Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, l337 είπε

Υπάρχουν και αυτές με ρυθμιζόμενο κορδόνι. Μία τέτοια φοράω και τώρα.

Νομίζω είναι η καλύτερη λύση αν κ τσιμπημένες στη τιμή 

Δημοσ.
26 minutes ago, totalius said:

Νομίζω είναι η καλύτερη λύση αν κ τσιμπημένες στη τιμή 

Είναι τσιμπημένες στην τιμή αλλά πάρα πολύ άνετες και με σωστή πιστοποίηση (πρότυπο EN149:2001+A1:2009)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως οι άντρες έχουμε θέμα με αυτές τις μάσκες. Τραβάνε πολύ στα αυτιά. Προσωπικά ακόμα και στη λίγη ώρα του σουπερμαρκετ με ενοχλεί τρομερά. Το άλλο κακό είναι ότι σε ζεσταίνει φουλ. Τις προάλλες είχα ιδρώσει και δεν έβλεπα την ώρα να βγω έξω. Θα προτιμήσω διπλή υφασμάτινη στο εξής. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Προμηθεύτηκα σήμερα αυτές τις νέες μάσκες (ενηλίκων) και είναι εξίσου μία πολύ καλή αγορά από τις εκατοντάδες κινεζιές
χαμηλής ποιότητας που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Από την συγκεκριμένη εταιρία η κάθε μάσκα πωλείται με το δικό της σφραγισμένο σακουλάκι.
Την φορούσα 10 ώρες συνεχόμενες στην εργασία και είναι τόσο άνετη που σχεδόν ξέχασα ότι την φορούσα.
Πολύ άνετο έλασμα στη μύτη, υποαλλεργική, αναπνέεις εύκολα και τα λαστιχάκια ''χαϊδεύουν'' το αυτί.IMG-6357.jpg.90be91bb2eaa14e43ad3128c4abd5e66.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτές οι Famex είναι Τούρκικες ή είναι στην πραγματικότητα Κινέζικες που τις πουλάνε ως τάχα Τούρκικες οι Κινέζοι για να γλυτώσουν δασμούς (το γνωστό κόλπο με όλα τα προϊόντα). Μάλλον το πρώτο, αλλά μου ήρθε η σκέψη επειδή είπες ότ ιμοιάζουν.

Και εδώ υπάρχει αναλυτική αξιολόγηση από το CDC για την Meiyi. Συνολικά 10 δείγματα αξιολογήθηκαν, το ένα είχε 35% φιλτράρισμα, τα άλλα από 73-94%. Άλλωστε το κουτί γράφει επάνω "up to 95%". Συμπέρασμα, οι μάσκες δεν είναι πανάκεια να ξεθαρρεύουμε, γιατί κάλλιστα μπορεί να μας κάτσει ελλαττωματική.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/1/2022 στις 4:01 ΜΜ, Apollonian είπε

Προμηθεύτηκα σήμερα αυτές τις νέες μάσκες (ενηλίκων) και είναι εξίσου μία πολύ καλή αγορά από τις εκατοντάδες κινεζιές
χαμηλής ποιότητας που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Από την συγκεκριμένη εταιρία η κάθε μάσκα πωλείται με το δικό της σφραγισμένο σακουλάκι.
Την φορούσα 10 ώρες συνεχόμενες στην εργασία και είναι τόσο άνετη που σχεδόν ξέχασα ότι την φορούσα.
Πολύ άνετο έλασμα στη μύτη, υποαλλεργική, αναπνέεις εύκολα και τα λαστιχάκια ''χαϊδεύουν'' το αυτί.IMG-6357.jpg.90be91bb2eaa14e43ad3128c4abd5e66.jpg

Από που της πηρες αυτές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Philippe είπε

Συμπέρασμα, οι μάσκες δεν είναι πανάκεια να ξεθαρρεύουμε, γιατί κάλλιστα μπορεί να μας κάτσει ελλαττωματική.

και τέλεια μασκα να έχεις, θέλει και κάτι για τα μάτια. Ισως αυτό που είναι σαν πλαστικό κράνος μπροστά. ή των γιατρών μου μοιάζουν με μάσκες θαλάσσης.

Οποιος θέλει καλύτερη προστασία βάζει το πλαστικό μπροστά και FFP3 >FFP2

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...