AtiX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Θες να μου κάνεις την συσχέτιση μεταξύ παράνομου εμπορίου και προιόντων με τις τιμές στις κάρτες γραφικών? Αν θες Η ίδια η κοινωνία και το οικονομικό σύστημα έχει προβλέψει μηχανισμούς ελέγχου φαινομένων αισχροκέρδειας, εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κανέναν συσχετισμό και μάλιστα σε κάποιον που τόσο καιρό και εναγωνίως προσπαθεί να “δικαιολογήσει” για να “δικαιολογηθεί”… 1
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mtifosi είπε Αυτό γίνεται αν έχω συνεννοηθεί με όλους και κάνουμε καρτέλ να πουλαμε στα 10 όταν κάτι έχει 5 γιατί αλλιώς ο πελάτης δεν θα πάταγε ξανά … Ο πελάτης που θέλει να βρεί κάλτσες θα έρθει ξανά γιατί εσύ που τις δίνεις 10€ είσαι ο μόνος που έχει κάλτσες στα ράφια. Οι άλλοι που τις πουλάνε 5 δεν έχουν μισό ζευγάρι στα ράφια, άρα και να θέλω δεν μπορώ να αγοράσω. Καλή ώρα δες τις founders edition της nvidia. Πωλούνται σε MSRP, γιατί πάνε οι χαζοί πελάτες και αγοράζουν από AIBS που τις πουλάνε στις διπλές τιμές? ΓΙΑΤΙ Η NVIDIA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!! 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Η ίδια η κοινωνία και το οικονομικό σύστημα έχει προβλέψει μηχανισμούς ελέγχου φαινομένων αισχροκέρδειας, εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κανέναν συσχετισμό και μάλιστα σε κάποιον που τόσο καιρό και εναγωνίως προσπαθεί να “δικαιολογήσει” για να “δικαιολογηθεί”… Αισχροκερδεία εκ του νομικού ορισμού δεν είναι το σε τι τιμές πουλάει ο καθένας τις κάρτες γραφικών. Είναι συγκεκριμένος ο ορισμός της αισχροκέρδειας και δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε όπου και όποτε μας καπνίσει. Πάς κόντρα με το παγκόσμιο νομικό σύστημα αυτή τη στιγμή, και εσύ και αυτός που σου κάνει like. Στο μαγάζι μου τις κάλτσες μπορώ να τις πουλάω ΟΣΟ θέλω, και 5 δις € το ζευγάρι. Δεν σε αναγκάζει κανείς να αγοράσεις και δεν είναι αισχροκέρδεια. Αλλιώς θα είχαν φύγει βροχή τα πρόστιμα και τα δικαστήρια σε amd και nvidia. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Herald
mtifosi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Herald είπε Ο πελάτης που θέλει να βρεί κάλτσες θα έρθει ξανά γιατί εσύ που τις δίνεις 10€ είσαι ο μόνος που έχει κάλτσες στα ράφια. Οι άλλοι που τις πουλάνε 5 δεν έχουν μισό ζευγάρι στα ράφια, άρα και να θέλω δεν μπορώ να αγοράσω. Καλή ώρα δες τις founders edition της nvidia. Πωλούνται σε MSRP, γιατί πάνε οι χαζοί πελάτες και αγοράζουν από AIBS που τις πουλάνε στις διπλές τιμές? ΓΙΑΤΙ Η NVIDIA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!! Έχεις καταλάβει ότι η nvidia δίνει κάρτες στους AIBS… ? αν ήθελε δεν τους έδινε τις ποσότητες που ζητάνε και τα έδινε η ίδια . Αυτό είναι το καρτέλ που έχουν κάνει … Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από mtifosi
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Έχεις καταλάβει ότι η nvidia δίνει κάρτες στους AIBS… αν ήθελε δεν τους έδινε τις ποσότητες που ζητάνε και τα έδινε η ίδια . Αυτό είναι το καρτέλ που έχουν κάνει … Με συγχωρείς αλλά δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς λές...Η nvidia δεν είναι λιανοπωλητής, δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να παράγει ούτε να πουλήσει 25 και 30 εκατομύρια κάρτες με ότι αυτο συνεπάγεται (ανεμιστήρες pcb / ram συστήματα ψύξης backplate συναρμολόγηση κλπα κλπα). Είναι τόσο εξωφρενικά παράλογο αυτό που λές που δεν καταλαβαίνω πως δεν το καταλαβαίνεις. Αν μπορούσε η NVIDIA να παράγει και να πουλάει σε ιδιώτες 25 μύρια κάρτες κάθε γενιά τότε γιατι να δίνει τα chipakia στους AIBS? Πες μου έναν λόγο. Και όχι μόνο σήμερα, και 5 χρόνια πρίν, γιατί να δώσει pascal σε AIBS? Τι κέρδος έχει η nvidia λοιπόν και έκανε καρτέλ με τους AIBS, πες μου να καταλάβω και εγώ ο αδαής
mtifosi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Herald είπε Με συγχωρείς αλλά δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς λές...Η nvidia δεν είναι λιανοπωλητής, δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να παράγει ούτε να πουλήσει 25 και 30 εκατομύρια κάρτες με ότι αυτο συνεπάγεται (ανεμιστήρες pcb / ram συστήματα ψύξης backplate συναρμολόγηση κλπα κλπα). Είναι τόσο εξωφρενικά παράλογο αυτό που λές που δεν καταλαβαίνω πως δεν το καταλαβαίνεις. Αν μπορούσε η NVIDIA να παράγει και να πουλάει σε ιδιώτες 25 μύρια κάρτες κάθε γενιά τότε γιατι να δίνει τα chipakia στους AIBS? Πες μου έναν λόγο. Και όχι μόνο σήμερα, και 5 χρόνια πρίν, γιατί να δώσει pascal σε AIBS? Τι κέρδος έχει η nvidia λοιπόν και έκανε καρτέλ με τους AIBS, πες μου να καταλάβω και εγώ ο αδαής Δεν μπορεί η nvidia που έδωσε 40billion για αγορά της arm …ok Αν δεν ήταν λιανοπωλητης δεν θα είχε store δικό της .Μήπως ξέχασες που ζήτησε από Asus , msi κλπ να έχουν στις κορυφαίες σειρές κάρτες της και μετά τα πήραν πίσω …η nvidia λοιπόν θέλει τους AIBS και μέσω αυτών κανονίζουν . Είχα πάντα nvidia ακόμα και την αύξηση τιμών στο Turing την δικαιολόγησα εν μέρει αλλά αυτό που κάνει κυρίως αυτή το τελευταίο διάστημα καθώς έχει μεγαλύτερο ποσοστό από την amd είναι απαράδεκτο . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από mtifosi
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Δεν μπορεί η nvidia που έδωσε 40billion για αγορά της arm …ok Μήπως ξέχασες που ζήτησε από Asus , msi κλπ να έχουν στις κορυφαίες σειρές κάρτες της και μετά τα πήραν πίσω …η nvidia λοιπόν θέλει τους AIBS και μέσω αυτών κανονίζουν . Είχα πάντα nvidia ακόμα και την αύξηση τιμών στο Turing την δικαιολόγησα εν μέρει αλλά αυτό που κάνει κυρίως αυτή το τελευταίο διάστημα καθώς έχει μεγαλύτερο ποσοστό από την amd είναι απαράδεκτο . Eντάξει ,πες μου λοιπόν με απλό και κατανοητό τρόπο τι κερδίζει με το να μοιράζεται το κέρδος με τους AIBS. Σε τι ακριβώς τους έχει ανάγκη? Τι απαραδέκτο κάνει η nvidia, πραγματικά θέλω να μου εξηγήσεις.... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Herald
mtifosi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Eντάξει ,πες μου λοιπόν με απλό και κατανοητό τρόπο τι κερδίζει με το να μοιράζεται το κέρδος με τους AIBS. Σε τι ακριβώς τους έχει ανάγκη? Η ανάγκη που τους έχει είναι ότι δεν βγαίνει αυτή η κακιά της υπόθεσης . Όπως εδώ τα φορτώνουμε στην κακιά msi , Asus και όλα καλά . Τα ampere στην αρχή είχαν θέμα με την παραγωγή της Samsung και δεν τα άκουσε η nvidia αλλά η Asus , msi με κάποια πρόβλημα τους μοντέλα .Για πιόνια τους έχει . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από mtifosi
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Η ανάγκη που τους έχει είναι ότι δεν βγαίνει αυτή η κακιά της υπόθεσης . Όπως εδώ τα φορτώνουμε στην κακιά msi , Asus και όλα καλά . Τα ampere στην αρχή είχαν θέμα με την παραγωγή της Samsung και δεν τα άκουσε η nvidia αλλά η Asus , msi με κάποια πρόβλημα τους μοντέλα . Μα πώς δεν βγαίνει η κακιά της υπόθεσης, 30 άτομα εδώ μέσα την Nvidia κράζεται. Και όχι μόνο εδώ, σε κάθε αντίστοιχο θέμα. Σατανίκο πλάνο η nvidia αλλά οι νοματαίοι του insomnia την ξεσκεπάσανε Άρα πριν 20 χρόνια η nvidia έφτιαξε την asus / msi / gigabyte κλπα για να τις χρησιμοποιεί σαν front για να πουλάει κάρτες. Ok, το πιάσα
AtiX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Herald είπε Αισχροκερδεία εκ του νομικού ορισμού δεν είναι το σε τι τιμές πουλάει ο καθένας τις κάρτες γραφικών. Είναι συγκεκριμένος ο ορισμός της αισχροκέρδειας και δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε όπου και όποτε μας καπνίσει. Πάς κόντρα με το παγκόσμιο νομικό σύστημα αυτή τη στιγμή, και εσύ και αυτός που σου κάνει like. Στο μαγάζι μου τις κάλτσες μπορώ να τις πουλάω ΟΣΟ θέλω, και 5 δις € το ζευγάρι. Δεν σε αναγκάζει κανείς να αγοράσεις και δεν είναι αισχροκέρδεια. Αλλιώς θα είχαν φύγει βροχή τα πρόστιμα και τα δικαστήρια σε amd και nvidia. Αυτή τη στιγμή και η nvidia και η amd ελέγχονται για δημιουργία ολιγοπωλίου και εδώ Ευρώπη και Αμερική… μην σου κάνει εντύπωση αν ξαφνικά και λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της έρευνας οι ελλείψεις ως δια μαγείας εξαφανιστούν και επανέλθουν ξαφνικά οι φυσιολογικές τιμές… το ίδιο έγινε πριν κάτι χρόνια με μια καταστροφή σε ένα εργοστάσιο μνημών κάπου στην Κίνα που είχε ως αποτέλεσμα ο πενταπλασιασμό στις τιμές τους, το ίδιο έχει γίνει πολλές φορές σχεδόν σε όλα τα είδη… εσυ μπορείς να βασίζεσαι στις αργές αντιδράσεις των μηχανισμών για ημεδαπούς ή οργανωτικούς λόγους, δεν πειράζει, αρκεί που πέφτει και κανένα πρόστιμο για εμάς που δεν γνωρίζουμε τον όρο αισχροκέρδεια… ΥΓ: μην κάνετε like, νευριάζει ο herald, είναι κρίμα…
mtifosi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Μα πώς δεν βγαίνει η κακιά της υπόθεσης, 30 άτομα εδώ μέσα την Nvidia κράζεται. Και όχι μόνο εδώ, σε κάθε αντίστοιχο θέμα. Σατανίκο πλάνο η nvidia αλλά οι νοματαίοι του insomnia την ξεσκεπάσανε Άρα πριν 20 χρόνια η nvidia έφτιαξε την asus / msi / gigabyte κλπα για να τις χρησιμοποιεί σαν front για να πουλάει κάρτες. Ok, το πιάσα Ε ναι δεν τους έφτιαξε η nvidia αλλά η amd με τις 10 κάρτες που πουλούσαν από αυτήν 😅Το θέμα δεν είναι αν την βριζουμε εδώ αλλά την βρώμικη δουλειά την κάνουν οι AIBS για αυτή . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από mtifosi
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Αυτή τη στιγμή και η nvidia και η amd ελέγχονται για δημιουργία ολιγοπωλίου και εδώ Ευρώπη και Αμερική… μην σου κάνει εντύπωση αν ξαφνικά και λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της έρευνας οι ελλείψεις ως δια μαγείας εξαφανιστούν και επανέλθουν ξαφνικά οι φυσιολογικές τιμές… το ίδιο έγινε πριν κάτι χρόνια με μια καταστροφή σε ένα εργοστάσιο μνημών κάπου στην Κίνα που είχε ως αποτέλεσμα ο πενταπλασιασμό στις τιμές τους, το ίδιο έχει γίνει πολλές φορές σχεδόν σε όλα τα είδη… εσυ μπορείς να βασίζεσαι στις αργές αντιδράσεις των μηχανισμών για ημεδαπούς ή οργανωτικούς λόγους, δεν πειράζει, αρκεί που πέφτει και κανένα πρόστιμο για εμάς που δεν γνωρίζουμε τον όρο αισχροκέρδεια… ΥΓ: μην κάνετε like, νευριάζει ο herald, είναι κρίμα… Η διαφορά είναι ότι οι κάρτες γραφικών κόβουν χρήμα. Κυριολεκτικά, σκάβουν cryptos και αποφέρουν έσοδα στον κάτοχο. Που σημαίνει ότι όσο ανεβαίνει το έσοδο που μπορούν να παράγουν αυξάνονται και τα χρήματα που είναι ο καθένας διατεθείμενος να πληρώσει. Δεν χρειάζεται ολιγοπώλιο η καρτέλ για να δικαιολογησούν τις τιμές στις κάρτες γραφικών, κοινη λογική χρειάζεται. Καταλάβαινει ότι τον Δεκέμβριο του 2020 η 3080 έβγαζε το ΜΗΝΑ 250-300€, σωστά? Που σημαίνει ότι στο official MSRP της είχε ROI 2.5 μήνες!! Δεν ξέρω πως φαντάζεσται ότι θα βρίσκατε κάρτα στο ράφι και μάλιστα στο MSRP όταν ο καθένας θα αγόραζε 100 κομμάτια απλά για να κάνει mining. Θες να μου ΄δωσεις link με την nvidia και το ολιγοπώλιο που λές? Για την αισχροκέρδειεα μην το επαναλαβούμε, στο μαγάζι μου μπορώ να πουλάω σε ότι τιμές θέλω και δεν θεωρείται αισχροκέρδεια από το νόμο. Αισχροκέρδεια αφορά είδη πρώτης αναγκής και αυτό κατά περίπτωση. Οι κάρτες γραφικών δεν εμπίπτον εκεί οπότε το να χρησιμοποιείς τον όρο αισχροκέρδεια είναι απλά λάθος
sppoulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, Herald είπε Τι αλλάζει για σένα? Κάρτα δεν θα είχες έτσι και αλλιώς και στο MSRP να παίζανε, αφού ΟΛΟΙ θα πέφτανε με τα μούτρα. Πάλι το 2025 θα σου ερχότανε. Αν το όποιος έχει χρήματα αγοράζει σου κάνει για ζούγκλα τότε και εσύ σε ζούγκλα θα ήθελες να ζείς. Έχεις ενα ζευγάρι κάλτσες για πούλημα, ο τάκης σου δίνει 5€ και εγώ 1000€, σε ποιόν θα τις πουλήσεις? Ε αυτό κάνουν και οι AIB. Αναρωτιέμαι αν είχατε δικό σας μαγάζι (γιατί σίγουρα δεν έχετε) την ίδια λογική θα είχατε? Η AMD / Nvidia σε τι σου είπαν ψέμματα δηλαδή? Τις κάρτες από το site της nvidia σε MSRP στις πουλάει. Πήγαινε κάτσε και περίμενε μέχρι το 2030 να πάρεις και εσύ μία. Α, την θέλεις ΤΩΡΑ σε MSRP? Ε το ίδιο και άλλοι 30 μύρια σαν και σένα, γιαυτό θα παραλάβεις το 2030. Η λογική σου με ξεπερνάει...Με ρωτάς σε τι μου είπαν ψέματα οι AMD/Nvidia, μου είπαν ότι θα παρέχουν κάρτα γραφικών και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και μου είπαν ότι η MSRP τιμή έχει "τόσο" και τελικά δεν έχει "τόσο"! Σου αρκούν; Σίγουρα θα γινόσουν καλός μαγαζάτορας εσύ, δεν διαφέρεις από τους μαυραγορίτες! Το site της Nvidia ΔΕΝ το διαχειρίζεται εκείνη; Δεν θα μπορούσε να έχει δικλείδες ασφαλείας ώστε να προμηθεύετε μια κάρτα και μόνο ένας αγοραστής μέχρι να τελειώσει αυτή η κατάσταση κρίσης; Στην ουσία λέμε το ίδιο πράγμα, πως ΔΕΝ θέλει να διαχειριστεί την κατάσταση διότι πάλι πουλάει...το ζήτημα είναι πρακτικό και όχι μόνο ηθικό ασχέτως ότι εσύ το έχεις αποδεχτεί...ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. Αργά ή γρήγορα ακόμη και το καταναλωτικό κοινό θα βρει άλλους τρόπους και θα τους φτύσει το προϊόν στη μούρη...η Intel ήδη το βιώνει και γι'αυτό θέλει να μπει στην αγορά GPU καθώς λόγω της αδύναμης intergrated GPU στις CPU τις έχει χάσει τεράστιο μερίδιο αγοράς από την AMD διότι οι APU της AMD είναι το ενδιάμεσο σκαλοπάτι για έναν απλό χρήστη. Όποιος κατασκευάσει πρώτος καλύτερη CPU/GPU μαζί στο ίδιο microchip θα είναι game changer και θα αφανιστεί η αγορά των GPU.
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ε ναι δεν τους έφτιαξε η nvidia αλλά η amd με τις 10 κάρτες που πουλούσαν από αυτήν 😅Το θέμα δεν είναι αν την βριζουμε εδώ αλλά την βρώμικη δουλειά την κάνουν οι AIBS για αυτή . Έτσι είναι ,και την sapphire που δεν πουλάει καν κάρτες nvidia η nvidia την έφτιαξε 6 λεπτά πριν, sppoulis είπε Με ρωτάς σε τι μου είπαν ψέματα οι AMD/Nvidia, μου είπαν ότι θα παρέχουν κάρτα γραφικών και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και μου είπαν ότι η MSRP τιμή έχει "τόσο" και τελικά δεν έχει "τόσο"! Σου αρκούν; Τι εννοείς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα? Πριν 3 πόστς είπες ότι πήρες κάρτα. Πως διάολο πήρες κάρτα χωρίς διαθέσιμοτητα? Εγώ πήρα 3090 και μόλις σήμερα χτύπησα και μια 3060ti. Όλα τα site από Γερμανία που αγοράζω γεμάτα κάρτες είναι. Για το MSRP μη το ξαναλύσουμε πάλι. MSRP είναι η τιμή που προτείνει η nvidia στους AIBS για να έχουν κέρδος. Όταν όμως η ζήτηση ξεπερνάει τον αριθμό των καρτών που μπορούν να παραχθούν η τιμή αυξάνεται μέχρι τα δύο να έρθουν σε ισορροπία. Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα σε όλα τα προιόντα. Τα ενοίκια ας πούμε τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ανέβαινουν? Α ναί, κάνανε καρτέλ οι ιδιοκτήτες στην Αθήνα Πάντως στο ξαναλέω, το MSRP τόσο είναι, δεν έχει αλλάξει. Αμα πάρεις από το site της nvidia σε MSRP στην πουλάει. Οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. 6 λεπτά πριν, sppoulis είπε Σίγουρα θα γινόσουν καλός μαγαζάτορας εσύ, δεν διαφέρεις από τους μαυραγορίτες! Aν μαυραγορίτης είναι αυτός που θέλει να πουλήσει ένα προιόν στην μέγιστη τιμή που ο αγοραστής είναι διατεθείμενος να δώσει τότε είμαι μαυραγορίτης, με χαρά μου δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Herald
mtifosi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Herald είπε Έτσι είναι ,και την sapphire που δεν πουλάει καν κάρτες nvidia η nvidia την έφτιαξε Όχι δεν την έφτιαξε γιατί αν την έφτιαχνε θα είχαν τουλάχιστον 3000 τώρα οι κορυφαίες κάρτες της 😂
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Όχι δεν την έφτιαξε γιατί αν την έφτιαχνε θα είχαν τουλάχιστον 3000 τώρα οι κορυφαίες κάρτες της 😂 Μα πριν λίγο είπες το αντίθετο Aυτο μου αρέσει στην επιχειρηματολόγια από τα lidl, κάνει κωλοτούμπες και άλματα λογικής. Λατρεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα