yanyul Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Έχω ένα προβληματάκι. Πριν πέντε μήνες αγόρασα ένα SSD WESTERN DIGITAL WDS100T2B0A 1TB BLUE 3D NAND 2.5'' SATA 3 για να κάνω Back UP κάποια αρχεία. Μέχρι και χθες λειτουργούσε χωρία κανένα πρόβλημα. Εχθές όμως, όταν σχεδόν το γέμισα ( νομίζω είχε άδειο χώρο μόλις 2,5 Gb) , κάποια στιγμή άρχισε να μην το βλέπει ο υπολογιστής. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, το σύστημα το είδε κανονικά. Πέρασαν μερικές ώρες, και ο δίσκος πάλι χάθηκε από τον φάκελο "Ο Υπολογιστής μου". Έσβησα μερικά αρχεία, και τώρα έχει ελεύθερο χώρο περίπου 5Gb, και από χθες λειτουργεί απροβλημάτιστα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν αυτό είναι λογικό, και όντως όταν πληρότητα πλησιάζει 100%, ο δίσκος μπορεί να χάνεται και να μη το βλέπει το σύστημα; Ή όντως έχει κάποιο πρόβλημα το δίσκος και πρέπει να το στείλω για αντικατάσταση.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το ελέγξω, ότι όντως φταίει αυτό ή κάτι άλλο; Έχω για master ένα SSD PATRIOT PBU120GS25SSDR BURST 120GB 2.5'' SATA 3 πάνω από ένα έτος, το οποίο και αυτό πολλές φορές το είχα γεμίσει σχεδόν 100% και ποτέ δε μου είχε δημιουργήσει τέτοιο θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
greekfragma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονιά. Κατεβάζεις το εργαλειάκι της Western να σου πει τι κατάσταση υγείας έχει ο δίσκος https://support.wdc.com/downloads.aspx?p=279
duffyduck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δεν γεμίζεις στο φουλ τον ssd. Πάντα πρέπει να αφήνεις τουλάχιστον 40GB (πολλοί προτείνουν 10%). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα