα αυτό. Το ίδιο και στο μικρόφωνο. Επειδή στα Home δεν εχει Group Policy Editor, το κατέβασα με ένα script και ενεργοποίησα την κάμερα και το μικρόφωνο, αλλά και πάλι το ίδιο μου βγάζει. Τι μπορεί να φταίει; (τελικά μόνο με αυτόν τον τρόπο λειτούργησε...) www.tenforums.com/tutorials/102647-allow-deny-os-apps-access-microphone-windows-10-a.html#option7 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από petran79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Πανω πανω λεει με κοκκινα γραμματα "Ορισμενες απο τις ρυθμισεις αυτες αποκρυπτονται ή διαχειριζονται απο τον οργανισμο σας", που σε απλα ελληνικα σημαινει "καποιο προγραμμα που εβαλες για (δηθεν) tweaking ή privacy εχωσε/ενεργοποιησε ενα group policy και εκλεισε τα παρακατω". Οποτε ψαξε βρες τι εβαλες προσφατα και προσεχε τι πατας την επομενη φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, petran79 είπε Εχω κατι μήνες να χρησιμοποιήσω την κάμερα, μια Logitech 922 αλλά τώρα διαπίστωσα πως δεν λειτουργεί, το ίδιο και η κάμερα του λάπτοπ. Δεν ξέρω αν καμιά αναβάθμιση δημιούργησε προβλήματα. Αυτό λυνόταν με την ενεργοποίηση της στην Ασφάλεια των Windows. Στις ρυθμίσεις για την κάμερα εμφανίζεται όμως τώρα αυτό. Το ίδιο και στο μικρόφωνο. Επειδή στα Home δεν εχει Group Policy Editor, το κατέβασα με ένα script και ενεργοποίησα την κάμερα και το μικρόφωνο, αλλά και πάλι το ίδιο μου βγάζει. Τι μπορεί να φταίει; (τελικά μόνο με αυτόν τον τρόπο λειτούργησε...) www.tenforums.com/tutorials/102647-allow-deny-os-apps-access-microphone-windows-10-a.html#option7 στο λινκ που ανάφερες αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι με το μικρόφωνο και όχι με την κάμερα. όπως το έχει αναφέρει και @jim_pδεν έχει σχέσει με τους οδηγούς. και αυτό το πρόβλημα το έχεις με όλα τα προγράμματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, jim_p είπε Πανω πανω λεει με κοκκινα γραμματα "Ορισμενες απο τις ρυθμισεις αυτες αποκρυπτονται ή διαχειριζονται απο τον οργανισμο σας", που σε απλα ελληνικα σημαινει "καποιο προγραμμα που εβαλες για (δηθεν) tweaking ή privacy εχωσε/ενεργοποιησε ενα group policy και εκλεισε τα παρακατω". Οποτε ψαξε βρες τι εβαλες προσφατα και προσεχε τι πατας την επομενη φορα. Αν είναι έτσι, τότε μάλλον το αντιικο θα φταιει, το Avira. Στο Privacy Settings έβαλα τα default και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα